• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

arkadaşlar bir sorum olacak ben decapeptyl kullanıyorum bugün 12.iğnemi yapacam şimdiye kadar hiç iğneyi yaptığım yerde morarma olmamıştı, dün ilk defa iğne yeri bayağı morardı, bir sorun yoktur değilmi? önemsiz olduğunu düşünüp doktorumu aramadım, ama kafama da takılmadı değil,

arkadaşlar bir sorum olacak ben decapeptyl kullanıyorum bugün 12.iğnemi yapacam şimdiye kadar hiç iğneyi yaptığım yerde morarma olmamıştı, dün ilk defa iğne yeri bayağı morardı, bir sorun yoktur değilmi? önemsiz olduğunu düşünüp doktorumu aramadım, ama kafama da takılmadı değil,

Selam zen.
Bende 3 eylül'den beri decapeptyl 0.1 mg igne vuruyorum. Bende morarma olmadi simdiye kadar fakat hemsire uyarmisti morara bilir diye.
yinede doktoruna danis ama korkacak birsey yok.
Ben hep yeri degistiriyorum. Sende hep ayni yere vurma.

espoir_fr mrb cvp verdiğin için çok tşk ederim ,
hemşire bu konuda beni uyarmamıştı, bende aynı yere yapmıyorum, her dafasında değiştiriyorum , ilk defa böyle olunca şaşırdım, içim rahatladı, saol

arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim yapılacak dualarınız bekliyorum bende yumurta rezervi azlığı var İnşallah çokça kaliteli yumurtalarım olmuştur

Çoğu gitmiş azı kalmışkaydirigubbakcemile3hihoyyytYine de dinlenmeye devam et İnşallah Allah tamamına erdirsin tedavini:nazar:

Amin cnm çok teşekkürler. Çalışmaya alışkın olduğum için bu kadar yatmak bünyeme fazla geldi galiba...geceleride uyuyamıyorum bi de açıkcası sigarayı bıraktım heralde o da beni fazlasıyla etkiledi. Hayırlısı ile güzel haberler veririz inşallah birbirimize...

arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim yapılacak dualarınız bekliyorum bende yumurta rezervi azlığı var İnşallah çokça kaliteli yumurtalarım olmuştur

İnşallah dualarımız seninle. Soğan kürü ve incir kürü benim yumurta sayımı arttırmıştı onları denemektede fayda var bence...

hıc ummadıgından daha fazla vede en kalıtelı yumurtalar yarın senın olsun ınşşşşşşşşş

İnşallah dualarımız seninle. Soğan kürü ve incir kürü benim yumurta sayımı arttırmıştı onları denemektede fayda var bence...

tedavın hayırlı olsun rabbım haftaya guzel haberlerını duymayıda nasp etsın ınşşşşşşş
fazla yatma
cok yatmakta ıı deıl dıe bılıorum

cnm tedavin hayırlı olsun dualarım seninle.inşallah çokça kaliteli yumurtan olmuştur.allah yardımcın olsun.güzel haberlerini buradan alırız inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım:)Rabbim gönlünde kini hakkında hayırlı kılsınopuyorumnanaktan

Nurcaaannn:)nasıl gidiyorrr:)zemuszemusHerşey yolunda mıı;):nazar:

canım ya bugün idrar testi yaptım yine negatif çıktı bugün 9. günüm ama kan testime çok az kaldı cuma günü kan testini yaptırıcam inşallah iyi haberlerimi veririm sizlere ve sizlerdende iyi haberler alırım canım sen neler yapıyosun

Back
X