Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar saçma olacak belki ama bebeklerininz esmer mi beyaz tenli mi olacak hiç düşünüyor musunuz? öncelikle hayırlı eli ayağı düzgün olsun en çok istediğim bu Allahtan ama ben merak ediyorum nasıl gelecek oğluşum..yüzünü, kokusunu hayal ediyorum hep. ne güzel bir duygu bu yaa...
bende geldim aranıza kabul edermisiniz.
selam kızlar
iki gündür forumdan ve nternetten bebek şekerleri mevlüt şekerleri,kapı süsü vs bakıyorum o kadar güzeller ki bi de fotocular var doğum anını çeken, örnekler vardı bayıldım gözlerim dolu dolu izledim hepsini, mesela istanbuldakiler için çiseren korkut varmış sayfasına girip bi bakın derim.
siz ne yapmayı planlıyorsunuz mevüt gibi gelenekleriniz var mı, ben açıkçası daha bilmiyorum yapıp yapmayacağımızı. fotoğraf olayına gelince çok istiyorum aslında ben biraz da sezaryen istediğim için sıkıntı olmaz ama fiyatları da baya var. bi de ankaradakilere bakarım artık.
hoşbulduk arkadaşalar biraz çabuk olcak ama bişey sorucam. benim akşamları davul gibigöbişim çıkyor. sabah oldumu sönüyor eşim bile dalga geçiyo artık:) ne zaman çıkıcak benim göbişim. annemin karını dış karınmış benimde öyle olmam lazım bu arada 155 boyunda ve 50 kiloyumhihoyyyt
sorma tatlım... hastayım... doktora gıttım tekrar... gırısecektım valla okadar cok sınır oldum ınan kıhamıle hamıle... sena nasılsın bebiş nasıl...
ayy canım onlar çok güzel evet... ben bebek biraz ele gelmeye başlayınca mevlüt yaptırmayı düşünüyorum ... Allah kısmet ederde o günleri görürsek...
ama o şekerler için mevlüdü bekleyemeyeğim... doğumda hazır olmuş olacaklar ve bebeği görmeye gelenlere ikram edeceğim inş.
kızlar yaa gece yatınca elimi karnıma götürüyorum pıt pıt atan bişey var sürekli damar gibi... bebeğin hareketi gibi değil ama... sizce nedir o pıt pıt atan?
bunu en çok ben merak ediyorum eşim ve eşimin ailesi arap kökenli ve çok esmerler. bende karadenizliyim. ve çok beyaz tenliyim ailem bizimle dalga geçiyor yarısı beyaz yarısı siyah olcak diye ama kızım olcaka ne yazıkki halasına çekerse esmer olacak
ayy canım onlar çok güzel evet... ben bebek biraz ele gelmeye başlayınca mevlüt yaptırmayı düşünüyorum ... Allah kısmet ederde o günleri görürsek...
ama o şekerler için mevlüdü bekleyemeyeğim... doğumda hazır olmuş olacaklar ve bebeği görmeye gelenlere ikram edeceğim inş.
geçmiş olsun tatlım neyin var mafoldumben
hayrola niye kim sinir etti seni bakimklava:
biz iyiyiz çok şükür yani bebişim de iyidir inş. ben haeketlerini hissedemedim henüz anlayamıyorum iyi mi diil mi(
ilk bebeiş oldğu için biraz meraklarnıyorum eşimin görevi nedeniyle mardinde yaşıyoruz.:teytey:
tatlım soguk almısım dun doktora gıttım işte burun spreyı ve gargara verdı... bugun daha kotu oldum... su anda boynum ve gogusum felaket agrıyo nefes alamıyorum... doktora soledım bole bole agrıyo dıye sızın verdıklerınıızn faydası olamadı dedım gecelerı uyuyamıyorum dedım.. adam gayet sınır bozucu bı sekılde ben sıze antıbıyotık veremem bunları kullanın dedı... eşim dıyokı olmuyo bole gecmıyo gargaranın faydası yok kadın sabahlara kadar ınlıyo... adam hıc bısı demedı benı ılgılendırmez dedı... ben baska bısı veremem dedı ıste... ama sagolsun su anda oldukca kotuyum yanı...
tatlım soguk almısım dun doktora gıttım işte burun spreyı ve gargara verdı... bugun daha kotu oldum... su anda boynum ve gogusum felaket agrıyo nefes alamıyorum... doktora soledım bole bole agrıyo dıye sızın verdıklerınıızn faydası olamadı dedım gecelerı uyuyamıyorum dedım.. adam gayet sınır bozucu bı sekılde ben sıze antıbıyotık veremem bunları kullanın dedı... eşim dıyokı olmuyo bole gecmıyo gargaranın faydası yok kadın sabahlara kadar ınlıyo... adam hıc bısı demedı benı ılgılendırmez dedı... ben baska bısı veremem dedı ıste... ama sagolsun su anda oldukca kotuyum yanı...
kızlar saçma olacak belki ama bebeklerininz esmer mi beyaz tenli mi olacak hiç düşünüyor musunuz? öncelikle hayırlı eli ayağı düzgün olsun en çok istediğim bu Allahtan ama ben merak ediyorum nasıl gelecek oğluşum..yüzünü, kokusunu hayal ediyorum hep. ne güzel bir duygu bu yaa...
hoşgeldinn canım
nasılsın
selam canımcım bende çok beğeniyorum kapı süslerini falan kocişe dedim alıcaz bundan önce hastane kapısına ordanda eve diyee:))
mevlüt geleneğimiz var tabi canım ama şöyle 3-4 aylık falan olunca inşallah:ecrin_bebek:
tabi tabi ankaraya bakki faydanalayım bendeeebayanssulusmile
inş. canım, 3-4 aylıkkende yapılabiliyosa ne güzel biz de iyice toparlanmış oluruz. ankarada bulursam tabi haber veririm.
inş. canım o günleri de görürüz, beğeneceğini tahmin ediyorum.
ben mevlütte yamıycam şeker vs. dağıtmıycam. çünkü burda hiç yakınım yok eşimin iş çevresini sevmiyorum o nedenle gerek yok. kayınvalidem ve yengem gelicek doğumuma onlara özel bişeyler yaparım artık. keşke istanbulda olsam herşeyi gönlümce yapsam:dilcikar:
canım öncelikle hoşgeldin, iş için başka yerdeyseniz haklısın bence de hiç gerek yok eğer daha geç yapılıyo mu bilmiyorum tabi birlikte olduğunuz zaman belki yapabilirsiniz.inş. gönlüne göre olur herşey.
bende geldim aranıza kabul edermisiniz.
geçmiş olsun işallah en kısa sürede geçer ıhlamur içmeyii denediniz mi?:içelim:
doktor haklı hamişken çok çok gerekli olmadıkça antibiyotik veremez sen bol dinlenip iyi beslenerek atlatmaya çalışcaksın ama adam gibi söylemek var allah allahklava:
ne ketum oluyo bazen doktorlar gıcıklıkları kime anlamıyorum
canım antibiyotik almak iyi değil hamilelikte ama ben geçen hafta kullanmak zorunda kaldım. idrar yolu enfeksiyonu oldum ve doktorum tedavi edilmezse daha tehlikeli olur diyerek antibiyotik yazdı. mecburen içtim ama çok şükür iyiyim şimdi. her doktor farklı bir şey söylüyor bizde arada kalıyoruz, bir de insan kendisi için herşeye katlanır ama bebek var ortada, onu düşünüyorsun hep.
selam kızlar
iki gündür forumdan ve nternetten bebek şekerleri mevlüt şekerleri,kapı süsü vs bakıyorum o kadar güzeller ki bi de fotocular var doğum anını çeken, örnekler vardı bayıldım gözlerim dolu dolu izledim hepsini, mesela istanbuldakiler için çiseren korkut varmış sayfasına girip bi bakın derim.
siz ne yapmayı planlıyorsunuz mevüt gibi gelenekleriniz var mı, ben açıkçası daha bilmiyorum yapıp yapmayacağımızı. fotoğraf olayına gelince çok istiyorum aslında ben biraz da sezaryen istediğim için sıkıntı olmaz ama fiyatları da baya var. bi de ankaradakilere bakarım artık.
kızlar yaa gece yatınca elimi karnıma götürüyorum pıt pıt atan bişey var sürekli damar gibi... bebeğin hareketi gibi değil ama... sizce nedir o pıt pıt atan?