Canim benim caniimm cok sagol :) Allah tez zamanda sana da guzel haberler almayi nasip etsin :) seni ve seymayi cok merak ediyorum :)) seyma da gelse de ogrensek alsak hayirli haberleri :) sizinkiler de kiz olursa anaaammm :))) bence kizlar bu aydan sonra cogalmaya baslayacak :)
Ayyy bu arada cok sinirliyim kayinvalidemler gelecekmisoofff daha gecen hafta ordaydik yaaa... Hic anlayis gostermiyorlar zaten calisiyorumm hafta ici bugunde 7 de uyandim kontrol var diye neden yaaa neden offff ben bole sey gormedimm.. Kendi keyifleri icin cok canimi sktilar... Birakalim dinlensin ders calissin isleri vardir halletsin hic dusunce yok
((
inşallah canım hepimiz çok güzel haberler alıcaz
benim oğlum olcak bence hep öle hissediyorum ama bakalım nasip:)
kayınvalidenler şehirdışındalarmı canım gelince çokmu kalıyorlar
zaten bende sinir oluyorum anlayışsız ailelere kayınvalidelere napıcaksa her dakika sizde
ultrason sonuçlarımız gayet iyi çıktı inş. kanda öle çıkar...
arkadaşım hatta kardeşim ciğerinde bi kitle çıkmıştı ameliyat olmuştu hatta biyopsi sonuçları temiz çıktı diye burda sizlerlede paylaşmıştım ama o kitlenin tamamen alınması gerekiyormuş 2. ameliyatı olmak istemiyordu doktoru ikna etmiş ve sadece ablasına haber vererek pazartesi gidip ameliyat olmuş... ameliyatta atardamarı patlamış 2. by pass ameliyatı olmak zorunda kalmış damardan kaynaklanan bi nedenle böbreklere kan gitmemeye başlamış böbrekler çalşmayınca bagırsaklar çalışmıyor karaciğer enzimleri yüksek cıkıyor karaciğer tek başına savaşıyor ve yoğun bakımda doktorların yapabileceğimiz hiçbirşey yok Allahtan ümit kesilmez demesi beni kahrediyor 27 yaşında 9 aylık evli yaşam dolu çok güçlü olan canım kardeşimi inş. Allah bizlere bağışlar...
işte günlerdir beynimi bu kemiriyor ve bana istanbula gidicem kontrole 1 hafta sonra yanındayım dedi en son bana ameliyat olacağını söylemek istememiş stres yapmıyım diye
bu arada özlemcim hayırlı olsun kızçen zaten sen hep öle hissediyordun sanırım kim ne hissedersede öle çıkıyor...
oyy canım ya kıyamam Allah yardımcısı olsun gençliğine ailesine bağışlasın
nasıl doktorlar yaa böle ameliyatlarda atadamar falan patlıyor ama genç ya güçlüdür canım sizlerin ve hepimizin duasıylada düzelir inşallah
şimdi yoğun bakımda sanırsam
sende çok stres yapma üzülme canım bebeğini düşün dua et sadece Allah ım şifa versin en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq: