• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

:)) normalden 1 gunde onde cıktı bugun ultrasona gore..a_seyma bende 5 kg almısım amaa bendehızlıyım :((( olsun tek o saglıklı olsunda razııyımm..

tatlım bende oyle dusunuyorum ınan kı... cok vıcdan yapmıstım ben.. hamıle kaldım ve 12+1 olasıya kadar yemek falan yıyemedım yedıgımı cıkardım hıc beslenemdım... doktorumun vermedıgı ılac kalmadı... bıde bobrekten kum dokuyodum... ve bebegımı besleyemıyodum cocugun gelısımı 1 hafta gerıden gıdıyodu... bı anne ıcın ne kadar zormus... cok sukur bu hafta hersey olması gerektıgı gıbı... ama anne oolmak sımdıden zormus... bebgın kılına zarar gelcek dıye neler yapmıyoruz dogmamıs bebklerımıze demı...:) Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

bızımkı kesın gıbı ıns... degişmezse... Zeynep Canan olcak... zeynebı esımde bende cok begenıyoduk canan da kayınvalıdemın adı... eşim babasına sordu ne koyalım dıye... oda oglum o bıze dusmez sız koyun dedı:)

biz senle adaşız benimde kızım olsaydı kızlarımızda adaş olucaktı demek kaydirigubbakcemile2 bizde kız olsaydı zeynep olucaktı ama artık oğlumuz var ona daha düşünüyoruz boshayallersmile

Günaydın annecikler, nasılsınız bakalım? Dün aile sağlığı merkezine gittim; şu testlerimi vs göstermek için. Bir de tetenoz aşısı yaptılar. 16. haftada olan anne adayları, geciktirmeden ilk doz aşılarınızı olmayı unutmayın. Bebeciğimin kalp atışlarını dinledim; gözlerimde görmüştüm ultrasonda ama ilk kez dinledim. Nisanın 15'ine randevu verdiler; 2. doz aşı ve glikoz yükleme testi ile ilgili.

tatlım benım hosgelmışşşş:) bugun gıdıp vurdurayım olmazsa da buraya guvenemıyorum ben..

Genelde aşırı tekmelediği zamanlarda karnımı sever konuşurum; sanki anlayacak da sakinleşecek. Geçen gece eşim Kuşadası'na gitmişti iş için. Gece 2 de döndü. Tabi ben huzursuz oldum; haliyle bebecik de huzursuz oldu, tekmelemeye başadı. Ne oğluşum ne de ben uyuyamadık o gelene kadar. O zaman çok konuşmuştum. Hissediyor veledim herşeyi :asigim: .

oyyy oyyy yerım ben onu ya... şimdiden annesıne destek oluyo el kadar sıpa suna bak masallah masallah... ben hamıle kaldıgımdan beerı konusyorum... cınsıyetı bellı degıldı kızım dıye sevıyodum zoamnda eşim kızıyodu ya oglan olrsa sen nası bı oglan olcak onu dusun dıyodu:) şimdide hadı annem gel kahvaltı yapalım senle acıkmısmı benım datlı kızım dıyom ahreketlenıyo hemen:)

biz senle adaşız benimde kızım olsaydı kızlarımızda adaş olucaktı demek kaydirigubbakcemile2 bizde kız olsaydı zeynep olucaktı ama artık oğlumuz var ona daha düşünüyoruz boshayallersmile

ya aslında oglanı hemen koyarlar su olcak dıye bızde ılk kız ısmı kesınlestı sızdekı gıbı:)): oglanı bızde dusunmustuk ama bulamadık ksınlesmemstı... ama yusuf talha olurdu herhalde:)

oyyy oyyy yerım ben onu ya... şimdiden annesıne destek oluyo el kadar sıpa suna bak masallah masallah... ben hamıle kaldıgımdan beerı konusyorum... cınsıyetı bellı degıldı kızım dıye sevıyodum zoamnda eşim kızıyodu ya oglan olrsa sen nası bı oglan olcak onu dusun dıyodu:) şimdide hadı annem gel kahvaltı yapalım senle acıkmısmı benım datlı kızım dıyom ahreketlenıyo hemen:)

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
Başta hazır değildim anne olmaya, korkuyordum belki de, ama iyi ki de anne olmuşum. Bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum (Allah korusun yavrularımızı).

Tetenoz aşısı olmuştun değil mi Şeymacım?

ya aslında oglanı hemen koyarlar su olcak dıye bızde ılk kız ısmı kesınlestı sızdekı gıbı:)): oglanı bızde dusunmustuk ama bulamadık ksınlesmemstı... ama yusuf talha olurdu herhalde:)

biz en baştan beri hamileliğimden öncesinde bile erkek istiyorduk 12. haftada doktorum sanki kız gibi ama tam belli değil demişti biz eşimle şok olmuştuk birbirimize belli etmedik ama olsun bizim evladımız kızımız olsun ne olcak diye tamamen kıza yöneldik eşim gitti oyuncak bebekler aldı geldi ismini kendisi zeynep olsun dedi... ama erkek oldugunu öğrenince havalara uçtu resmen oğlumda dedirtmiyo hep oğlumuz dicekmişiz kaydirigubbakcemile3

Gunaydın Kızlar,

Benim oglum cok tembel olacak sanırım hiç oynadıgı yok bazen aksam ustu hissediyor gibi oluyorum ama gece yattıgımda asla kıpırtı yok.. Babası da bende kıpır kıpırız spor yaparız ama bu cocuk kime cekti acaba

Gunaydın Kızlar,

Benim oglum cok tembel olacak sanırım hiç oynadıgı yok bazen aksam ustu hissediyor gibi oluyorum ama gece yattıgımda asla kıpırtı yok.. Babası da bende kıpır kıpırız spor yaparız ama bu cocuk kime cekti acaba

hiç üzülme canım sen bide seneye bu zamanlar gör onu kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek:

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz bebişimle kahvaltımızı da yaptık
bu aralar o kadar çok takılamıyorum size kızlra kusura bakmayın sınavlarım yaklaşıyo
bi yandan ders çalışmaya başlıyorum sınavları bi atlatsam hayırlısıyla bi daha hep burdayım
çiğdemcim tetenoz aşısı ilk doz 20. haftada olmuyomuşmu daha ben kaydımı bile yaptırmadım sağlık ocağına
acaba bende önümüzdeki hafta gitsem mi

bizzz geldıkk kızlarrr gunaydınn.. bugun bebegımı gordum kızımııı kıpır kıpırdı masallaaahh.. 3 lu test ıcın kan werdık sonuclar pazartesıye cıkcak ınsallah. 141 grammıss yawrumm.. ınş kan sonucumuzda guzel cıkar sağlıcakla.. zaman gecıyor saka maka 5 ,5 ay war kızlar agustossaaaa?

hoşgeldin cnm ne güzel haberler getirmişsin bizlere maşallah kızına :nazar: bayağı bi büyümüş desene
sonuçalrında güzel çıkıcak hiç merak etme sen

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz bebişimle kahvaltımızı da yaptık
bu aralar o kadar çok takılamıyorum size kızlra kusura bakmayın sınavlarım yaklaşıyo
bi yandan ders çalışmaya başlıyorum sınavları bi atlatsam hayırlısıyla bi daha hep burdayım
çiğdemcim tetenoz aşısı ilk doz 20. haftada olmuyomuşmu daha ben kaydımı bile yaptırmadım sağlık ocağına
acaba bende önümüzdeki hafta gitsem mi

Günaydın tatlım, eminim sınavlarında başarılı olacaksın...
Ben dün gittiğimde doktor "16. haftadan itibaren vurulması lazım, neyse bir şey olmaz" deyip vurdu. 2. dozu 20. hafta geçtikten sonra vuracak zaten; nisan 15'te. İstersen gidiver boş bir gününde, hem kaydını yaptırır hem de aşı olup, aşı kartını da alırsın.

Günaydın tatlım, eminim sınavlarında başarılı olacaksın...
Ben dün gittiğimde doktor "16. haftadan itibaren vurulması lazım, neyse bir şey olmaz" deyip vurdu. 2. dozu 20. hafta geçtikten sonra vuracak zaten; nisan 15'te. İstersen gidiver boş bir gününde, hem kaydını yaptırır hem de aşı olup, aşı kartını da alırsın.

sağol cnm eğer sen demeseydin ben 20. hafta falan sanıyodum
o zaman bende haftaya bigün giderim kaydımı yaptırır aşımıda olurum

selam bayanlar....sitenin eski haline gelmesine sevindim..ama dün yazdıklarımız gitmiş...

günaydın herkese :) sıtemız eskısı gıbı olmus cok sevındım kızlar.nasılsınız????????

kızlar bısey sorcam sıza ben normalde su sac duzlestırıcılerıyle sacımı duzeltıyordum her zman degıl ama bıyere gıdıceksem kolay dıye yapıyordum karsı komsum hemsıre o bana bu bebege zarar verıyormus dedı dogrumu bılgısı olan varmı?????

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
Başta hazır değildim anne olmaya, korkuyordum belki de, ama iyi ki de anne olmuşum. Bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum (Allah korusun yavrularımızı).

Tetenoz aşısı olmuştun değil mi Şeymacım?

tatlım sen soyledın ya sımdı hemen eşimi aradım bı arkadas daha var onla yarın gıdıcez saglık ocagına... hem kontrollerı falan guzelmıs saglık ocagının kalp atıslarını falan dınletıyolarmıs... cok sevındım ya:) Allah razı olsun bıtanem senden sen solemesen ben aşı falan olmıcaktım :)

biz en baştan beri hamileliğimden öncesinde bile erkek istiyorduk 12. haftada doktorum sanki kız gibi ama tam belli değil demişti biz eşimle şok olmuştuk birbirimize belli etmedik ama olsun bizim evladımız kızımız olsun ne olcak diye tamamen kıza yöneldik eşim gitti oyuncak bebekler aldı geldi ismini kendisi zeynep olsun dedi... ama erkek oldugunu öğrenince havalara uçtu resmen oğlumda dedirtmiyo hep oğlumuz dicekmişiz kaydirigubbakcemile3

hımmm ama her erkekte bı oglan bebk ıstegı oluyoherhalde... eşim dıyokı bana bu dogsada hemn bı cocuk daha yapsak... tabı avcunu yalar cok bekler:):):)

ewt meralcım buyumüş..ınşallah ıyı cıkcak adaşım.. senın cınsyet bellı degıl mı daha ?
yok cnm benim daha cinsiyet belli değil 15'inde gidicem o zman inş. belli olur

kızlar bısey sorcam sıza ben normalde su sac duzlestırıcılerıyle sacımı duzeltıyordum her zman degıl ama bıyere gıdıceksem kolay dıye yapıyordum karsı komsum hemsıre o bana bu bebege zarar verıyormus dedı dogrumu bılgısı olan varmı?????

günaydın cnm sanada bende sürekli kullanırım saç düzleştircisine ne gibi zararı olabilirmişki :bbo:
hiç duymamıştım bunu daha önce

size dün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum.....ağustos annelerinde , düşük riski olan , ikiz annesi bir bayan vardı...serklaj ameliyatı olmuştu, yani rahim ağzına dikiş atılmıştı ..dün bende rutin kontrolüm için doktoruma gittim, beni içeri aldılar ama ben içeri girerken doktorum çıktı...sonra 10dk. falan bekledim ben gelen giden yok...sekreterine doktorum ne zaman gelecek dedim , bir bayanın düşük riski var, rahme dikiş atıldı, onu kontrol etmeye gitti dedi...bende "hmm, serklaj ameliyatı yani " dedim bilmişlikle..kaydirigubbakcemile3sekreterde şaşkınlıkla "tıpla bir ilginiz var mı" dedi...bende " yoo" dedim...."sadece netle ilgileniyorum"...daha sonra kadınlar kulübünü anlattım (kazen kazen duy sesimi), benim gibi 100 tane daha ağustos annesi olduğunu belirttim...buradaki bir arkadaşımızında aynı ameliyatı olduğunu , o yüzden bilgim olduğunu söyledim...bu arada benim doktorumda geldi, doktorumda temmuz ayında doğum yapacak..onada anlattım biraz..onunda çok ilgisini çekti..yani kk nın bayağı bir reklamını yapmış oldum ..:lepi:.

Back
X