• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Canim benim caniimm cok sagol :) Allah tez zamanda sana da guzel haberler almayi nasip etsin :) seni ve seymayi cok merak ediyorum :)) seyma da gelse de ogrensek alsak hayirli haberleri :) sizinkiler de kiz olursa anaaammm :))) bence kizlar bu aydan sonra cogalmaya baslayacak :)

Ayyy bu arada cok sinirliyim kayinvalidemler gelecekmis :( oofff daha gecen hafta ordaydik yaaa... Hic anlayis gostermiyorlar zaten calisiyorumm hafta ici bugunde 7 de uyandim kontrol var diye neden yaaa neden offff ben bole sey gormedimm.. Kendi keyifleri icin cok canimi sktilar... Birakalim dinlensin ders calissin isleri vardir halletsin hic dusunce yok :(((

inşallah canım hepimiz çok güzel haberler alıcaz
benim oğlum olcak bence hep öle hissediyorum ama bakalım nasip:)

kayınvalidenler şehirdışındalarmı canım gelince çokmu kalıyorlar
zaten bende sinir oluyorum anlayışsız ailelere kayınvalidelere napıcaksa her dakika sizde:(

ultrason sonuçlarımız gayet iyi çıktı inş. kanda öle çıkar...

arkadaşım hatta kardeşim ciğerinde bi kitle çıkmıştı ameliyat olmuştu hatta biyopsi sonuçları temiz çıktı diye burda sizlerlede paylaşmıştım ama o kitlenin tamamen alınması gerekiyormuş 2. ameliyatı olmak istemiyordu doktoru ikna etmiş ve sadece ablasına haber vererek pazartesi gidip ameliyat olmuş... ameliyatta atardamarı patlamış 2. by pass ameliyatı olmak zorunda kalmış damardan kaynaklanan bi nedenle böbreklere kan gitmemeye başlamış böbrekler çalşmayınca bagırsaklar çalışmıyor karaciğer enzimleri yüksek cıkıyor karaciğer tek başına savaşıyor ve yoğun bakımda doktorların yapabileceğimiz hiçbirşey yok Allahtan ümit kesilmez demesi beni kahrediyor 27 yaşında 9 aylık evli yaşam dolu çok güçlü olan canım kardeşimi inş. Allah bizlere bağışlar...

işte günlerdir beynimi bu kemiriyor ve bana istanbula gidicem kontrole 1 hafta sonra yanındayım dedi en son bana ameliyat olacağını söylemek istememiş stres yapmıyım diye

bu arada özlemcim hayırlı olsun kızçen zaten sen hep öle hissediyordun sanırım kim ne hissedersede öle çıkıyor...

oyy canım ya kıyamam Allah yardımcısı olsun gençliğine ailesine bağışlasın:(
nasıl doktorlar yaa böle ameliyatlarda atadamar falan patlıyor ama genç ya güçlüdür canım sizlerin ve hepimizin duasıylada düzelir inşallah
şimdi yoğun bakımda sanırsam
sende çok stres yapma üzülme canım bebeğini düşün dua et sadece Allah ım şifa versin en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslar.umarim herkes iyidir ,hersey yolundadir.benim cok fazla girip birseyler yazma firsatim olmuyor.okuldu,derslerdi, evin isiydi derken zaman yetmiyor.ama vakit buldukca yazmaya calisiyorum.bebeginin cinsiyetini ogrenen arkadaslar hepinizin gozu aydin..benimde oglum olacak Allah izin verirse.

soho gözünaydın canım sanırım kız istiyordun..

Tesekkur ederim canim :) evet ben aslinda kiz istiyordum ama gercekten onemli degildi ama esim annem babam okadar cok erkek istiyordu onlar icin uzuldum :) napalim hersey Allahtan :) cok sukur o iyi olsunda :)

gözün aydın özlemcim bir prenses daha geliyor ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...darısı biz öğrenemeyenlerin başına ...

arkadaşım hatta kardeşim ciğerinde bi kitle çıkmıştı ameliyat olmuştu hatta biyopsi sonuçları temiz çıktı diye burda sizlerlede paylaşmıştım ama o kitlenin tamamen alınması gerekiyormuş 2. ameliyatı olmak istemiyordu doktoru ikna etmiş ve sadece ablasına haber vererek pazartesi gidip ameliyat olmuş... ameliyatta atardamarı patlamış 2. by pass ameliyatı olmak zorunda kalmış damardan kaynaklanan bi nedenle böbreklere kan gitmemeye başlamış böbrekler çalşmayınca bagırsaklar çalışmıyor karaciğer enzimleri yüksek cıkıyor karaciğer tek başına savaşıyor ve yoğun bakımda doktorların yapabileceğimiz hiçbirşey yok Allahtan ümit kesilmez demesi beni kahrediyor 27 yaşında 9 aylık evli yaşam dolu çok güçlü olan canım kardeşimi inş. Allah bizlere bağışlar...

işte günlerdir beynimi bu kemiriyor ve bana istanbula gidicem kontrole 1 hafta sonra yanındayım dedi en son bana ameliyat olacağını söylemek istememiş stres yapmıyım diye

bu arada özlemcim hayırlı olsun kızçen zaten sen hep öle hissediyordun sanırım kim ne hissedersede öle çıkıyor...
missgrafik cok gecmis olsun.arkadasinin durumuna cok uzuldum .keske elimizden birsey gelse.tek yapabilecegimiz dua etmek.hamilelerin dualari kabul olur derler ya hepimiz dua edelim.Allah dualarimizi kabul eder insallah...rabbim arkadasini sevdiklerine ,ailesine bagislasin insallah...

arkadaslar buarada aranizda hemoroit sorunu yasayan varmi??galiba bende hemoroit baslangici var:(cok korkuyorum ya doguma kadar ilerlerse diye:(

Allah razı olsun kızlar hepimizin duaları kabul olur inş. çok sağolun
ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler hoşçakalın...

Cok tesekkur ederim canim saol.

Sana da cok gecmis olsun. Cok uzuldum Allah gencligine acisin esine ve sizlere bagislasin. Dua et ama kendini uzme lutfen. Angel dogru soyluyor daha yasi genc tez zamanda ayaklanir ins. Allah yardimcisi olsun saglik versin. Ama sen kendine dikkat et lutfen stress yapma kendine.

Tesekkur ederim canim :) evet ben aslinda kiz istiyordum ama gercekten onemli degildi ama esim annem babam okadar cok erkek istiyordu onlar icin uzuldum :) napalim hersey Allahtan :) cok sukur o iyi olsunda :)
hayırlı evlat versin Allahım...:Saruboceq:

cok sagol canim.ama hayatimda hic kabizlik problemi de yasamadimki kayisi ve kuru incir yesem..neden boyle bir sorunla karsilastim anlamadim:( ufff neyapcam ben yaa:( korkuyorum
bende de oldu benim bu ikinci hamileliğim.
kabızlık bende yaşamadım ama oldu bi şekilde.
kuru incir bağırsaklara çok iyi geliyormuş ben bol bol yemeye çalışıyorum.
doğumdan sonra doktora gitmeye bir türlü fırsat bulamamıştım tam herşeyi yoluna koydum derken ikinci bebeğim oluyor artık toptan tedavi olurum...:sinifsinif:

bende de oldu benim bu ikinci hamileliğim.
kabızlık bende yaşamadım ama oldu bi şekilde.
kuru incir bağırsaklara çok iyi geliyormuş ben bol bol yemeye çalışıyorum.
doğumdan sonra doktora gitmeye bir türlü fırsat bulamamıştım tam herşeyi yoluna koydum derken ikinci bebeğim oluyor artık toptan tedavi olurum...:sinifsinif:

gecmis olsun canim sanada ..bende incir yemeye baslayim ozaman..peki merhem falan kullaniyormusun canim? benim suan kanama ve kasintim yok sadece o bolgede şişlik olusmus.zamanla buyuyup canimi yakmasindan korkuyorum:(

slm arkadaşlar bende biraz önce hastaneden geldim oğluş olduğu kesinleşti doktor çok sağlıklı dedi bebeğim fazla hareketliydi bu arada canım sohocum hayırlı olsun senin kızında allahım öğrenemeyenlerede nasip etsin inşallah 11 martta ayrıntılı ultrasyona gün verdi o zaman herşeyi net olarak görürüz inşallah

cok sagol canim.ama hayatimda hic kabizlik problemi de yasamadimki kayisi ve kuru incir yesem..neden boyle bir sorunla karsilastim anlamadim:( ufff neyapcam ben yaa:( korkuyorum

canım geçmiş olsun.. bende de olacaktı az daha kabız kalsaydım bu dönemde oradaki kaslar iyi durumda olmazmış salarlarmış kendilerini... hamilelikte olan bişey yani.. bende hala çatlaklar devam ediyor tuvaletimi yaparken acıyorlar... ben daha öncede yaşamıştım ozaman bepanthen sürüp düzeltmiştim kendimi .. hamileykende doktoruma sordum o da kullanabilrsin dedi.. istersen bir bepanthen merham alıp oraya her tvaletten sonra sür.. gerçekten iyi geliyor...

canım geçmiş olsun.. bende de olacaktı az daha kabız kalsaydım bu dönemde oradaki kaslar iyi durumda olmazmış salarlarmış kendilerini... hamilelikte olan bişey yani.. bende hala çatlaklar devam ediyor tuvaletimi yaparken acıyorlar... ben daha öncede yaşamıştım ozaman bepanthen sürüp düzeltmiştim kendimi .. hamileykende doktoruma sordum o da kullanabilrsin dedi.. istersen bir bepanthen merham alıp oraya her tvaletten sonra sür.. gerçekten iyi geliyor...

sagol sohocum.o merhemi surdukten sonra tamamen duzeldimi?

slm arkadaşlar bende biraz önce hastaneden geldim oğluş olduğu kesinleşti doktor çok sağlıklı dedi bebeğim fazla hareketliydi bu arada canım sohocum hayırlı olsun senin kızında allahım öğrenemeyenlerede nasip etsin inşallah 11 martta ayrıntılı ultrasyona gün verdi o zaman herşeyi net olarak görürüz inşallah

canım benim oğlun hayırlı olsun.

gecmis olsun canim sanada ..bende incir yemeye baslayim ozaman..peki merhem falan kullaniyormusun canim? benim suan kanama ve kasintim yok sadece o bolgede şişlik olusmus.zamanla buyuyup canimi yakmasindan korkuyorum:(
çok sağol canım.şu an kullanmıyorum ama bepanten bence de iyi gelir.
acil önlem al ilerlemeden...

hayırlı olsun canım gözünaydın....

Back
X