• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hallisnaaaaaa benim doktorum doğum iznine çıktı biliyor musuuuunnn??? mafoldumben mafoldumben şimdi başka bir doktora gidicem... inş. ters suratsız bir kadın değildir... :Saruboceq:
bu hani sizi yolda bırakmam diyen doktor değil miydi? :olmaz:
neyseki son zamanlarında bırakmamış tatlımmm ona da şükür...
ama kötü olmuş.. yeni hasta takibine başlamayıp elindekileri bitirseymiş keşke! :oklava:
bu gidişle topikte para toplayıp usg cihazı alacağım zati..boshayallersmile
her istediğinizde bebişlerinizi gösteririm.. doğumuda yaparız yerimseniben
az sıcak su makas işlem tamam :emir_bebek: kaydirigubbakcemile5

Ya kızlar, dün gece kriz geçirdiğimden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bir sorun olmamıştır değil mi?

ama kötü olmuş.. yeni hasta takibine başlamayıp elindekileri bitirseymiş keşke! :oklava:

kaydirigubbakcemile3

canlarım selamlar herkesler maşallah süperler hep böyle olalım inşallah
yeni gelen arkadaşımız aysunelmas hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım
cinsiyetini öğrenen arkadaşım onat gözün aydın sendende bir erkek geldi maşallah topiki pipililer bastı

slm kızlar bahsettim sınavım vardı hatırlayanlar olur
geçmişim öyle mutluyum kiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance:
diplomamı almaya kızımla beraber gidicem:hooray::hooray:
ben de bu hız varken neler yaparım nelerrrr
biri beni durdursunnnalkisalkisalkis

canım çok tebrik ederim başaracağını tahmin etmiştim azmin elinden zafer kurtulamaz canım

Günaydın arkadaşlar... Nasılsınız bugün? İyisinizdir inşallah?
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün gece çok ağır bir kriz geçirdim. En son panik atak krizini 4 sene önce geçirmiştim, anlayamadım ne olduğunu o yüzden en başta. Bebeğime bir şey oluyor sandım. Şimdi üstümden kamyon geçmiş gibi.

canım çok çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım

yeni gelen arkadaşımız aysunelmas hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım
cinsiyetini öğrenen arkadaşım onat gözün aydın sendende bir erkek geldi maşallah topiki pipililer bastı

canım çok tebrik ederim başaracağını tahmin etmiştim azmin elinden zafer kurtulamaz canım

,

merhaba canım hoşgeldin
nasılsın

Hoşgeldin canım; teşekkür ederim...

usg güsel makasssssssaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrr :)eyvahedigeldismile

Ben çıkıyorum arkadaşlar, kendimi çok kötü hissediyorum... Kendinize iyi bakın.

herkese merhaba
arkadaşlar sizin bulantılarınız devam ediyormu? benim bulantı değil ama koku hassasiyetinden aşırı çıkarmam oluyor. birde sizler bebeğinizin hareketleriniz hisstmeye başladınız mı?

Eneee (hallisnaya yazdın ama kusura bakma), şansa bak. Ondan erkek doktora gidiyorum sanırım. Sadece az hastası olduğu için değil, içgüdüsel sanırım. bilmiyorumkismile

yok şekerim ona laf atamamıştımda uzun zamandır :)) o yüzden ismini yazdım.. valla şu içimdeki utancı yensem bende giderim ama yenemiyorummm :)) hep beni bulur zatiii

bana dememişti onu canım ama esraya demiştir belki hatırlamıyorum.. neyseki martın sonunda dönecekmiş:) sadece 1 veya 2 kere farklı doktora gideceğim... buna da şükür :))

Ya kızlar, dün gece kriz geçirdiğimden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bir sorun olmamıştır değil mi?

içine kurt düşürme boşuna canım... o da bugün sakindir.. uyuyordur belki :)) bişey olacağını sanmıyorum ben :) içini ferah tut...

herkese merhaba
arkadaşlar sizin bulantılarınız devam ediyormu? benim bulantı değil ama koku hassasiyetinden aşırı çıkarmam oluyor. birde sizler bebeğinizin hareketleriniz hisstmeye başladınız mı?

merhaba arkadaşım... benim öyle pek bulantım olmadı zaten... ama koku hassasiyetim devam ediyor ama kusturacak kadar değil... ben bir iki defa hissedebildim ama bazı arkadaşlar artık hergün hissedebiliyor :)

herkese merhaba

bulantılarım çok şükür azaldı bu hafta.kokular hala rahatsız ediyor benide.
bulantım azalmış olsada.yemek yerkenn iştahla kaşıklkamam engelde oluyor tabi.

harekete gelince çok emin değilim.çözellikle oturupta beklemedim ama sabırsızlanıyorum.

herkese merhaba

canım valla benim bulsntılarım halen devam ediyor eskisii gibi şiddeti değil ama sabah kalkınca bir öğürtü oluyor gün içindede bulantı devam galiba benim 9 ay sürecek canım harekette tam anlamıyla evet bu bebişin hareketi diyebileceğim bariz birşeyle olmuyor canım

wild cat e nolmuş kızlar kaçırdım sanırım hoş olmayan bişiyler mi var :(
neden kendini kötü hissediyo kriz falan demiş?

Back
X