• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlarrrr

Benim 4'lü test sonuçlarım çıktı, 400'de 1 riskim çıktı yaştan dolayı. İleri bir ultrason kontrolünde daha çok belli olacakmış ben bildirecem zamanını dedi Dr. Plesenta rahim ağzımdaymış zamanla inşallah yukarı çıkar yoksa kanama riski olurmuş , normal doğum da imkansız olurmuş. Geçmişi okumadım inşallah herkes iyidir. Çok öptüm

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım her şey gönlünce olur umarım

arkadaşım bende demir hapı kullanıyorum sms acaba kilo yaparmı diyorum bir bilgin varmı

ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hatta etkisi artsın diye portakal susuyla içiyorum son 3 haftada 800 gr aldım doktorum çok iyi dedi bilmiyorum ama zannetmem sonuçta doktorlarda bizim kilo almamızı istemiyor öyle olsa vermezler

Benim 4'lü test sonuçlarım çıktı, 400'de 1 riskim çıktı yaştan dolayı. İleri bir ultrason kontrolünde daha çok belli olacakmış ben bildirecem zamanını dedi Dr. Plesenta rahim ağzımdaymış zamanla inşallah yukarı çıkar yoksa kanama riski olurmuş , normal doğum da imkansız olurmuş. Geçmişi okumadım inşallah herkes iyidir. Çok öptüm

canımcım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
sağlıkla sıhhatle alırsın meleğini kucağına

ayy canım hiç canını sıkma üzülme.bazen büyüklerde maalesef alıngan olabiliyorlar.kendi annelerimiz olsa bile..sen onlara gidince eşinin geç geldiğini yorgun olduğunu erkenden yattığını söyle.belki beraber gitmiyonuz diye takıyodur.sen gitsen bile eşinide isteyebilirler belki..ama eşininde durumu ortada.bunuda görmezlikten gelmemesi lazım.o yüzden güzelce konuş.o konuşmasada sen söyle.en azından sonradan yumuşar normale döner..sen üzme kendini.bebiş için yani..

canım benim kıyamam sana sen yine de üzülme hamilesin sonuçta onlar annemiz ne yapalım yakında herşey normale döner merak etme anneler öyle uzun süre küs kalamaz

inşallah canım
merak etme büyümez Allah ım yardımcı olur canım sana ve meleğine:Saruboceq:

üzülme tatlım yaaa
anneler yapıyor dönem dönem kızlarına malesef
sen yinede git konuş gönlünü almaya çalış canımın içiiiŞeniz

Sağolun kızlar... umarım öyledir... gidip bir konuşalım bakalım derdini anlatacak mı???

bu arada kızlar 2 gündür benim karnımın alt tarafı göbeğimin 10-15 cm altı ağrıyor var mı aynı şeyi yaşayan

Aslııııı canımm tebrk ederim oğluşun olacakmış..sağlıkla kucağına alırsın inşallah ..Darısı başıma 20 martta bizim cinsiyet belli olacak :))

kızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..

Çokkkk tebrik ederim canım benim...kaydirigubbakcemile3

Ebrucuğum nasılsın ?? bence risk faktörün yaşına göre gayet iyi çıkmış canım..Umarım en kısa zamanda da plesenta yukarı çıkar ve bir problem yaşamazsın..çok sevgiler

Aslııııı canımm tebrk ederim oğluşun olacakmış..sağlıkla kucağına alırsın inşallah ..Darısı başıma 20 martta bizim cinsiyet belli olacak :))

Canım benim çok sağol darısı başına senin de az kalmış öğrenmene ben biliyorsun kız diye çok direttim ama doktor sesimi kesmek için küçük adamın malının mülkünün resmini verdi elime ben parmaktır ya da göbek bağıdır filan dedimse de biz buna tıpta parmak demiyoruz diyerek tüm hayallerimi ikinciye ertelememe neden oldu

Slm arkadaşlar ...bende ikinci kez Ağustos annesi olucam inşallah... ....şu anda 15 haftalık hamileyim ..ikinci bebeğim olduğu için sizler kadar heyecanlı değilim galiba ama yazdıklarınızı büyük bir zevk ve heyecanla okuyorum....çok sık giremiyorum ama benide aranıza alırsanız sevinirim...

Slm arkadaşlar ...bende ikinci kez Ağustos annesi olucam inşallah... ....şu anda 15 haftalık hamileyim ..ikinci bebeğim olduğu için sizler kadar heyecanlı değilim galiba ama yazdıklarınızı büyük bir zevk ve heyecanla okuyorum....çok sık giremiyorum ama benide aranıza alırsanız sevinirim...

hoşgeldin canım...

tüm annelere ve bebişlere günaydınlar...

günaydın melek anneler ve melek bebişleriiii:emir_bebek:
bugün rüyamda kendimi doğururken gördüm hemde evde:) ayy bide kızım oluyordu o kadar tatlıydı ki :) göbek bağının kesildiğini bile gördüm mucize gibi:) hayret ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlısı olsun hakkımızda... rüyalar tersine çıkarmış dimi o zaman benim oğlummu olcak :) tam bir hafta kaldı sonucu öğrenmeye hayırlısı bakalım...
ayrıca bu sabah duştan sonra karnıma yağ sürerken bişet dikkatimi çekti göbek deliğimin hizasından alt tarafa doğru koyu ince renk bi çizgi var tüylerim sandım ama değilmiş:) niye öle çizgi oldu ki yaaa:sm_confused:

bugün rüyamda kendimi doğururken gördüm hemde evde:) ayy bide kızım oluyordu o kadar tatlıydı ki :) göbek bağının kesildiğini bile gördüm mucize gibi:) hayret ilk defa böle bi rüya gördüm hayırlısı olsun hakkımızda... rüyalar tersine çıkarmış dimi o zaman benim oğlummu olcak :) tam bir hafta kaldı sonucu öğrenmeye hayırlısı bakalım...
ayrıca bu sabah duştan sonra karnıma yağ sürerken bişet dikkatimi çekti göbek deliğimin hizasından alt tarafa doğru koyu ince renk bi çizgi var tüylerim sandım ama değilmiş:) niye öle çizgi oldu ki yaaa:sm_confused:

Günaydın Melek arkadaşım :)))

Dur sana hemen açıklayayım neden olduğunu... onun bir ismi var Linea Nigra :)

Linea nigra latincede siyah çizgi anlamına gelir. Linea nigra kadınların çoğunda göbek deliği ile kasıkların tam ortasında yer alan pubis bileşkesi (her iki pubis kemiğinin orta hatta birleştiği bölge) arasında yeralan linea alba (=beyaz çizgi) adlı anatomik yapının koyulaşmasıyla ortaya çıkan ince bir çizgidir. Gebelikten sonra çoğunlukla kaybolur.

20. Gebelik Haftası için yazılmış aşağıdaki ama erken de olabiliyor demekki :)

Bu gebelik haftasından itibaren göbeğinizle pubis arasında kalan orta hat çizgisi de ("linea nigra") koyulaşmaya başlayabilir, endişelenmeyin, bu çizgi doğumdan sonraki birkaç ay içinde tamamen kaybolacaktır.

aramıza hoşgeldin arkadaşım :))) Allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin 2. yavrunu da :))

Günaydın Melek arkadaşım :)))

Dur sana hemen açıklayayım neden olduğunu... onun bir ismi var Linea Nigra :)

Linea nigra latincede siyah çizgi anlamına gelir. Linea nigra kadınların çoğunda göbek deliği ile kasıkların tam ortasında yer alan pubis bileşkesi (her iki pubis kemiğinin orta hatta birleştiği bölge) arasında yeralan linea alba (=beyaz çizgi) adlı anatomik yapının koyulaşmasıyla ortaya çıkan ince bir çizgidir. Gebelikten sonra çoğunlukla kaybolur.

20. Gebelik Haftası için yazılmış aşağıdaki ama erken de olabiliyor demekki :)

Bu gebelik haftasından itibaren göbeğinizle pubis arasında kalan orta hat çizgisi de ("linea nigra") koyulaşmaya başlayabilir, endişelenmeyin, bu çizgi doğumdan sonraki birkaç ay içinde tamamen kaybolacaktır.

günaydın tatlım nasılsın çok sağolasın bilgi içinnŞeniz
adını alınca senden azcık ta baktım netten normalmiş yani:kedi:
artık iyice hamilelik alametleri belirmeye başladı demek:kedi:

HERKESE GÜNAYDINN
çok güzell bir gün olur inş.

günaydın canım
inşallah, hepimizin güzelliklere ihtiyacı varrropuyorumnanaktan

günaydın tatlım nasılsın çok sağolasın bilgi içinnŞeniz
adını alınca senden azcık ta baktım netten normalmiş yani:kedi:
artık iyice hamilelik alametleri belirmeye başladı demek:kedi:

günaydın canım
inşallah, hepimizin güzelliklere ihtiyacı varrropuyorumnanaktan

rica ederim şekerim :)) bak gördün mü üzülüyordun :)) bişey mi var acaba diye... Allah büyük hemen seni sevindirecek bişey veriyor sana :)))

hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun 2.bebısınde:)

gunaydın canım bende ruyamda kızm olcagını gormustum ama oglum oluyormus bu arada o cızgı normal cok hafıf bendede var ama genelde hamılelerde oluyor o cızgı korkma yanı

Back
X