• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bis de seni özlüyoruz canım ama sen de çok özletiyorsun kendini.. gez gez bitiremedinnn :))) ascık ara ver bize bak bizimle ilgilen yahuuuu kaydirigubbakcemile3

inşallah cnm ev değiştiriyoruz inşallah. yeni evimde yeni düzenimde hepinize merhaba diyeceğm inşallah...

kıslar bebiş hareketlerini hisseden var mı?
doktor bana erken hissedersin dedi iç karnım yok benim top gibi karnım dışarda ağrılarım da var. akşamları içimde bir kığırtıla oluyo ne oluyo anlamıyorum yaaa

hımmm. ozman napabılırsın canım bılıyomusun... bebek gelcegı ıcın mecbur kendı rengıde olsa guzelce boyarsın odasını... bebek odası alırmısın takım yoksa tek tek mı alırsın kendıne kalmıs... yerlestırısın guzelce guzel bı perde halı tamam al sana bebk odası... canım 7-8 aylık oluncaya kadar benım yanımda yatabılır ama sonrasında benım yanımda kalamsın ıyıce kokuma alısıp benım pesımı bırakmamazlık yapmasın dıye ayırcam odasını... hep goruyorum yakınlarımdan.. cok sıkıntı cekıyolar... bebek 5 dk bırakmıyo annelerını..

bu arada bızde ıyyız teyzesı... ben bıraz usutmusum grıp oldum... fıstıgımda kıpır kıpır ıcerde işte...

geçmiş olsun tatlım aman dikkat et. bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? :CüvCüv:

tavsiyelerin için saol canım.bakalım günler ne gösterir belki kocişte fikir değiştirir.:jeyyar:

kıslar merhaba nasılsınız?

nasıl gidiyor hamilelik bakalım? ya herkesin cinsiyeti belli olmuş. bizimki 4.ayda dedi doktor yaa....

merhaba cnm hoşgeldin nasılsın

benim belli olmadı henüz 3 haftam var mart 15 az kaldı beklicez :)

kıslar merhabalar nasılsınız?

mrb canım hoşgeldinn

evt canım çok hoşmuş renkli cicili biciliibayanssulusmile

inşallah cnm ev değiştiriyoruz inşallah. yeni evimde yeni düzenimde hepinize merhaba diyeceğm inşallah...

doktor bana erken hissedersin dedi iç karnım yok benim top gibi karnım dışarda ağrılarım da var. akşamları içimde bir kığırtıla oluyo ne oluyo anlamıyorum yaaa

hayırlısı olsun canım :)

evet bir çok arkadaşımız var hareketleri hisseden :))

hayıRlı olsun tatlım...

hıssedebılırsın artık canım.. bebgın hareketlerıdır bence olabılır

inşallah öyledir kıslar. her zmaan değil de sanırım bazı akiamlar oluyo hele yatarken çok rahatsız ediyor. sırt üstü yatınca falan huzursuz oluyorum. illa ki sola yatacam. anca öyle rahat ediyorum.

ee kıslar dha ne var ne yok. 20.haftada başlıyr egzersizler....

evt canım çok hoşmuş renkli cicili biciliibayanssulusmile[/QUOTE]

tatlım yukardakı markalara bak ıstersen bıde ... hersey var... 5 lı bıberon setlerı cıngıraklar... emzıkler emzık kapları... bıssuru urun var cok guzeller...

geçmiş olsun tatlım aman dikkat et. bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? :CüvCüv:

tavsiyelerin için saol canım.bakalım günler ne gösterir belki kocişte fikir değiştirir.:jeyyar:

evet hıssedıyorum tatlım... dınlıyom devamlı... kocıste bıkez dınledı cok gzuel ya...

hayıRlı olsun tatlım...

hıssedebılırsın artık canım.. bebgın hareketlerıdır bence olabılır

seymacım yaa sen şimdi bunları gönderince... aklım fikrim hepten karıştıııı... ayy napsam o da mı yapsam ben de bebeğime yaa ama kullanamaz diye de korkuyorum ooff kararsızım çok fena oldum şimdi bennnn :uhm: :uhm:

evet hıssedıyorum tatlım... dınlıyom devamlı... kocıste bıkez dınledı cok gzuel ya...

Canım tebrikler.. nasıl hissediyorsun? yani nasıl oluyor anlatır mısın? ya bende akşamları birşeyler oluyor içimde ama anlamıyorum tam. biraz bahseder misin ilk nasıl hisettin?

inşallah öyledir kıslar. her zmaan değil de sanırım bazı akiamlar oluyo hele yatarken çok rahatsız ediyor. sırt üstü yatınca falan huzursuz oluyorum. illa ki sola yatacam. anca öyle rahat ediyorum.

ee kıslar dha ne var ne yok. 20.haftada başlıyr egzersizler....

ne egzersizi şekerim :))) ben hiç düşünmemiştim

bende bayıldım.... dişleri varya ıkı tanecık bıtırdı benı ya... hele etegı falan....

çok tatlı dimiii yaaaaaaaa :nazar:

tadından yenmez valla nasıl güsel bişi opuyorumnanaktan

dimi kıslar yaaaa :))) gel beni ısır ısır bitir diyor sırf bu yüzden kız çocuk istiyorum toka takayım etek giydireyim diye...

böle mini etek giydiriyorlar bir de alttan bezi görünüyor ya bitiyorumm bitiyoruummm cokacimcoook

ne egzersizi şekerim :))) ben hiç düşünmemiştim

canım ben normal doğum istiyorum. doktor da herşey normal dedi. 20. haftadan sonra normal doğum için egzersizler başlayacak. yüzme çatı açma rahatlama falan. doğum koçumuz da ayşe hanım. çok iyi bir bayan tanıştık bu gittiğimizde. tavsiye ediyorum her hastanede var.

Back
X