kızlar kahvaltıya ne yapsam kı bulamadım???
günün en güzel öğünü ama biz iş yerinde geçiştirmek zorunda kalıyoruz çoğunlukla
bizde 15 dk sonra öğle yemeği, ama iş yeri yemeği için "yaşasın yemek vakti" diyemiyorum maalesefbenneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kahvaltıya ne yapsam kı bulamadım???
Benimki aramazdı eskiden (eskiden derken o kadar da eski değil, tüm flört ve nişanlılık dönemimiz telefona yapışık geçti), şimdi sık sık arayınca şaşırıyorum. Nefes alamıyorum düzgün 2 haftadır falan, nefes darlığı başladı. Gece PJ'lerimi giyip yatağa girdiğimde sanki maraton koşmuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı, 2snlik sağdan sola dönerken nefes tutmanın bedelini çok ağır ödüyorum, hemen hemen hergün çarpıntım var. İnternetten araştırdım ama hepsi "son aylarda olur" diyor. Pek bir şey çıkmadı yani. Belki de kocişim merak ediyordur, nasılım diye.
:hulya:
Canım salam sosis ve sucuk yasak bize biliyorsun değil mi?onun dışında bişeyler yiyebilirsin canım.Yumurta kaynat mesela.Taze ekmek peynir zeytin bal tereyağ ve portakal suyu en faydalıları bunlar başka pek bi şansımız yok seçmek için.ayyy canınız da istiyeck şimdi.
Allah Allah, 1 saat içinde kocam ikinci kez aradı beni. Ne oluyor yaw? delikafadulden
günün en güzel öğünü ama biz iş yerinde geçiştirmek zorunda kalıyoruz çoğunluklabizim yerimize de keyfini çıkar canım...
bizde 15 dk sonra öğle yemeği, ama iş yeri yemeği için "yaşasın yemek vakti" diyemiyorum maalesefbenneyaptımki
ben de dışarı yemeğe gidiyorumm kıslarr.. hepinize şimdiden afiyet olsun :))
Yaaa zor senin işinde arkadaşım yaaa.Ev işi falan da yapamazsın sen zor yani.
ne güzel canım... Allah bozmasın... hep merak etsin hep düşünsün seni :)
Ben de bir yandan iş yapıyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum sabahtan beri burada konuşurken kahvaltı yaptım banyo yaptım yatak odamı topladım bulaşıklarımı yıkadım.Şimdi banyoyu tuvaleti yıkycam.süpürge açıcam bide silicem.okadar.ama böyle daha iyi oluyor 10dk iş yap 5 dk.otur yoksa ben de nefes nefese kalıyorum hiç oturmadan yaparsam bu da ben de 2 haftadır başladı bakalım sonumuz nası olacak kilo da almadım daha...
Benimki aramazdı eskiden (eskiden derken o kadar da eski değil, tüm flört ve nişanlılık dönemimiz telefona yapışık geçti), şimdi sık sık arayınca şaşırıyorum. Nefes alamıyorum düzgün 2 haftadır falan, nefes darlığı başladı. Gece PJ'lerimi giyip yatağa girdiğimde sanki maraton koşmuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı, 2snlik sağdan sola dönerken nefes tutmanın bedelini çok ağır ödüyorum, hemen hemen hergün çarpıntım var. İnternetten araştırdım ama hepsi "son aylarda olur" diyor. Pek bir şey çıkmadı yani. Belki de kocişim merak ediyordur, nasılım diye.
:hulya:
selamlar canlarım maşallah baya muhabbetler edilmiş herkesler iyiler bebişler iyi bizde iyiyiz allaha şükürler olsun yatmaktan her tarafımda ağrılar oluyor ama bebiş için katlanıcaz artık benimde şu cinsiyet işi % 100 belli olsa rahatlıycaz oğlum diye seviyoruz eşimle ya kızsa diyorum olsun öğrenince kızım diye severiz diyor
birde kız ismi olarak ecrin ismide güzel ve allahın hediyesi gibi çok güzel bir anlamı var
canım bendede aynı sorun var akşamları nefes alamıyorum cumartesi akşamı uykudan uyandım nefes almıyorum allahtan eşim uyanıktı hemen camı açtı hava gelldi nefes alabildim bebeğimde rahatsız olduki hemen hareket etmeye başladı ona birşey olacak diyede çok korktum şimdide akşamları uyumak istemiyorum yine aynı olacak diye doktora gidince bende sorucam bakalım ne diyecek
selamlar canlarım maşallah baya muhabbetler edilmiş herkesler iyiler bebişler iyi bizde iyiyiz allaha şükürler olsun yatmaktan her tarafımda ağrılar oluyor ama bebiş için katlanıcaz artık benimde şu cinsiyet işi % 100 belli olsa rahatlıycaz oğlum diye seviyoruz eşimle ya kızsa diyorum olsun öğrenince kızım diye severiz diyor
birde kız ismi olarak ecrin ismide güzel ve allahın hediyesi gibi çok güzel bir anlamı var
canım bendede aynı sorun var akşamları nefes alamıyorum cumartesi akşamı uykudan uyandım nefes almıyorum allahtan eşim uyanıktı hemen camı açtı hava gelldi nefes alabildim bebeğimde rahatsız olduki hemen hareket etmeye başladı ona birşey olacak diyede çok korktum şimdide akşamları uyumak istemiyorum yine aynı olacak diye doktora gidince bende sorucam bakalım ne diyecek
herkese selamlar.
güzel bi hafta sonu geçirdim.ama dün evi süpürdüm çok belim ağrıdı hele kalçamda bi batma var beni mahvediyor.adım atamıyorum.perşemdbe dr.randevumuz var orada da dile getireceğim.
bugün çok bulantım var yine. allahım sonuna dek hayırlı etsin inşallah
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim boğazlarım tamamen kapandı konuşmakta zorlanıyorum baş ağrısı ayrı bir dert çok duramayacağım hepinizi ve bebeişlerinizi kocaman öpüyorummm![]()
ben bugun 3lü tarama testının sonucunu aldım cok sukur ıyı cıkmıs.zaten cokta guvenılır bı test degıl ama yınede olsun yaptırıyım demıstım
herkese selamlar.
güzel bi hafta sonu geçirdim.ama dün evi süpürdüm çok belim ağrıdı hele kalçamda bi batma var beni mahvediyor.adım atamıyorum.perşemdbe dr.randevumuz var orada da dile getireceğim.
herkese selamlar.
canım cok gecmıs olsun sıcak bıseyler bogazı dahada kotu edıyor ben eskıden bogazım sısıyorken gazlı soguk gazoz ıcerdım babamada bı doktor demıstı hemen gecırıyor o ama senınkı bayag ılerlemıs allah yardım etsın canm ya
ben bugun 3lü tarama testının sonucunu aldım cok sukur ıyı cıkmıs.zaten cokta guvenılır bı test degıl ama yınede olsun yaptırıyım demıstım