Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bugün idrar testi yaptım yine negatif çıktı bugün 9. günüm ama kan testime çok az kaldı cuma günü kan testini yaptırıcam inşallah iyi haberlerimi veririm sizlere ve sizlerdende iyi haberler alırım canım sen neler yapıyosun
Olsun daha varcuma kan testinde hayırlı sonucunu alıcass işallahhhzemuszemusBende cmt yumurtalar toplanacak sonrası malum:hulya:heyecanlıyım çoookkk:kedi:
bende eylülde tedaviye başladım transferim ekim 20 gibi yapılacak uzun protokoldeyim özel vitale hastanesi ali fuat beye gidiyorum
hakkımızda herşeyin hayırlısı
tedavın hayırlı olsun rabbım haftaya guzel haberlerını duymayıda nasp etsın ınşşşşşşş
fazla yatma
cok yatmakta ıı deıl dıe bılıorum
Amin canim insallah. Evet Esracim dogru soyluyorsun yavas yavas ayaklandim bende artik. Bugun 7. gun idrar testi yapsam mi acabaeyvahedigeldismile
hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile2
selam kızlar
bende 27 eylülde ilk tüp bebek tedavisine başladım..ankara memorial hast..
Allah herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin işallah..
kızlar kaç gün sürcek bu tedavi
bu uzun protokol kısa protokol dediğiniz ne oluyoo
tedavin hayırlı olsun canım, kısa protokolde ilaç kullanma süren kısa oluyor, transferin daha erken yapılıyor 15gün gibi, uzun protokolde ise 1 ay kadar sürüyor ilaç kullanımın,,
arkadaşlar günaydın dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta alınmış bugün akşam arayıp durumlarnı öğrenicem dualrınızı eksik etmeyin
tedavin hayırlı olsun canım, kısa protokolde ilaç kullanma süren kısa oluyor, transferin daha erken yapılıyor 15gün gibi, uzun protokolde ise 1 ay kadar sürüyor ilaç kullanımın,,
merhaba kızlarrr, ben de izmir irenbe tüp bebek merkezinde dr dilek hanımda 25 eylülde tüp bebek tedavisine başladım. puregon- orgalutran- bebek aspirini ve elevit pronatal kullanıyorum. PCO ve her iki tüpte tıkanıklık olduğu için tüp bebek yapıyoruz. PCO nedeniyle hiperstimulasyon riskim varmış (karında su toplaması olabilirmiş), E2 düzeyim çok yüksek çıkıyor. bu nedenle yumurtalar toplanıp dondurulabilir ve transferim ertelenebilirmiş:))) gün aşırı muayene, ultrason ve kan tahlili yapılıyor. hem sağlığım nedeniyle hem transferimin ertelenmesi olasılığı nedeniyle çokkkk üzgünüm ve korkuyorum....her şey cumartesi belli olacak. aranızda benim gibi olan var mı??
merhaba arkadaşlar..
her ne kadar sürekli burayı yazamasamda,sürekli takip etmeye çalışıyorum..
bende yarın decapept..diye bi iğneye başlıyorum sanırım hazırlayıcı bi iğneymiş adetimin 21.günü başlıyacaksın dedi.
Allahım inşşallah buradaki tüm isteyenlerin kucaklarını bebekle doldurur.
size iki sorum olacak yanıtlarsanız çok mutlu olurum
birincisi,uzun protokol muş benimkisi kısadan farkı ne bunun?
ikincisi ben 11.sabahı adet olmuştum ,11'i 1.gün sayılıyor demi,12'si de 2.gün diye sayıyoruz..
yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim inşaallah tü bebek maceram boyunca görüşürüz