• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar kahvaltıya ne yapsam kı bulamadım???

günün en güzel öğünü ama biz iş yerinde geçiştirmek zorunda kalıyoruz çoğunlukla:( bizim yerimize de keyfini çıkar canım...

bizde 15 dk sonra öğle yemeği, ama iş yeri yemeği için "yaşasın yemek vakti" diyemiyorum maalesefbenneyaptımki

Benimki aramazdı eskiden (eskiden derken o kadar da eski değil, tüm flört ve nişanlılık dönemimiz telefona yapışık geçti), şimdi sık sık arayınca şaşırıyorum. Nefes alamıyorum düzgün 2 haftadır falan, nefes darlığı başladı. Gece PJ'lerimi giyip yatağa girdiğimde sanki maraton koşmuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı, 2snlik sağdan sola dönerken nefes tutmanın bedelini çok ağır ödüyorum, hemen hemen hergün çarpıntım var. İnternetten araştırdım ama hepsi "son aylarda olur" diyor. Pek bir şey çıkmadı yani. Belki de kocişim merak ediyordur, nasılım diye.
:hulya:

ne güzel canım... Allah bozmasın... hep merak etsin hep düşünsün seni :)

Ben de bir yandan iş yapıyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum sabahtan beri burada konuşurken kahvaltı yaptım banyo yaptım yatak odamı topladım bulaşıklarımı yıkadım.Şimdi banyoyu tuvaleti yıkycam.süpürge açıcam bide silicem.okadar.ama böyle daha iyi oluyor 10dk iş yap 5 dk.otur yoksa ben de nefes nefese kalıyorum hiç oturmadan yaparsam bu da ben de 2 haftadır başladı bakalım sonumuz nası olacak kilo da almadım daha...

Canım salam sosis ve sucuk yasak bize biliyorsun değil mi?onun dışında bişeyler yiyebilirsin canım.Yumurta kaynat mesela.Taze ekmek peynir zeytin bal tereyağ ve portakal suyu en faydalıları bunlar başka pek bi şansımız yok seçmek için.ayyy canınız da istiyeck şimdi.

hımmm guzel fıkır olmadı bıde menemen yapayım yanına

Allah Allah, 1 saat içinde kocam ikinci kez aradı beni. Ne oluyor yaw? delikafadulden

arasın arasın ozlemıstır canım ya

günün en güzel öğünü ama biz iş yerinde geçiştirmek zorunda kalıyoruz çoğunlukla:( bizim yerimize de keyfini çıkar canım...

bizde 15 dk sonra öğle yemeği, ama iş yeri yemeği için "yaşasın yemek vakti" diyemiyorum maalesefbenneyaptımki

ben de dışarı yemeğe gidiyorumm kıslarr.. hepinize şimdiden afiyet olsun :))

bende nefret ederım yemekhane yemekleınden dısarı yemeklerınden ole.... gelınce gorusuruz canlar bende gayfaltıya gıdıyom opuyorum hepınızı

Yaaa zor senin işinde arkadaşım yaaa.Ev işi falan da yapamazsın sen zor yani.

Elimden geldiği kadar, dinlene dinlene yapıyorum artık. Çaresi vardır sonuçta. Kısmetse en geç çarşamba raporları göstermek için sağlık ocağına gideceğim. Oradaki doktora sorayım, belki birşeyler önerir. Çarpıntım olmasa iyi de, işte çarpıntı, tuz biber oluyor.

ne güzel canım... Allah bozmasın... hep merak etsin hep düşünsün seni :)

Sağol kuşum teşekkür ederim, hepimizinki aynı olsun inşallahh opuyorumnanaktan

Ben de bir yandan iş yapıyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum sabahtan beri burada konuşurken kahvaltı yaptım banyo yaptım yatak odamı topladım bulaşıklarımı yıkadım.Şimdi banyoyu tuvaleti yıkycam.süpürge açıcam bide silicem.okadar.ama böyle daha iyi oluyor 10dk iş yap 5 dk.otur yoksa ben de nefes nefese kalıyorum hiç oturmadan yaparsam bu da ben de 2 haftadır başladı bakalım sonumuz nası olacak kilo da almadım daha...

tatlım aynne bende nefes nefese kalıyorum en ufak ıste wc ye gıdınce bıle nefes nefese kalıyorum eşim soruyo noldu dıye yoruldum dıyom guluyo:D:D

selamlar canlarım maşallah baya muhabbetler edilmiş herkesler iyiler bebişler iyi bizde iyiyiz allaha şükürler olsun yatmaktan her tarafımda ağrılar oluyor ama bebiş için katlanıcaz artık benimde şu cinsiyet işi % 100 belli olsa rahatlıycaz oğlum diye seviyoruz eşimle ya kızsa diyorum olsun öğrenince kızım diye severiz diyor
birde kız ismi olarak ecrin ismide güzel ve allahın hediyesi gibi çok güzel bir anlamı var

Benimki aramazdı eskiden (eskiden derken o kadar da eski değil, tüm flört ve nişanlılık dönemimiz telefona yapışık geçti), şimdi sık sık arayınca şaşırıyorum. Nefes alamıyorum düzgün 2 haftadır falan, nefes darlığı başladı. Gece PJ'lerimi giyip yatağa girdiğimde sanki maraton koşmuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı, 2snlik sağdan sola dönerken nefes tutmanın bedelini çok ağır ödüyorum, hemen hemen hergün çarpıntım var. İnternetten araştırdım ama hepsi "son aylarda olur" diyor. Pek bir şey çıkmadı yani. Belki de kocişim merak ediyordur, nasılım diye.
:hulya:

canım bendede aynı sorun var akşamları nefes alamıyorum cumartesi akşamı uykudan uyandım nefes almıyorum allahtan eşim uyanıktı hemen camı açtı hava gelldi nefes alabildim bebeğimde rahatsız olduki hemen hareket etmeye başladı ona birşey olacak diyede çok korktum şimdide akşamları uyumak istemiyorum yine aynı olacak diye doktora gidince bende sorucam bakalım ne diyecek

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim boğazlarım tamamen kapandı konuşmakta zorlanıyorum baş ağrısı ayrı bir dert çok duramayacağım hepinizi ve bebeişlerinizi kocaman öpüyorummm:emir_bebek:

selamlar canlarım maşallah baya muhabbetler edilmiş herkesler iyiler bebişler iyi bizde iyiyiz allaha şükürler olsun yatmaktan her tarafımda ağrılar oluyor ama bebiş için katlanıcaz artık benimde şu cinsiyet işi % 100 belli olsa rahatlıycaz oğlum diye seviyoruz eşimle ya kızsa diyorum olsun öğrenince kızım diye severiz diyor
birde kız ismi olarak ecrin ismide güzel ve allahın hediyesi gibi çok güzel bir anlamı var

canım bendede aynı sorun var akşamları nefes alamıyorum cumartesi akşamı uykudan uyandım nefes almıyorum allahtan eşim uyanıktı hemen camı açtı hava gelldi nefes alabildim bebeğimde rahatsız olduki hemen hareket etmeye başladı ona birşey olacak diyede çok korktum şimdide akşamları uyumak istemiyorum yine aynı olacak diye doktora gidince bende sorucam bakalım ne diyecek

Hoşgeldin canım. Sormak lazım, inşallah korktuğumuz gibi değildir...

Ben çıkıyorum kızlar. Bloğuma 2 bölüm avatar ekledim, bebekler ve hamilelikle ilgili. ısteyenler alabilir, yeni avatar kullanmak isteyenlere...
Kendinize iyi bakın... opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/166740/8540-annler-icin-avatarlar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/166740/8541-annler-icin-avatarlar-2.html

canım cok gecmıs olsun sıcak bıseyler bogazı dahada kotu edıyor ben eskıden bogazım sısıyorken gazlı soguk gazoz ıcerdım babamada bı doktor demıstı hemen gecırıyor o ama senınkı bayag ılerlemıs allah yardım etsın canm ya

ayy ben mesaj yazma ozrluyum herwood yazıcaktım sana yzamısm,sanada cook gecmıs olsun canm

ben bugun 3lü tarama testının sonucunu aldım cok sukur ıyı cıkmıs.zaten cokta guvenılır bı test degıl ama yınede olsun yaptırıyım demıstım

herkese selamlar.

güzel bi hafta sonu geçirdim.ama dün evi süpürdüm çok belim ağrıdı hele kalçamda bi batma var beni mahvediyor.adım atamıyorum.perşemdbe dr.randevumuz var orada da dile getireceğim.
bugün çok bulantım var yine. allahım sonuna dek hayırlı etsin inşallah

herkese selamlar.

güzel bi hafta sonu geçirdim.ama dün evi süpürdüm çok belim ağrıdı hele kalçamda bi batma var beni mahvediyor.adım atamıyorum.perşemdbe dr.randevumuz var orada da dile getireceğim.

gecmıs olsun canım cok ıs yapma ya esın supursun bende ılk baslarda cok temızlık yapıp kendımı esrgemıyorudm ama doktor yasakladı sımdı yapamıyorum esım mecburen yapıyor:) cok gecmıs olsun

eşimde yapıyor sağolsun.ama nereye kadar illaki elin değmesi gerekiyor bi yerde.kalça kemiği üzerindemi acaba bebek bilmiyorum.perşembe soracağım hepsini inş.

hoşgeldin tatlım nasılsın
yatmak zor tabi ama olsun Allah ım mükafatını verir inşallah canımopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim boğazlarım tamamen kapandı konuşmakta zorlanıyorum baş ağrısı ayrı bir dert çok duramayacağım hepinizi ve bebeişlerinizi kocaman öpüyorummm:emir_bebek:

merhaba canım çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin bir an önce canımmm

ben bugun 3lü tarama testının sonucunu aldım cok sukur ıyı cıkmıs.zaten cokta guvenılır bı test degıl ama yınede olsun yaptırıyım demıstım

sevindim canımcım sonuçlarının temiz olmasınaopuyorumnanaktan

herkese selamlar.

selam canımcım
bende dün az iş yaptım ama yoruldum hemen
pek yormamak lazım kendimizi
Allah ım şifa versin sanada bi an önce canımmm:Saruboceq:

herkese selamlar.

Canım yorma kendini yaaa.Ben de yapmıştım geçenlerde koltukları çekmiştim belim 2 gün ağrımıştı hala daha sağ tarafında ağrı var.Bırak kalsın işler önemli mi bebişlerden sanki.Ben yavaş yavaş yapıyorum otura otura çünkü hemen yoruluyor insan bi de bel ağrısı ouyor.
Bu arada ben battaniyeyi ördüm canım senin örnekten azıcık farklı ama çok benziyor.Çok ta güzel oldu.Birazdan bizim burada nakış yapan bir yer var oraya götürücem astarını ve kenarlarına fırfırını yapsınlar diye.Bir de nasıl işliyeyim diye sorucam delikler küçük olduğu için kurdele çok muntazam olmuyor.Siz örebildiniz mi?

canım cok gecmıs olsun sıcak bıseyler bogazı dahada kotu edıyor ben eskıden bogazım sısıyorken gazlı soguk gazoz ıcerdım babamada bı doktor demıstı hemen gecırıyor o ama senınkı bayag ılerlemıs allah yardım etsın canm ya

canım benim boğazımda sorunum yok sadece nefes darlığı yaşadım her zaman olmuyor canım ilerki aylarda oluyor ama benim uykumda oluyor allahım hayırlara çıkarsın inşallah
seninde gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış allahım sonuna kadar tüm bebişlerimizi sağlıklı etsin inşallah onları böyle noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde vaktinde kucağımıza alalım

Back
X