2010 Ağustos Anneleri

Off iş konusunda ben de çok sıkıntılıyım günlerdir acaip yoruldum :(( kabusum oldu burası. sabahları kalkmak da çok zor geliyo... bi yandan da doğum izni de kısacık onu düşünüp endişeleniyorum. angel işe ara veriyormuşsun ne güzel, ben de yapabilmek isterdim ama bizim özel sektör sonra bu işi de bulamayabilirim izmir zaten iş konusunda biraz problemli oofff... neyse şimdilik temmuz gelsin diye sabırsızlanıyorum. o zamana kadar hiç tatilim de yok tüm senelik izinlerimi hamilelikten önce tüketmiştim :((

iyiyim canım siz neler yapıyosunuz? senin cinsiyet belli oldu muu?
ben bi süredir ara ara geliyorum işler yoğun buaralar takip edemedim de pek :kedi:

napalım canım çok şükür değişen bişey yok hergün buraya gelip sağlıklı olsunlar diye dua ediyoruz birbirimize :)))

evet belli oldu sayılır... doktor %60 kız dedi.. ama akşam rüyamda bir papağan gördüm herşeyi bilen papağanmış o herşeyin doğrusunu bilirmiş... bana senin %100 kızın olacak dedi çok garip bir rüyaydı :Dkaydirigubbakcemile3

Off iş konusunda ben de çok sıkıntılıyım günlerdir acaip yoruldum :(( kabusum oldu burası. sabahları kalkmak da çok zor geliyo... bi yandan da doğum izni de kısacık onu düşünüp endişeleniyorum. angel işe ara veriyormuşsun ne güzel, ben de yapabilmek isterdim ama bizim özel sektör sonra bu işi de bulamayabilirim izmir zaten iş konusunda biraz problemli oofff... neyse şimdilik temmuz gelsin diye sabırsızlanıyorum. o zamana kadar hiç tatilim de yok tüm senelik izinlerimi hamilelikten önce tüketmiştim :((

canımcım bende bu işten çok sıkıldım... 8 yılımı verdim boşuna... zamanında ayrılsaydım keşke... ama herşeyin hayırlısı..
o yüzdende hazır bebeğimde olurken bu bahaneyle ayrılcam işten... 2 yıl kadar aradan sonra inşallah bulurum istediğim gibi iş herşey kısmet nasip tabi...
evet haklısın izmir çok zor bi yer görümcem karşıyaka oturuyor yeni evlendi ama teyzesi de orda... yaklaşık 2 senedir iş arıyor evlenmeden önce başladı iş aramaya bi sürü tanıdıklar giriyor devreye ki üniversite mezunu muhasebeci ... yok yani iş...
dediğim gibi hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim hiç birimizi işsiz güçsüz bırakmasın rızkımızı kesmesin inşallah:Saruboceq:

napalım canım çok şükür değişen bişey yok hergün buraya gelip sağlıklı olsunlar diye dua ediyoruz birbirimize :)))

evet belli oldu sayılır... doktor %60 kız dedi.. ama akşam rüyamda bir papağan gördüm herşeyi bilen papağanmış o herşeyin doğrusunu bilirmiş... bana senin %100 kızın olacak dedi çok garip bir rüyaydı :Dkaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi:
ay gerçekten de garipmiş :kedi:
artık bu aralar rüyalarımız hep garip zaten:kedi:

hahahah süpermiş :)))
ben de cinsiyet belli olmadan önceki gece rüyamda doktoru görmüştüm. o zaman kız mı erkek mi hiç belli deildi, doktor rüyamda bana seninki kız demişti ertesi gün kız olduğunu öğrendik.. aynı şey hamile olduğumu öğrendiğim günden önceki gece de olmuştu testi sabah yaparım diye bekletiyodum gece rüyamda yapmıştım çift çizgiii :)) sabah da gördüm sonra çift çizgiyi. ama seninki daha otantik bi rüya olmuş allah için kaydirigubbakcemile3

canımcım bende bu işten çok sıkıldım... 8 yılımı verdim boşuna... zamanında ayrılsaydım keşke... ama herşeyin hayırlısı..
o yüzdende hazır bebeğimde olurken bu bahaneyle ayrılcam işten... 2 yıl kadar aradan sonra inşallah bulurum istediğim gibi iş herşey kısmet nasip tabi...
evet haklısın izmir çok zor bi yer görümcem karşıyaka oturuyor yeni evlendi ama teyzesi de orda... yaklaşık 2 senedir iş arıyor evlenmeden önce başladı iş aramaya bi sürü tanıdıklar giriyor devreye ki üniversite mezunu muhasebeci ... yok yani iş...
dediğim gibi hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim hiç birimizi işsiz güçsüz bırakmasın rızkımızı kesmesin inşallah:Saruboceq:

Angel'cım günaydıın!
E peki taminat meselesini napıcaksın? Ben de 7 senedir burda çalışıyorum düşünüyorum da o kadar emek herşeyi bırakıp gitmek çok zor gelir yani az para değil 7-8 brüt maaş... Valla istanbulda ankarada olsam hiç düşünmezdim ben de en güzelini yapıyosun canım aslında hem bebeğinin büyümesine şahit olabiliceksin benimki ananesini annesi sanar heralde... :(

süpermiş bu papağan ara ara çağır sen bunu da merak ettiklerimizi soralım....kaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi:
ay gerçekten de garipmiş :kedi:
artık bu aralar rüyalarımız hep garip zaten:kedi:

kendimiz garip olduk ki rüyalarımız nasıl olmasın şekerim... kaydirigubbakcemile3

süpermiş bu papağan ara ara çağır sen bunu da merak ettiklerimizi soralım....kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım... Günaydın :))

ayy sorma daha merak ettiğim bir sürü sorunun cevabını verdide ben hatırlamıyorum :roflol::roflol: nasılda güzel konuşuyordu...

günaydın kızlar....opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?

günaydın canıım!
iyiyiz valla şahsen ben biraz zaman geçse diye bekliyorum.
mayıs gelse alışverişlere başlasam ya da temmuz gelse de izne çıksam :))
sen napıyosun nasılsınız bebiş nasıl?

Evet canım benim, en sevdiğim iki isimden biri DURU, diğeri de MASAL.. Eğer ikiz ve ikisi de kız olsaydı iki ismi de koyardım :dance:

benim de benim deeee en çok sevdiğim isimlerden biri Duru... ama eşim pek ısınamadı bu isme sanırım o yüzden bebeğime koyamayacağım...

şimdilik yeni güzel bir isim bulana kada isminin İpek olacağını düşünüyoruz... eşim de ben de :)) ikimizinde içine sinen tek isim bu çünkü :)

[QUOTE=Soho;12044448]hoşgeldin canım... Günaydın :))

ayy sorma daha merak ettiğim bir sürü sorunun cevabını verdide ben hatırlamıyorum :roflol::roflol: nasılda güzel konuşuyordu... [/QUOTE]
hoşbuldukk şekerr...
süpermiş buu papağan yaa kaçırma hiç sen bunu!!!!:lepi:
günaydın canıım!
iyiyiz valla şahsen ben biraz zaman geçse diye bekliyorum.
mayıs gelse alışverişlere başlasam ya da temmuz gelse de izne çıksam :))
sen napıyosun nasılsınız bebiş nasıl?
teşekkür ederimm.Şeniz
ben de baharın gelmesini sıcağı güneşi özledim alışveriş konusunu hiçç düşünmedim henüzz..
bu evi değiştirmek istiyorumm eşime kılım bu ara beni hiçç dinlemiii bir de feministt diii..:umursamaz:
kızımın yeterince eşyası varr bir de oğluşa alırsamm adım atamayacazz!!!
bebiş de benim gibi asabii değildir umarım!!!boshayallersmile
Günaydın Bayanlar,

En güzel günler sizin ve bebişlerinizin olsun
hoşgeldin sana da günaydın canım...opuyorumnanaktan

Back
X