Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bis de seni özlüyoruz canım ama sen de çok özletiyorsun kendini.. gez gez bitiremedinnn :))) ascık ara ver bize bak bizimle ilgilen yahuuuu kaydirigubbakcemile3
hımmm. ozman napabılırsın canım bılıyomusun... bebek gelcegı ıcın mecbur kendı rengıde olsa guzelce boyarsın odasını... bebek odası alırmısın takım yoksa tek tek mı alırsın kendıne kalmıs... yerlestırısın guzelce guzel bı perde halı tamam al sana bebk odası... canım 7-8 aylık oluncaya kadar benım yanımda yatabılır ama sonrasında benım yanımda kalamsın ıyıce kokuma alısıp benım pesımı bırakmamazlık yapmasın dıye ayırcam odasını... hep goruyorum yakınlarımdan.. cok sıkıntı cekıyolar... bebek 5 dk bırakmıyo annelerını..
bu arada bızde ıyyız teyzesı... ben bıraz usutmusum grıp oldum... fıstıgımda kıpır kıpır ıcerde işte...
kıslar merhaba nasılsınız?
nasıl gidiyor hamilelik bakalım? ya herkesin cinsiyeti belli olmuş. bizimki 4.ayda dedi doktor yaa....
kıslar merhabalar nasılsınız?
ayyy inşallah gösterir bebiş cinsiyetini cnm:teytey:
inşallah cnm ev değiştiriyoruz inşallah. yeni evimde yeni düzenimde hepinize merhaba diyeceğm inşallah...
kıslar bebiş hareketlerini hisseden var mı?
doktor bana erken hissedersin dedi iç karnım yok benim top gibi karnım dışarda ağrılarım da var. akşamları içimde bir kığırtıla oluyo ne oluyo anlamıyorum yaaa
inşallah cnm ev değiştiriyoruz inşallah. yeni evimde yeni düzenimde hepinize merhaba diyeceğm inşallah...
kıslar bebiş hareketlerini hisseden var mı?
doktor bana erken hissedersin dedi iç karnım yok benim top gibi karnım dışarda ağrılarım da var. akşamları içimde bir kığırtıla oluyo ne oluyo anlamıyorum yaaa
seymaaaaa o ilk sayfadaki kız bebeğin güzelliği nedir öylee anaaammm baktım baktım doyamadıım yaa boshayallersmile
seymaaaaa o ilk sayfadaki kız bebeğin güzelliği nedir öylee anaaammm baktım baktım doyamadıım yaa boshayallersmile
geçmiş olsun tatlım aman dikkat et. bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? :CüvCüv:
tavsiyelerin için saol canım.bakalım günler ne gösterir belki kocişte fikir değiştirir.:jeyyar:
hayıRlı olsun tatlım...
hıssedebılırsın artık canım.. bebgın hareketlerıdır bence olabılır
evet hıssedıyorum tatlım... dınlıyom devamlı... kocıste bıkez dınledı cok gzuel ya...
inşallah öyledir kıslar. her zmaan değil de sanırım bazı akiamlar oluyo hele yatarken çok rahatsız ediyor. sırt üstü yatınca falan huzursuz oluyorum. illa ki sola yatacam. anca öyle rahat ediyorum.
ee kıslar dha ne var ne yok. 20.haftada başlıyr egzersizler....
bende bayıldım.... dişleri varya ıkı tanecık bıtırdı benı ya... hele etegı falan....
çok tatlı dimiii yaaaaaaaa
tadından yenmez valla nasıl güsel bişi opuyorumnanaktan
ne egzersizi şekerim :))) ben hiç düşünmemiştim