• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

KIzlar cok sukur hepımız aşşa yukarı 4. ayımızın ıcındeyız... peki şimdıye kadar nelere aş erdik nelerden tiksındık...
Mesela ben yaprak sarması,mayonez,ekmegın mayasının kokusundan hala acayıp tıksınıyorum aklıma geldıkce kusasım gelıyo...
Ve aş erdıklerımde nar,armut,zeytin ve dondurma.(mevsımı olmayan meyvelerde var ama bulamadıgımız ıcın yazmıyorum) sizler peki???

şeymacım, bende hiçbirşeye aş ermedim dersem yeridir. hala daha canım hiç birşey yemek istemiyor ki ben normalde aşırı iştahlı biriyim, 76 kiloyla hamile kaldım. sadece sofraya oturduğumda yemeye çalışıyorum faydalı gıdaları o kadar. eskisi gibi yemek yemeği çok özledim, eskiden hamile gibiymişim ben yaaa:sinifsinif:

Ben öyle çok bişey aş ermedim canım.Yalnız tavuğun kokusundan tiksinmiştim.Birde hamilelikten önce çikolataya çok düşkündüm.Hamile kaldım tiksindim çikolatadan ekşi ve tuzlu olan herşeye bayılıyorum mmmmmm:))))))

ılk sıralarında tavuk ve ılık sutten tıksınmıstım 2 ay yemedım koklamadım bıle ama 3. ayda gectı cok sukur... ınsanın herseyı olupta hıcbısey yıyememesı nekadar kotu...

ewt çok sukurrr hattaa 4 bıtttıı 5 e dogru yol alaıyoruzz.. bnede kokulardan cok tıksınme oldu parfum sıkmıyorum sıktrmıyorum etrafımdakılerdende tıksınıyorum basm agrıyor agır gelıyor. sıgara dumanı kokuusuu iğrenc gelıo.yıyecek olarak süt e karsı bıraz soguklığum var tatlı turu kurabıye olsun kek olsun yada serbetlı tatlı olsun hıccc gormek ıstemıyorum.
aşerdıgım tuzlu ekşili şeyler ve kırmızı etı sewıyorum.balık tavuk kokuyorr bana..sonraaaa aklıma gelmıyor karnım tok suan :)) :sm_confused:

4 hafatlık hamıleyken tabı bılmıyodum ozman kolonyanın kokusundan kusuyodum tam kurban bayramıydı bıde:):) ama gectı buda... ekmek ustu cıkolatalardan nefret edıyorum halen bakın onu unutmsum..

ay walla suana canim acayip derecede simit istiyor ve esimin getirmesni bekliyorum :)
aserdigim seyler listesi : zeytin,elma,ayva,karpuz :)
eskiden sevip de yiyemediğim şeyler ise baklava :)

bende oyle cok zeytın yıyen bırısı degıldım ama sımdı 1 ayın ıcınde 2 kılo zeytın yedık:):):) ceerz gıbı gıdıyo zeytın bende ya...

şeymacım, bende hiçbirşeye aş ermedim dersem yeridir. hala daha canım hiç birşey yemek istemiyor ki ben normalde aşırı iştahlı biriyim, 76 kiloyla hamile kaldım. sadece sofraya oturduğumda yemeye çalışıyorum faydalı gıdaları o kadar. eskisi gibi yemek yemeği çok özledim, eskiden hamile gibiymişim ben yaaa:sinifsinif:

tatlım o ıstahsızlık bende de var... bende sadece 2 ogun yemek yıyorum hıc ara ogunum yok... bı ara gece kalkıp yemeye baslamıstım 3-4 gun surdu .. oglen 12 de bı kahvaltı bıde aksam 7 de yemek ıyıyorum... ara ogunum yok hıc... iştahım yok

tatlım o ıstahsızlık bende de var... bende sadece 2 ogun yemek yıyorum hıc ara ogunum yok... bı ara gece kalkıp yemeye baslamıstım 3-4 gun surdu .. oglen 12 de bı kahvaltı bıde aksam 7 de yemek ıyıyorum... ara ogunum yok hıc... iştahım yok

Şeymacım yemeklerini kendin mi yapıyorsun tatlım?ilk zamanlar kendi yaptığını da pek yiyemiyor insan.Yani biri yapıcak hazırlıycak böyle görüntüsüde hoş olacak yemeğin ozaman yiyebiiyorsunda.Şimdi çok şükür düzeldim ben kendim de yapsam yiyorum artık.Ama ilk zamanlar hep kayınvalidem yaptı sağolsun.Şimdi beraber yapıyoruz.

Şeymacım yemeklerini kendin mi yapıyorsun tatlım?ilk zamanlar kendi yaptığını da pek yiyemiyor insan.Yani biri yapıcak hazırlıycak böyle görüntüsüde hoş olacak yemeğin ozaman yiyebiiyorsunda.Şimdi çok şükür düzeldim ben kendim de yapsam yiyorum artık.Ama ilk zamanlar hep kayınvalidem yaptı sağolsun.Şimdi beraber yapıyoruz.

evet canım kendım yapıyorum yemeklerımı... cok bulantım oldugu zmanlar dısarda yedık hep... sımdı dısarı yemegı gorunce mıdem bulanıyo...

selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor şimdi listeye baktım kızlar son anda bir atak yapıp yakalamışlar erkekleri ben de yarın gidicem kontrole çok heyecanlıyım

Selam kızlaar!
Neler yapıyosunuz bakalım? Yeni kız haberleri var gördüğüm kadarıyla eee tabi artık kızların dönemi başlıyo erkekler başta bir bir dökülürken kızlar ortalıkta değildi. Tabi kızlar sona kaldı olmayan bişey için yorum yapmak daha zor ve geç oluyo kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaa isim düşünmeye başladık da delircem bulamıyorum ne zormuş...!!!
Bi liste yapalım ordan eleye eleye gidelim dedik 2 günde 3 isim yazabildik listeye :)))
Mira, Asya ve Buse var şu an listemizde. Ben bi de Rüya ve Nil'i de ekleyecektim ama eşim beğenmedi yazamadım :( Siz ne durumdasınız var mı isim bulan?

Selam kızlaar!
Neler yapıyosunuz bakalım? Yeni kız haberleri var gördüğüm kadarıyla eee tabi artık kızların dönemi başlıyo erkekler başta bir bir dökülürken kızlar ortalıkta değildi. Tabi kızlar sona kaldı olmayan bişey için yorum yapmak daha zor ve geç oluyo kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaa isim düşünmeye başladık da delircem bulamıyorum ne zormuş...!!!
Bi liste yapalım ordan eleye eleye gidelim dedik 2 günde 3 isim yazabildik listeye :)))
Mira, Asya ve Buse var şu an listemizde. Ben bi de Rüya ve Nil'i de ekleyecektim ama eşim beğenmedi yazamadım :( Siz ne durumdasınız var mı isim bulan?
merhabaaopuyorumnanaktan miranın anlamı ne?
değişik geldi.

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlısı olsun inşallah. ama ben sanıyorum ki değişiklikler olacaktır, çünkü hep duyuyorum kız bekliyorduk erkek çıktı diyenleri ya da tam tersi. bana doktor yüzde 60 erkek dedi ama bu pekala değişebilir, değil mi arkadaşlar???

Sersuma ve Demet geçmiş olsun ikinize de, şimdi okudum geçmişi!
Kendinize ve bebişlere iyi bakın çok geçmiş olsun!

hepinize merhabalar.alışverişe ufaktan başlayanlara bi sorum var. evimin yakınında yeni açılan mağaza indirim yapmış tek altlar 3,5 tl. patikli var patiksiz var ama güzeller.uygunmu sizce.daha uyguna bulurmuyum acaba?=

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlısı olsun inşallah. ama ben sanıyorum ki değişiklikler olacaktır, çünkü hep duyuyorum kız bekliyorduk erkek çıktı diyenleri ya da tam tersi. bana doktor yüzde 60 erkek dedi ama bu pekala değişebilir, değil mi arkadaşlar???

ınsallah olmaz hepımız buna alıstık:)) walla bana % 99 dedı doktrum her gıttıme soruyorum soyledım ya dıyor degısmez artık doguma kadar boyle dedı.bnde bı daha sormıcam ona. ama baska bı doktra gıdıyım dıyorum bıde o degerledırsın aynısını derse suphem klmaz heralde kızımdaann:))

merhabaaopuyorumnanaktan miranın anlamı ne?
değişik geldi.

Merhaba canım. Mira aslında bir yıldız ismi eşimle gökyüzündeki yıldızları anlatan bir yazıda/listede görmüştük çok hoşumuza gitmişti bundan ne güzel kız ismi olur demiştik. Sonra nette bir araştırdım ki tek tük de olsa isim olarak koyanlar varmış. Ayrıca birden çok anlamı varmış ve başka dillerde de farklı manalara gelen bir kelimeymiş bunu gördüm. Çok global bi isim diyebiliriz yani :)

bir kuyrukluyıldız adı.
geceleri denizde yunuslara yol gösteren yıldızın adı.
mitolojide kızıl saçlı yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık.
bir Likya şehrinin adı.

latince: harika
gürcüce: prenses
rusça: barış, dünya
lazca: yüz, çehre
osmanlıca: başkasının sözüne itiraz edip mücâdele etme.
arnavutça: iyi
galiçyaca: bakmak
ispanyolca: görünmek
italyanca: amaç
malta dili: hedef
sırpça: huzur
kırgız türkçesi: dünya
ingilizce miracle (serap) kelimesinin kökü

ay walla suana canim acayip derecede simit istiyor ve esimin getirmesni bekliyorum :)
aserdigim seyler listesi : Zeytin,elma,ayva,karpuz :)
eskiden sevip de yiyemediğim şeyler ise baklava :)

kısslar ben beyaz et sevemzdim , balık va tavuk hala yiyemiyorum , eşim geçen gidişimizde dr a beni şikayet etti , beyaz et sevmezdi şimdi kırmızı et dahi yemiyor dedi , doktorum dediği şey şu : Duygu sen adana kebabıda mı yemiyorsun diye , bende hayır canım istemiyor yiyemiyorum dedim.

Tyuzlu ve ekşi şeylere mbayılııyorum , en çok sevdiğim demeyim aşerdiğim , kiwi ve ayva , beraberinde çilek .

Back
X