• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

canım ben hemde 2 mevlüt yapıcam biri eşimin akrabaları için istanbulda benim ailem ve akrabalarım için manisada şeker falanda dağıtmak istiyorum benim doğum yapacağım hasnanenin anlaşmalı fotoğrafçısı varmış hatta benim doktorumun duvarında doğum anında büyütülmüş bir fotoğraf var sormuştum oda anneler istiyor fotoğrafçı geliyor doğuma dedi

çok güzel, en azından sen uğraşmayacaksın o işle, acaba benim hastanenin de var mıdır, bi daha ki gittiğimde sorayım, ankara için hala bişey de bulamadım

ooffff sıkıldıımm ben yaa gerçekten çalışmaktan sıkıldım... millet yanlış anlıyor bana bağırıyor... ben çalışmak istemiyorumm... müdürümde yok... bayılıcam şuracıktaa.. çok özeniyorum evde oturan arkadaşlar sizlere :))

canlar bılıyorum cok mecbura kalmadıkca verılmez... ben mecburıyete gırıyorumm su anda...bogazlarım kocaman oldu sıslıkten.. ve gogusum acayıp agrıyo.. yanı bu sadece bogaz spreyıyle geccek bısı degıl... hamılelıkte kullanılan bı antıbıyotık verseydı ınanın 2 gunde toparlardım... su anda yatamıyorum yemek yıyemıyorum hıc bısey yapamıyorum... buraya yazıyorum ama ınanın nası yazıyorum.. ates oluyo... kesın vermesı gerekıyodu...

canım bu gittiğin kendi kadın doğumcunmu ???

çok güzel, en azından sen uğraşmayacaksın o işle, acaba benim hastanenin de var mıdır, bi daha ki gittiğimde sorayım, ankara için hala bişey de bulamadım

ama canım çok pahalı oluyormuş bir arkadaş herşey dahil sezeryan doğum fotoğrafçı ve bebek bakımı 2 gün yatış 7000 tl tutmuş bana çok pahalı geldi o zamanki durumumuza bağlı bakalım

ooffff sıkıldıımm ben yaa gerçekten çalışmaktan sıkıldım... millet yanlış anlıyor bana bağırıyor... ben çalışmak istemiyorumm... müdürümde yok... bayılıcam şuracıktaa.. çok özeniyorum evde oturan arkadaşlar sizlere :))

bence hiç özenme yaklaşık 6 sene çalıştım gönlümce yaşadım evlendim bırakmak zorunda kaldım ve şidi eşimden para almak o kadar çok zoruma gidiyorki. imkanım olsa doğurana kadar çalışırım. doğurduktan sonrada çalışırım keşke imkanım olsa

canım benım... valla bende bazen calısmaya ozenıyorum ınan kı evde okadar cok sıkılıyorum kı....

kızlar bıraz once neyı farkettım bılıyomusunuz..... 3 aydır kusuyorum ama benım mıdemı neyın bulandırdıgını bulamıyodum... ve bıraz once buldum... assa komsum sagolsun geldıgımden berı ekmek yaptıgında bana yolluyo... bıra once yıne yollamıs cok sagolsun ve mıdemı bulandıran o ekmegın mayasıymıs... cok kustum bu koku yuzunden...

canım benım... valla bende bazen calısmaya ozenıyorum ınan kı evde okadar cok sıkılıyorum kı....

yok valla hiç özenme otur şöyle evde yay kendini koltuğa bak tv ye, bende sıkıldım , inşallah en erken ne zaman çıkılıyosa çıkıcam doğum iznine haziran mesela ohh yaz başı hemde

canım benim kıymamam sana rapor alabilsen canım biraz rahatla ondan sonra yine devam edersin canım

bence hiç özenme yaklaşık 6 sene çalıştım gönlümce yaşadım evlendim bırakmak zorunda kaldım ve şidi eşimden para almak o kadar çok zoruma gidiyorki. imkanım olsa doğurana kadar çalışırım. doğurduktan sonrada çalışırım keşke imkanım olsa

canlarım bazen öyle laflar işitip öyle şeyler yaşıyorum ki inanamazsınız... evde oturayım.. tek derdim kocamdan para istemek olsun diyorum ama siz de haklısını.. o da bi yere kadar.. şimdi kocam laf ettiğinde ben de çalışıyorum laf etmeye hakkın yok diyebiliyorum... çalışmasam olmazdıı

yok valla hiç özenme otur şöyle evde yay kendini koltuğa bak tv ye, bende sıkıldım , inşallah en erken ne zaman çıkılıyosa çıkıcam doğum iznine haziran mesela ohh yaz başı hemde

hımmm yaz bası gercekten guzel olur ya... ne zaman cıkıyosunuz dogum ıznıne ve ne kadar suruyo bu ızın....

yok buranın devlet hastanesının kulak burun bogazcısı

o zaman kadın doğumcunu ara telefonla çok fena olduğunu söyle o sana bir ilaç ismi söyler canım minoset yada parol alabilirsin canım hem ateş düşürücü hemde boğazlarına iyi gelir ağrısını alır ben sağlık oacağında çalışıyorum canım bende bir kere fena oldum bizim doktor hemen minoset al dedi bende aldım canım sıvı takviyesi ve okyanus suyu ile kendime geldim

canım benim kıymamam sana rapor alabilsen canım biraz rahatla ondan sonra yine devam edersin canım

canım rahat bırakmıyorlar ki evdeykende telefonlar susmuyor.. burdaki işler yürümüyor ay sonu geldiğinde sonra ne kadar satış olmuş diye hesap soruluyor kimse düşünmüyor tabi bu kız izindeydi olmaz diye... ahhh ahhh bu yaşımda bezdirdiler beni yaaa sempatiksalakcinni

hımmm yaz bası gercekten guzel olur ya... ne zaman cıkıyosunuz dogum ıznıne ve ne kadar suruyo bu ızın....

32. hafatada çıkıyorsun 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası kullanabiliyorsun canım ama kendini iyi hissedenler 32. haftada gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyor doktorundan canım

canlarım bazen öyle laflar işitip öyle şeyler yaşıyorum ki inanamazsınız... evde oturayım.. tek derdim kocamdan para istemek olsun diyorum ama siz de haklısını.. o da bi yere kadar.. şimdi kocam laf ettiğinde ben de çalışıyorum laf etmeye hakkın yok diyebiliyorum... çalışmasam olmazdıı

ya tatlım oyle demeyın kocanıza ben ona karsıyım ınanın... tatlım benım cevremde ole ınsnalar varkı eşinin asgarı ucretıne 350 tlsını vermedı dıye onu hırpalayan surat asan adamlar var... bence halımıze cok sukur etmelıyız... bıde su acıdan dusunelım: eşlerimiz bizim inancımıza gore bıze bakmakla yukumluler...tabı bunun ıcınde eşlerımızın bunları cok ıyı bılmelrı lazım... kaydirigubbakcemile2

canım rahat bırakmıyorlar ki evdeykende telefonlar susmuyor.. burdaki işler yürümüyor ay sonu geldiğinde sonra ne kadar satış olmuş diye hesap soruluyor kimse düşünmüyor tabi bu kız izindeydi olmaz diye... ahhh ahhh bu yaşımda bezdirdiler beni yaaa sempatiksalakcinni

canım ya allah yardımcın olsun inşllah allahım sana yardım etsin bu sıkıntıdan biran önce seni feraha erdirsin canım çok zor çalışmak ama çalışmadan da olmuyor canım ya ben şimdi evde yatıyorum ya aklım devamlı işte ne yaptılar nasıl gidiyor falan diye düşünüyorum ama benim işim gerçekten çok rahat ve çalışan arkadaşlarımda bana çok yardımcı oluyorlardı ama sağlığım engel olduğu için çalışamıyorum

ama canım çok pahalı oluyormuş bir arkadaş herşey dahil sezeryan doğum fotoğrafçı ve bebek bakımı 2 gün yatış 7000 tl tutmuş bana çok pahalı geldi o zamanki durumumuza bağlı bakalım

7000 tl bencede çok pahalı, bunun sgk düşümü nedir ki,ya da şunu sorayım sgk yla anlaşması var mı bu hastanenin? herhalde baya düşer, tabi en doğrusu zamanı geldiğinde değerlendirmek. inş. herşey gönlümüzce olur.

o zaman kadın doğumcunu ara telefonla çok fena olduğunu söyle o sana bir ilaç ismi söyler canım minoset yada parol alabilirsin canım hem ateş düşürücü hemde boğazlarına iyi gelir ağrısını alır ben sağlık oacağında çalışıyorum canım bende bir kere fena oldum bizim doktor hemen minoset al dedi bende aldım canım sıvı takviyesi ve okyanus suyu ile kendime geldim

32. hafatada çıkıyorsun 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası kullanabiliyorsun canım ama kendini iyi hissedenler 32. haftada gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyor doktorundan canım

tatlım parol ıse yaramıyo ıcıyorum gunde 3 defa... o anda dusuruyo sonra gerı cıkıyo atesım... ızınler azmıs ama ya... bebişe doyamazsın o surede...

Back
X