• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bizimkilerde aynen evlenmeden yapmıslar kızım olursa dıye yelekler hırkalar falan bı kısmı sarı bı kısmı pempe mavı neymıs bıde dıyorlarkı ben bebek henuz dusunmuyorum dıyrodum sen dogurana kadar bızım gozumuz gormez orelım dursun ama ıykıde ormusler:)

banada dıyorlardı senınkı kıza benzıyo dıyorlardı allah hayırlısını versın dıyordum kızım olsa cok mutlu olurum dıyordum bazı bızım burdakı beyınsızlerde napacan kızı oglan ıyıdır bılmemne bıde bunları teyzeler dıyor acba az yaslanınca erkeklık hormonlarımı artıyor ne :) kendı cınsıyetlerınıde unutuyorlar

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayy canım çok güldürdün beni yaaaa valla çok haklısın.. kendi cinsiyetlerini unutuyorlar heralde :D

aaaaa şeymacım ben çok oldu öğreneli bunu.Kociş sana yardım ediyorsa kesinlikle söylemiyeceksin başkasına kaydirigubbakcemile3ben bunu öğrendim canım sen de öğren erkekler böyle işte.Ben de diyorum büyük bir gururla söylerim senin bana yardım ettiğini diyorum ama işte bozuluyor o da söyleyincekaydirigubbakcemile3

benim kocam zaten yardım etmediğinden böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz... ona kalsa bırak sen de yapma ama benden de yardım isteme... çok kötü büyütmüş annesi...

yaa şimdi bu terbiyesizlik değil de ne???? üzülme bidakine erkek olur.... bunu söyleyenin ağzına iki tane patlatacaksın.... ayy bak şimdi çok daha sinir oldummmm :oklava:

yanı tatlım bızım toplulumumuzun zıhnıyetı bukadarcık... Allahtan kayınvalıdemler benım cok sevındıler Canan annem agladı sevıncınden.. bızde herkez kız ıstıyodu... hatta eşimin halası oglan olursa getırmeyın bosyere falan dıyodu kaydirigubbakcemile3 bosver tatlım... hıc takıcan bole ınsanları.. burda bı arkadas var 7. ayına gırdı cınsıyetını ogrenırken yanındaydım bende... kızımız olcak dıye aradı kaynanansını kaynanası dırek sey demıs... uzulme kızım bıdahakıne erkek olur ohaoldumsmile [/COLOR]

arkadaslar benım esım gelcek 12 de ben yemek hazırlamaya gıdıyorm öptüm hepinizi annişler kendınıze ıı bakın hoşçakalın

aaaaa şeymacım ben çok oldu öğreneli bunu.Kociş sana yardım ediyorsa kesinlikle söylemiyeceksin başkasına kaydirigubbakcemile3ben bunu öğrendim canım sen de öğren erkekler böyle işte.Ben de diyorum büyük bir gururla söylerim senin bana yardım ettiğini diyorum ama işte bozuluyor o da söyleyincekaydirigubbakcemile3

yaa cok garıp nıye boleler kı sankı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizimkilerde aynen evlenmeden yapmıslar kızım olursa dıye yelekler hırkalar falan bı kısmı sarı bı kısmı pempe mavı neymıs bıde dıyorlarkı ben bebek henuz dusunmuyorum dıyrodum sen dogurana kadar bızım gozumuz gormez orelım dursun ama ıykıde ormusler:)

bencede guzel olmus ya ınan orgunun yerımı gıder bakarsın hemen arkasına bıde kızın olur oooo.. olmadı hedıye goturursun... ananemın bı lafı var kuruya kurtmu duscek dıye varsın olsunda kenarda beklesın..

oyyyyyyy canım benım bebişide gormus ruyasında... Allahım gercekte gormeyı nasıp etsın ıns... allahım rahmet eylesın annene tatlım benım... :1hug:hangı dızıyı ızlıyosun bakalım:):) benımde cok ısım var ama hıccc yapasım yok ya

Çok teşekkür ederim şeymacım, dostlar sağolsun. Hepimize kuzucuklarımı kucaklamayı nasip etsin Rabbim.
e2 kanalında umutsuz ev kadınları var, onu izliyorum. Cnbc-e de de var yeni bölümleri ama akşam saatlerinde, başka dizilerle çakışıyor, ondan e2dekine bakıyorum. Tek derdim gömlekler; nefret ediyorum gömlek ütülemekten delikafadulden

Çok teşekkür ederim şeymacım, dostlar sağolsun. Hepimize kuzucuklarımı kucaklamayı nasip etsin Rabbim.
e2 kanalında umutsuz ev kadınları var, onu izliyorum. Cnbc-e de de var yeni bölümleri ama akşam saatlerinde, başka dizilerle çakışıyor, ondan e2dekine bakıyorum. Tek derdim gömlekler; nefret ediyorum gömlek ütülemekten delikafadulden

sende benım kafadansın bende ızlıyorum eşim kızıyo nıye ızlıyon sacma sapan falan dıye... bende dıyom sneın kurtlar vadısı cok mu akıllı bende bunu ızlemekten zevk alıyom ıste:)): ama bı ara kaldırmıslardı yerıne dedıkoducu kızı koymuslardı yenı gunllerını bılmıyorum ben?? eskıden pazartesı carsamba cuma oglen salı persembede sabah aksam cıukıyodu şimdi ne zman??

yaa cok garıp nıye boleler kı sankı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede guzel olmus ya ınan orgunun yerımı gıder bakarsın hemen arkasına bıde kızın olur oooo.. olmadı hedıye goturursun... ananemın bı lafı var kuruya kurtmu duscek dıye varsın olsunda kenarda beklesın..

Niye böyleler onu da söyliym erkek kız ayrımı yapan zihniyetler yüzünden böyleler canım aynı şey değil mi sizce de?????erkek iş yapmaz erkek sert olur erkek eşine söz geçirmelidir.Benim kızkardeşimin eşi yardım ediyor diye kaynı ile kayınvalidesi hemen dalga geçiyorlar aaa sen böyle değildin iyice karıköylü oldun diyee.:oklava:

Allah allah herkes nefret ediyor ütü yapmaktan ben niye seviyorum ütüyü yaaa.Hele gömlek ütülemeyi şöyle şıkır şıkır kağıt gibi zevkle ütülüyorum vallahi.Ama kimse bana inanmıyor.şaka yapıyorsun diyorlar ben ütüyü seviyorum diyince.

Niye böyleler onu da söyliym erkek kız ayrımı yapan zihniyetler yüzünden böyleler canım aynı şey değil mi sizce de?????erkek iş yapmaz erkek sert olur erkek eşine söz geçirmelidir.Benim kızkardeşimin eşi yardım ediyor diye kaynı ile kayınvalidesi hemen dalga geçiyorlar aaa sen böyle değildin iyice karıköylü oldun diyee.:oklava:

benım eşime ole deseler hemen ne dıyo bılıyon mu?? Bu evın reısı benım benım der benım ıkı lafım var kımse ustune laf soyleyemez der... o laflarda'' TAMAM KARICIM PEKİ KARICIM''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sende benım kafadansın bende ızlıyorum eşim kızıyo nıye ızlıyon sacma sapan falan dıye... bende dıyom sneın kurtlar vadısı cok mu akıllı bende bunu ızlemekten zevk alıyom ıste:)): ama bı ara kaldırmıslardı yerıne dedıkoducu kızı koymuslardı yenı gunllerını bılmıyorum ben?? eskıden pazartesı carsamba cuma oglen salı persembede sabah aksam cıukıyodu şimdi ne zman??

Dün "Cold Case"i izlerken reklamını gördüm; pazartesiden perşembeye olmuş yine. 9, 13, 17'ydi yanlış hatırlamıyorsam. 13'dekini izleyeceğim. Süper dizi ya neresini sevmiyorlar anlamıyorum. Hem heyecanlı, hem romantik, akıl oyunları, entrika herşey mevcut. Ne anlar erkekler; benim eşim de "kurtlar vadisi"ni hiç kaçırmaz. Hatta kendisi bir çeşit "polat alemdar"dır. Allah tarafından öyle yaratılmış, sanırım adamın karakterini yakın buluyor kendine.
Ben de kendimi "Gabriel"e (Eva Longoria) yakın hissediyorum. Boyum posum da benziyor, canlandırdığı karaktere de benziyorum.

Allah allah herkes nefret ediyor ütü yapmaktan ben niye seviyorum ütüyü yaaa.Hele gömlek ütülemeyi şöyle şıkır şıkır kağıt gibi zevkle ütülüyorum vallahi.Ama kimse bana inanmıyor.şaka yapıyorsun diyorlar ben ütüyü seviyorum diyince.

canım bu işi para ile yapsan çok para kazanırsın :D ben de pek hazetmem çünkü ütü yapmaktan özellikle pantolonlarıııııı :bbo:

benım eşime ole deseler hemen ne dıyo bılıyon mu?? Bu evın reısı benım benım der benım ıkı lafım var kımse ustune laf soyleyemez der... o laflarda'' TAMAM KARICIM PEKİ KARICIM''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: SÜPERMİŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol:

Bende sevıyorum utu yapmayı... soyle utuledıkce kırısıklar acılıyo ya cok hosuma gıdıyoo ole duzgun gormek

Ütüyle sıkıntım yok ki. Acayip pantolon ütülerim; tek çizgi. Sadece evdeki gömleklerin kumaşlarına kıl oluyorum ben. Bir tarafını yapıyorum, diğer tarafı bozuluyor. Bir de öyle dikkatliyim ki jilet gibi olmazsa, yeniden yaparım. Kumaşından mıdır, ütüden midir anlamadım gitti.

canım bu işi para ile yapsan çok para kazanırsın :D ben de pek hazetmem çünkü ütü yapmaktan özellikle pantolonlarıııııı :bbo:

HAHAHA evett ama ben düzenide çok seviyorum çekmecelerim falan derli toplu olsun e gardolaptada kıyafetler jilet gibi olsun yaptıktan sonra da çok hoşuma gidiyor gerçi çalışanlara haksızlık ediyorum galiba çünkü siz istesenizde okadar yapamazsınız yine kendimden biliyorum evlenene kadar çalıştım babannemlerle yaşıyordum e kadın yapamıyor okadar tabi ben de yetişemiyordum...

Back
X