• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Merhaba arkadaşlar bende çok yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum Allaha şükür herşey yolunda gidiyor hepimiz için.. bugün sağlık ocağından görevli bi hemşre eve geldi sistemdeki hamileleri takip ediyorlarmış. anket gibi bsürü soru sordu ve mutlaka bizim takibimizide aksatmayın bazen doktorların göremediği şeyleride görebiliyoruz dedi. bebek doğduktan sonra yapılması gereken biçokşeyi bizle yapıcaksınız topuk kanı zeka taraması falan bisürü şey anlattı. bende gitmek istitodum zaten ama kapıya kadar gelmeleri hoşuma gitti doğrusu. kaydını yaptırmayan arkadaşlara tavsiye ederim herkese iyi geceler bebişlerede

Kızlaaaaaarr!

Cinsiyeti öğrendiiikk!!!
Kız geliyomuş kıızz! Kız annesi olcam ben de :ecrin_bebek:
delikafadulden

Süperdi ultrasona bi girdik direk poposunu dönüp bacaklarını açtı bizimki kaydirigubbakcemile3
Bi de göstermez diye korkuyodum çok yersiz bir korkuymuş :)))

hayırlı olsun annesi.... ne guzel kızlarımız cogalıyo:)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2I"

arkadaşlar ben artık çok giremiyorum şöyle bir baktım özlemciğimin belli olmuş cinsiyeti hayırlı olsun canımcım ben de cumartesi gidicem ama hiç umutlu değilim belli olacağından
hepinizi çok özledim çok öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakınız
en yakın zamanda görüşmek üzere

en kısa zamanda gorusmek uzere canım... unutma burları:)

selam arkadaşlar benimde prensesim geliyomuş:) kızım olacak inşallah...hepiniz kendinize iyi bakın 3 lü test sonucu haftaya belli olacak dua edin ....hiçbişey için canınızı sıkmayın....

ahanda bır kız annesı daha... ne guzel ya dogmadan kızımın bısuru arkadası oldu... her ne kadar fıstıgım bılmesede::::)

herkeze gunaydınnnn... cok guzel bır gun dılıyorum hepımızıne... bugun gunes var cok mutluyum:)

Günaydın Şeymacıım!
Keyifler nasıl? Kızımız neler yapıyo? :)

teyzesı sanada gunaydın napsın ıste uyanmıs galıba 1 tane tekme yedım:):) acıktım dıyo... benım kız keyfıne duskun bırazda:)): sen ansılsın canım senın fıstıkın napıyo:)

Günaydııınn Günaydııınn :)))

burdayım seymacım yeni geldim :))

Allegra çok tebrik ederim canım ... bizim kızların arkadaşları çoğalıyor her geçen gün :)))

Günaydııınn Günaydııınn :)))

burdayım seymacım yeni geldim :))

Allegra çok tebrik ederim canım ... bizim kızların arkadaşları çoğalıyor her geçen gün :)))

hoşgeldinnnnnnnn.... sıkıldım bende ya kismecikler yok.... nerde bu hatunlar dıyodum...

yine de az kişiyiz ama Burcu da yok... o her sabah benden önce gelirdiii olumunekankayizsmile

evet Burcunun gelmıs olması lazımde... erken geldım bugun kımsecıkler yok haa:):)

Nasılsın canım kıscen nasıl?

günaydınlar, iyi sabahlar herkese. umarım keyifleriniz yerindedir arkadaşlar...

gunaydın canım sen naıslsın?

günaydınnnn
umarım anneler iyidir:)
biz bugün 15 i bitirdik. sizde hareketler nasıl benim çok nadir hafir bir pıtırtı oluyor ama anlamıyorum tabi. gaz sancısı gbi geliyor. rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsinnn inş.

günaydın herkese lavabonun başından ayrılamadığım bir sabah daha :ecrin_bebek: oğlumla kahvaltımızı yaptık teyzelerimize bi bakalım dedik... herkesler iyidir inş.

günaydın arkadaşlar nasılsınız .Ya biz 15 bitirdik ama hiç birşey yok hareket hissetmiyorum..Bakalım inşallah bebeişim iyidir.Cumartesiye az kaldı cinsiyetinide öğrenicez inşallah...

günaydınnnn
biz bugün 15 i bitirdik. sizde hareketler nasıl benim çok nadir hafir bir pıtırtı oluyor ama anlamıyorum tabi. gaz sancısı gbi geliyor. rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsinnn inş.

gunaydın canım hosgeldınn... yavas yavas hıssdıyosundur hareketlerını artık:)

günaydın herkese lavabonun başından ayrılamadığım bir sabah daha :ecrin_bebek: oğlumla kahvaltımızı yaptık teyzelerimize bi bakalım dedik... herkesler iyidir inş.

hosgeldın tatlım afıyet şeker bal olsun bebesıne kılo olsun ıns..

günaydınlar, iyi sabahlar herkese. umarım keyifleriniz yerindedir arkadaşlar...

günaydın arkadaşım :))n çok şükür iyi diyelim iyi olalım :)) sen de iyisindir inş :)

evet Burcunun gelmıs olması lazımde... erken geldım bugun kımsecıkler yok haa:):)

Nasılsın canım kıscen nasıl?

gunaydın canım sen naıslsın?

kısçem iyi inş. canım dün pek kıpırdamadı canım sıkıldı... ama olsun artık napalım :)) yavaş yavaş daha da hareketlenecek inş.

günaydınnnn

maşallah maşallah Allah doğurmayı da nasip etsin hepimize... inş.. :Saruboceq: benim kısçemde hareketli ama öle çok fazla değil... hala yavaş hareketlerde güçlenemedi :))) inş. yakın zamanda daha da sert pıt pıt lar hissettirecek annesine :)))

günaydın arkadaşlar nasılsınız .Ya biz 15 bitirdik ama hiç birşey yok hareket hissetmiyorum..Bakalım inşallah bebeişim iyidir.Cumartesiye az kaldı cinsiyetinide öğrenicez inşallah...

gunaydın canım hosgeldın... ıyıdır ıyıdır merak etme annesı... cumartesı buyuk gun ozmna:):)

Günaydın kısslaaarrr :))) Mutlu bir gün dilerim size ve bebişlerinize :))

özlemcım yarın bızı uyutmıcakalr o harekletlerle ya dusunsene:):):)

Back
X