2010 Ağustos Anneleri

Kızlar bugun aklıma ne geldı bılıyomusunuz.... hanı yagmur yagsın dıye duaya cıkarlar ya... bızde dogumlarımız yaklasnca dogum duasımı yapsak hep beraber:):)

:roflol::roflol::roflol::roflol: koptum ya olur...İstanbul içindekiler buluşursa onuda çıkarırız aradan canım.Ellerimizi açar dua ederiz millette der napıo bu gebişler:roflol::roflol:

tamam canımcım bende öle yaparım az az günlük
zaten bi gün içicem o kadar
bugünkü halsizliğim için

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz

olur valla :))) bana uyar:)))
zaten oı kadar rahatlıyorum ki burda sürekli birbirimize dua ve güzel istekler
halince olduğumuz için
çok seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

bende cooooook sevıyorum sızı:)

Gittim geldim canım neyseki çok çok uzun sürmedi.Ama canım sıkkın biiyor zaten dün akşama kadar ağladım bugünde toparlanmaya çalışıyorum temizlikmiş bilmemneymiş umrumda değil yani napayım.O da bana yapmıyorum diye demiyorda bu cam çok kirlenmiş deyince sinirlerim bozuldu.Ben görmüyormuyum sanki camı çamur yağdı geçen napayım bütün camlarım kirlendi.Yapamam bu aralar moral bozukluğu bide şu amniyosentez olayı sonrasında da yapamam beklesin biraz daha camlarım.zemuszemus

hiç yaa keyfine bakkk :içelim: ben annemle küsüm ya normalde işlerimi hep annem yapar bazen yorgun olurum bulaşıkları bile makineye koyamam.. sırf gelirde görür bak ben olmasam bişey yaptığın yok der diye akşam soz gazla eve gittim yemek yaptım yedik topladım bulaşıklarımı yerleştirdim 2 makine çamaşır yıkadım astım bir de üzerine ders çalıştım :))) çok rahattı benim için... biraz belim ağrıdı ama napiim gördüm ki hep anneye güvenmemek gerekiyormuşşş

:roflol::roflol::roflol::roflol: koptum ya olur...İstanbul içindekiler buluşursa onuda çıkarırız aradan canım.Ellerimizi açar dua ederiz millette der napıo bu gebişler:roflol::roflol:

dusunsene karnı burnunda bısuru kadın... ellerını acmıslar ayyyy gozumun onune gelıyo sole... aksam haberlerınde ılk sırada oluruz valla:):)

hiç yaa keyfine bakkk :içelim: ben annemle küsüm ya normalde işlerimi hep annem yapar bazen yorgun olurum bulaşıkları bile makineye koyamam.. sırf gelirde görür bak ben olmasam bişey yaptığın yok der diye akşam soz gazla eve gittim yemek yaptım yedik topladım bulaşıklarımı yerleştirdim 2 makine çamaşır yıkadım astım bir de üzerine ders çalıştım :))) çok rahattı benim için... biraz belim ağrıdı ama napiim gördüm ki hep anneye güvenmemek gerekiyormuşşş

en guzelı canım varya... bosver... yapabıldıgın kadar yap kendın yap... varsın evın pıs kalsın kafan rahatolsunda...

Canım ben çalışmazken bazen canım iş yapmak istemiyor da sizi düşünemiyorum yani.
Oooooh iyi yapmışsın sen yokken arada çıkıyorsa yukarı görür her işini yaptığını.O bel ağrısı hemen oluyor zaten.Yol yürürken de oluyor ben de.

Ben işimi kolay kolay bırakmam çünkü bana çatkapı gelip görecek olanlar var bir de eşimin tarafı napar eder toparlarım görünmesin de yapmadığım sonra dedikoduda yapılmasın arkamdan.Ama annem olsa altımda azıcık tembellik ederim heralde:)))))

:roflol::roflol::roflol::roflol: koptum ya olur...ıstanbul içindekiler buluşursa onuda çıkarırız aradan canım.Ellerimizi açar dua ederiz millette der napıo bu gebişler:roflol::roflol:

Ayy ne güzel bende gelirim düşünsenize bir sürü kadın hepsi hamile hepberaber ne güsel...
Temmuzun 25 inde kuzenimin nişanı var istanbulda nasıl gelirim bilmiyorum o zaman son zamanlarım olacak bide nişanda doğururmuşum :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Ayy ne güzel bende gelirim düşünsenize bir sürü kadın hepsi hamile hepberaber ne güsel...
Temmuzun 25 inde kuzenimin nişanı var istanbulda nasıl gelirim bilmiyorum o zaman son zamanlarım olacak bide nişanda doğururmuşum :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Süper olur yaa.Buluşma yeri neresi olur bilmem ama ben hep alışveriş merkezinde falan düşünüyorum bizi.Mutlaka gelmek isterim buluşmaya.
Canım sormuştum ama görmedin heralde ya da cevabını ben görmedim.Kırklarelinde mi oturuyorsun?

tatlım varya bızımde komsunun oglunun dugunu var 25 temuzda eşiminde samımı arkadası... benımde aklıma gelıyo dugunun ortasında suyum falan gelıyomus.... :):) unutulmaz bı dugun olur valla:):)

anaaammm canziiiiiiii senin 5. ayın bitiyor yaakaydirigubbakcemile3 ayyy Allaha çok şükür bugünleri de gördüm burada aranızda :)))
evet allahın izni ile bu hafta 5. ayımızı bitiriyoruz arkamdan sizlerde geliyorsunuz hep birlikte 9.ayımızı tamamladığımızıda göreceğiz canım allahın izni ile her geçen gün beni mutlu ediyor bir okadarda rahat nefes alıyorum canım
tatlım varya bızımde komsunun oglunun dugunu var 25 temuzda eşiminde samımı arkadası... benımde aklıma gelıyo dugunun ortasında suyum falan gelıyomus.... :):) unutulmaz bı dugun olur valla:):)
valla hiç unutulmaz bebişin büyüdükçe onada söyler düğün sahiplari kaydirigubbakcemile3

merhaba arkdaşlar.ben size birşey danşıcam ağrılarınız oluyormu?tam olarka nerenizde ve ne kadar sürüyor?benim ağrılarım oluor ayrıca kaburgalarımda ağrıyor:(

evet allahın izni ile bu hafta 5. ayımızı bitiriyoruz arkamdan sizlerde geliyorsunuz hep birlikte 9.ayımızı tamamladığımızıda göreceğiz canım allahın izni ile her geçen gün beni mutlu ediyor bir okadarda rahat nefes alıyorum canım

valla hiç unutulmaz bebişin büyüdükçe onada söyler düğün sahiplari kaydirigubbakcemile3

haftaya bugün ben de öyle olacağım inş. Allah kısmet ederse :)

Süper olur yaa.Buluşma yeri neresi olur bilmem ama ben hep alışveriş merkezinde falan düşünüyorum bizi.Mutlaka gelmek isterim buluşmaya.
Canım sormuştum ama görmedin heralde ya da cevabını ben görmedim.Kırklarelinde mi oturuyorsun?

Görmedim canım...Biz kırklareline bağlıyız kırklarel/lüleburgaz lüleburgaz la çorlu arasında oturuyoruz...
Hmm... Bakırköy olabilir carusel yada capasity :utangac: annemler bakırköyde oturuyorda ya cevahir de olabilir ama yaa çok böyle temmuz felan olmasınya en fazla 6-7 aylık olalım zira çok sıcaklarda son zamanlarımızda zor olur.Ben karşıyı pek bilmiyorum inş karşıda olmaz...

Kızlar size birşey soracağım..geceleri ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma yatmak zorunda kalıyorum..düz yatınca karnım geriliyor rahat edemiyorum zaten yüz üstü yatmak gibi birşey söz konusu olmuyor tabiiki..neyse sonrasında inanılmaz bir gerinme ihtiyacı hissediyorum..acaba gerinmek zararlı olabilir mi ??

Kızlar size birşey soracağım..geceleri ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma yatmak zorunda kalıyorum..düz yatınca karnım geriliyor rahat edemiyorum zaten yüz üstü yatmak gibi birşey söz konusu olmuyor tabiiki..neyse sonrasında inanılmaz bir gerinme ihtiyacı hissediyorum..acaba gerinmek zararlı olabilir mi ??

ben de tam bugün onu düşünüyordum... çünkü ben gerinince göbeğimde çok geriliyor... zararı var mıdır bebeğe acaba... acıyor çünkü benim karnım... düz yatıncada göbeğim içime çekilyor bebeğin hareketlerini en iyi ozaman hissediyorum :))

Görmedim canım...Biz kırklareline bağlıyız kırklarel/lüleburgaz lüleburgaz la çorlu arasında oturuyoruz...
Hmm... Bakırköy olabilir carusel yada capasity :utangac: annemler bakırköyde oturuyorda ya cevahir de olabilir ama yaa çok böyle temmuz felan olmasınya en fazla 6-7 aylık olalım zira çok sıcaklarda son zamanlarımızda zor olur.Ben karşıyı pek bilmiyorum inş karşıda olmaz...

bana her yer uyar :))) 6. ayın sonunda buluşalım bence hem bahar olur hem göbeklerimiz çıkmış olur... 7. aydan sonra riskli günler başlıyor eşlerimiz izin vermeyebilir....

Hmmm canım ben de Tekirdağlıyım.Yani 1 buçuk sene öncesine kadar oradaydım sonra İstanbula evlendim.Çorluda teyzem var çok sık giderdim çorluya.Burgaza da gitmişliğim var düğünlere falan.Şimdi de kaynım Burgaz da asker.Sonuçta trakyalısın ama demi?

Ben sağa yatınca rahat edemiyorum en iyi sola dönüp yatıyorum.Sırtüstü yattığım zaman karnımda yuvarlak bir top varmışçasına geriliyor yatamıyorum gerinemiyorumda çok fazla.Hatta eşime diyorum sanki karnımda top var gibi diyorum.Birkaç kere söyledim eşimde kızdı benim oğluma top deyip durma diyekaydirigubbakcemile3Bidaha da demedimkaydirigubbakcemile3

ben de tam bugün onu düşünüyordum... çünkü ben gerinince göbeğimde çok geriliyor... zararı var mıdır bebeğe acaba... acıyor çünkü benim karnım... düz yatıncada göbeğim içime çekilyor bebeğin hareketlerini en iyi ozaman hissediyorum :))
ışte bende onu düşündüm acaba bebeğe bir zarar verir mi ? sonuçta nasıl uzanmayın deniyorsa gerinmekte bir nevi uzanmak ..ama kendimi durduramıyorum gerinmekten :(((

Back
X