• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ben çıkıyorum kızlar.Akşam bebişin odasına baktık ölçtük biçtik.Bi dolabımız var bebek odasında onu çıkarmayı düşünüyoruz.Oda baya büyük sayılır ama daha da rahat olsun diye çıkarıcaz.Hafta sonu bebiş karyolası dolabı falan bakıcaz.
öffff bu dolabın içinde de 2 yorganım 1 battaniyem vardı.Onları çıkardım bazanın altını dağıttım bi de gardolabı dağıttım akşam.Şimdi onları sıkıştırıcam bazanın altına çok işim var çoooook eyvahedigeldismile
Ben yine gelirim byyyhihoyyythihoyyyt

Kendine iyi bak canım; kolay gelsin sana :a015:

Herkese Gunadyın Kızlar..

Bugun oyle uykum var ki kafamı pc ye dayayıp uyumak istiyorum :)
Nerdeyse yakında yarılıyoruz hamileligi dimi kızlar :) Bazen zaman hic gecmiyor gibi geliyor :)

günaydın canımmm
evet ya nerdeyse yarılıyoruz dimi:)))

Günaydıınnn Kızlaarrr :)))

herkese günaydın. çok çok iyi bir gün geçirmenizi dilerim arkadaşlar.

Günaydın kıslarrrrrrrrrrr

size de günaydın kızlar ANGEL ESTERYA SOHO MALENA35
hepinize günaydın.Yaaa ben de çoklu alıntı yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum:(

hepinize günaydın canlarrr
öpüyorum sizleri ve meleklerinizibayanssulusmileopuyorumnanaktan

bugün 7 de kalktım ya nasıl bişeydir bu hamilelik bilmiyorum önceden uyku delisiydim 10 dan önce kalkamazdım.Artık en geç 9 da kalkıyorum bu alışkanlık oldu galiba.Ama erken kalkmak ta çok güzel bişiy.Sabah kalktım fırına gittim yürüdüm biraz çok güzel bir kahvaltı ettim.Sonra balkonu yıkadım banyo dolaplarımın içini topladım oturma odamı sildim süpürdüm.Şimdi de yoruldum biraz oturayım dedim.eeeee sizler nasılsınız bakalım????

ayy canımcım ne güzel ya imrendim sana
en çokta fırından ekmek alıp gelmene imrendim havalar düzelsin bende akşamları yürücem inşallah temmuzdada ayrılınca sabahları hep yürücem kararlıyımmopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, neler yapıyorsunuz bakalım?

bu arada herkese gunaydın :)

günaydın canlarrrropuyorumnanaktan

herkese günaydın kzılar nasılsınız bakalım
ben malesef üşütmüşüm grip oldum hafta sonu hep yattım
çok şükür şimdi sadece öksürük kaldı umarım onuda biran önce atlatırım

günaydın canım geçmiş olsunnnopuyorumnanaktan

Canım ben 2 ay önce falan acı olayını araştırmıştım.Çünkü iştahım yoktu yemekleri biraz acıyla yiyince iştahımı açıyordu normalde çok fazla acı yemem ama biraz biraz yiyorum ben acıyı.Araştırdığımda da zararlıdır diye hiç bir yerde okumadım canım.Tuzlu turşu zaten vazgeçilmezim benim mmmmmm şimdi canım çekti bakkaydirigubbakcemile3

bende o derece canım söylerken bile çekiyoo nımmm nımm olsada yesek şimdii...

ben de öyle oldum sanırım... dün akşamda reflü hastalığı çıktı başıma... sorunların hiç bitmiyor anam yaa... tam kabızlığı çatlaklığı atlattık dedim... bu hastalık çıktı bu sefer akşam göğüs ağrısından uyuyamadım.. sanki biri böle kemiklerimi sıkıyordu.. anltamam ağrıdan gözüme uyku girmedi... uyuyorum azıcık hop kaldırıyor acı hemen... ayy sağlığımı kaybetmeden bir doğum yapabilsem daha da bişey istemiyorum :)

oyle dusunuyorum bende tatlım sole bı saglıklı dogum yapsam baska bısı ıstemıyorum ınan... eşim bıle anam dıyo ne hamıleıkmıs hergun yenı bısey oluyo dıyo adam haklı bısı dıyemıyorum.. özlemcım bende bu sefer soyle bısey basladı.. gogusumun uzerındekı damarların uzerınde kucuk kucuk morluklar olusmaya basladı... altında ustunde heryerınde var.. az agrı yapıyo oda ama gorunusu ıgrec her yerı kucuk morluklar..

ben de öyle oldum sanırım... dün akşamda reflü hastalığı çıktı başıma... sorunların hiç bitmiyor anam yaa... tam kabızlığı çatlaklığı atlattık dedim... bu hastalık çıktı bu sefer akşam göğüs ağrısından uyuyamadım.. sanki biri böle kemiklerimi sıkıyordu.. anltamam ağrıdan gözüme uyku girmedi... uyuyorum azıcık hop kaldırıyor acı hemen... ayy sağlığımı kaybetmeden bir doğum yapabilsem daha da bişey istemiyorum :)

oyle dusunuyorum bende tatlım sole bı saglıklı dogum yapsam baska bısı ıstemıyorum ınan... eşim bıle anam dıyo ne hamıleıkmıs hergun yenı bısey oluyo dıyo adam haklı bısı dıyemıyorum.. özlemcım bende bu sefer soyle bısey basladı.. gogusumun uzerındekı damarların uzerınde kucuk kucuk morluklar olusmaya basladı... altında ustunde heryerınde var.. az agrı yapıyo oda ama gorunusu ıgrec her yerı kucuk morluklar..

canım ben onlarla ilgili bişey okumuştum.. normalmiş... bunları takma yani canım :))) bir de beyaz tenliysen daha da çok belli olur sende benim de öyle :)))

merhaba heskese, yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı biraz bende acaba sadece benmi geceleri uyuyamıyorum yok belim yok kalp atışım diye kendime dert ediyordum herkeste bişeler oluyomuş demek akannehir

en çokta fırından ekmek alıp gelmene imrendim havalar düzelsin bende akşamları yürücem inşallah temmuzdada ayrılınca sabahları hep yürücem kararlıyımmopuyorumnanaktan

Tavsiye ederim sabah sabah missss gibi geliyor hava ben kaçta uyanırsam o zaman gidiyorum fırına hatta saat 7 yi geçmiş kayınvalidem kapıda gördü kızım bizden alsana ekmeği ne diye her sabah fırına kadar yürüyosun dedi ben de dedim çok iyi geliyor ondan.Bir de baş ağrısı olanlara muzu tavsiye ediyorum buradan bir arkadaş baş ağrısı için önerilerde bulunmuştu muzunda iyi geldiği yazıyordu ben hergün mutlaka 2 tane yiyorum baş ağrım olmuyor.Neyse öptm byyy:1hug:

kızlar sizler ayrıntılı ulatrasona gircekmisiniz
doktorunuz bubunla ilgili bişey söyledimi
ben girmeyi düşünüyorum doktoruma gittiğimde eğer o bişey demezse ben söyliycem bakalım

Tavsiye ederim sabah sabah missss gibi geliyor hava ben kaçta uyanırsam o zaman gidiyorum fırına hatta saat 7 yi geçmiş kayınvalidem kapıda gördü kızım bizden alsana ekmeği ne diye her sabah fırına kadar yürüyosun dedi ben de dedim çok iyi geliyor ondan.Bir de baş ağrısı olanlara muzu tavsiye ediyorum buradan bir arkadaş baş ağrısı için önerilerde bulunmuştu muzunda iyi geldiği yazıyordu ben hergün mutlaka 2 tane yiyorum baş ağrım olmuyor.Neyse öptm byyy:1hug:

evet canım yürüyüş herşeyin çaresi devası zaten dimi:)))
şimdi zor tabi çalışırken ama:hulya:
muzun iyi gelmesi iyi olmuş canım tavsiyen için sağol çünkü bendede en çok baş ve bel ağrısı oluyorrrohaoldumsmile

ben girmeyi düşünüyorum doktoruma gittiğimde eğer o bişey demezse ben söyliycem bakalım

ben giricem ama benim doktorumda daha birşey söylemedi tatlım haftaya randevum var bir dahaki randevu ayrıntılı olacak aynı hastanede başka doktor yapıyor ikili testi yapan doktor

Günaydın kızlar,

Sabahtan beri ben de detaylı ultrason araştırıyorum drum perinatolog yapsın dedi ama sadece 2 hastanede var onlar da 700tl yada çapa da var orada da bebekte sorun varsa bakıyorlarmış. Onun dışıında radyologun yaptıkları var onlardan yaptırmayı düşünüyroum medilife da 80tl(özel sigortalıya) benim sigortam da %80'ini karşılıyor ee 16tl vericem diyelim karşılamasa bile 700 nerede 80 nerede. Hepp cdsini ve resimlerini de veriyorlarmış güzel 1 hatıra da olur sitesine girip araştırın bence medilife'ı

merhaba heskese, yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı biraz bende acaba sadece benmi geceleri uyuyamıyorum yok belim yok kalp atışım diye kendime dert ediyordum herkeste bişeler oluyomuş demek akannehir

olmaz mı canım derdin varsa gel buraya bak aynısından mutlaka başkasında da vardır... kaydirigubbakcemile3

benim haftamda kimse yokk acaba yanlış yerdemiyimm

SAT ın nedir canım senin? :)

evet canım en son gittiğimde söyledi doktorum 20-22 haftalarda giriliyormuş... bebeğin parmakları sayılıp kalbine ve tabi ki bütün organlarına bakılıyormuş.. sana da bu gittiğinde söyleyecektir doktor.

Günaydın kızlar,

Sabahtan beri ben de detaylı ultrason araştırıyorum drum perinatolog yapsın dedi ama sadece 2 hastanede var onlar da 700tl yada çapa da var orada da bebekte sorun varsa bakıyorlarmış. Onun dışıında radyologun yaptıkları var onlardan yaptırmayı düşünüyroum medilife da 80tl(özel sigortalıya) benim sigortam da %80'ini karşılıyor ee 16tl vericem diyelim karşılamasa bile 700 nerede 80 nerede. Hepp cdsini ve resimlerini de veriyorlarmış güzel 1 hatıra da olur sitesine girip araştırın bence medilife'ı

günaydın Didemcim...

benim gittiğim hastanede perinatolog var... o yüzden ben kendi hastanemde gireceğim detaylı ultrasona ve SSK için fiyatı 95TL... ama cd falan veriyorlar mı bilmiyorum sanırım biz de yok o... bir de sanki canım senin dediğin ayrıntılı ile bizimki farklı..o cd falan veriliyor dediğin renkli ultrason sanırım... ondan başka bir yerde yapılmasını istemiş olabilir doktorun.. çünkü bizim hastanede onun için başka bir yere gönderiyormuş...

Çatlak mı? Çatlak mı?

Size bir tarif vereyim, çok basit; çatlaklara (kafadan çatlaklara işe yarar mı bilmem), yanık izlerine, kırışıklıklara (yeni oluşanlar) iyi gelir. Yalnız bir kuralı var: o da uygulama yeri taze olacak. Yani yeni oluşan çatlaklara iyi gelir, 1 sene öncekine ne yaptığını bilemem. Olayın çıkış yönü şöyle: Annecim ben küçükken bana yumurta haşlarken kolunu kaynar su ile yakmayı başardı. Anneannem de mum gibi bir şey göndermişti sürsün diye. Öyle büyük bir yanık iziydi ki, neredeyse %90 oranında azalmıştı o görüntüsü. Dün de Derya Baykal'ın programında görmüştüm aklıma geldi:
Şimdi onun ölçüsüne göre vereyim tarifi: 210 gram balmumu ve 1bardak zeytinyağı (saf olacak %100; alacağınız yere deyin "yemek için değil, yüzümüze süreceğiz" diye ona göre versinler). Önce balmumunu bir tencereye koyuyoruz ve ocağın altını kısık olarak açıyoruz. Tencere ısındıktan sonra da zeyin yağını yavaş yavaş ekliyoruz ve hiç durmadan karıştırıyoruz. Yağ kesinlikle kızarmayacak, balmumu ile karışacak; o yüzden arada bir tencereyi kaldırıp (ya da sütlük de olabilir), havada karıştırmak lazım ki yağımız yanmasın. Hepsi eriyip macun kıvamına geldiğinde sıcak sıcak kavanoza döküyoruz. Son kez kavanozda karıştırıp, biraz soğuttuktan sonra kapağını kapatıyoruz. Güneş görmeyen yerde beklemesi lazım. Günde 2 kez sürmek istediğimiz yere sürüyoruz. Sadece göz çevresine çoook ince bir tabaka halinde sürüyoruz...

Back
X