• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Derin2 hayırlı olsun canım. İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarımız seninle dikkat et ve sakin ol ve bize mutlu haberlerini ver. Ne kadar çok başarı bizlere o kadar umut

Zen23 buraya kadar geldikten sonra transferden korkma. Zaten 5 dakikalık bi işlem. O mutlulukla ağrıları hissetmiyorsun bile. Eşinin olması yeterli. Bende kimseye söylemedim.Eşim ameliyat oldu ben yanındaydım transferde de eşim benimleydi. Sinek ısırması gibi bişey olacak. Tutunsunda bebişin gerisi boş. o zamanlar ne olacaksa olsun artık diyorsun ama keşke o günler geçmeseydi hep içimde düşünseydim bebeğimi.

Derin2 hayırlı olsun canım. İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarımız seninle dikkat et ve sakin ol ve bize mutlu haberlerini ver. Ne kadar çok başarı bizlere o kadar umut

saol canımmmm:))))bi kaç gündür panik manik geziorum ama şu an çok şükür alıştım bile sıkıntılarına:)normal olduğunuda söyledi kızlar Allah razı olsunopuyorumnanaktanşimdi dinleniyor zaman geçirmeye çalışıorumopuyorumnanaktan

Zen23 buraya kadar geldikten sonra transferden korkma. Zaten 5 dakikalık bi işlem. O mutlulukla ağrıları hissetmiyorsun bile. Eşinin olması yeterli. Bende kimseye söylemedim.Eşim ameliyat oldu ben yanındaydım transferde de eşim benimleydi. Sinek ısırması gibi bişey olacak. Tutunsunda bebişin gerisi boş. o zamanlar ne olacaksa olsun artık diyorsun ama keşke o günler geçmeseydi hep içimde düşünseydim bebeğimi.

Canım senin tedavi ne zaman başlıyor.Ben cumartesi başladım bugün 4.igneyi yapıcam yarında kontrol var.

inş tutunurda bütün bu çektiklerime değer,allahım bebek hasreti çeken herkesi bebeğine kavuşturur inş.zemuszemus

kızlaaarrrrrrr transferiim oldu bu öğlennn:)hafif uyku haliylee:)panikimden ötürüüükaydirigubbakcemile3şu an yatıştayımmm ama ağrılarım devam ediiioorr:(karnımm yara gibi acıo ama çookkk mutluyuumm şimödi gün saymacaaa:)))))))))))))hepinizii seviorum kızlaarrr yeni başlayacaklarraa başarılllarrrr:)))esracım yanında kesin birileri olmalı fikrimcee adet sancısı gibi denilen toplma beni bititi meselaa bünye meselesii tebi:)nolcanı bilemessiinn sakın yanlııss kalmayın canlarrr çünkümmm psikolociikmen bile birilerinin olması kendşiii aralsında bile konuşsalar kafasnıs dağılıo:)ben yumurta toplaya kızkardeşim kocamm ve annemle trasfere kocamm benimle yaşayan yeğenim var gençç bir kızcık ve k.validemle gittiiimm:))))))imkan olurssa tabi ama :)hepinizi sevioruumm yatıştayyımmmmmmmkaydirigubbakcemile3

canımmmmmmm sakın en az 3 gün tuvalet dışında kalkma yanında hep biri olsun ondan sonra gez yavaş yavaş ama iş yapma sakın nolur boş verme bak okadar eziyet çektin

adet olmayı beklıorum tetkıkler tahlıllerım var ıste sulu ultrasyon falan dıger adetımdde ılaclaramı baslarım acaba :(

tahlil sonuçlarına göre belli olur o , ama eğer herşey yolunda giderse gelecek ay başlarsın,,hayırlısıyla olsunda acelesi yok,,yerimseniben

Canım senin tedavi ne zaman başlıyor.Ben cumartesi başladım bugün 4.igneyi yapıcam yarında kontrol var.

Seni bayadır göremedim merak ettim. Tedavin hayırlı ve sonu mutlu olsun inş. canım. Ben başlayamadım. Biraz maddi sebepler biraz da işler yoğun. şu an adetliyim bu ay geçti artık. Belki bi sonraki ay.Sen nerde başladın Afyon' damı. İğneleri kendinmi yapıyorsun. Haberleşelim. Dikkat et kendine inşallah olacak.

günaydınnn kısslaarr. benim de 4 ekim pazartesi günü yumurtalarım toplandı. dün aradılar 27 yumurta toplanmış, 13 ü döllenmiş. ( ben de polikistik over sendromu var o yüzden bu kadar çok:))) kalitelei kaç embriyo olacak her gün arayıp haber vereceklermiş. 1-2 gün içinde transferim olcak inşallah. bu arada ben özel bir hastanede çalışıyorum. yöneticilerin hepsinin tüp bebek işlemlerinden haberi olmasına rağmen izin almakta çok zorlanıyorum, bugün bile işteyim. transfer gününe göre rapor alıcam ama o günleri de hastanem sağolsun maaşımdan kesecekmiş, hem tüp bebek, ilaçlar hem maaş kesintisi, valla sonuç pozitif olmazsa izin sorunu ve maddi problemler yüzünden ara vermem gerekecek:)))) o yüzden inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah....

günaydınnn kısslaarr. benim de 4 ekim pazartesi günü yumurtalarım toplandı. dün aradılar 27 yumurta toplanmış, 13 ü döllenmiş. ( ben de polikistik over sendromu var o yüzden bu kadar çok:))) kalitelei kaç embriyo olacak her gün arayıp haber vereceklermiş. 1-2 gün içinde transferim olcak inşallah. bu arada ben özel bir hastanede çalışıyorum. yöneticilerin hepsinin tüp bebek işlemlerinden haberi olmasına rağmen izin almakta çok zorlanıyorum, bugün bile işteyim. transfer gününe göre rapor alıcam ama o günleri de hastanem sağolsun maaşımdan kesecekmiş, hem tüp bebek, ilaçlar hem maaş kesintisi, valla sonuç pozitif olmazsa izin sorunu ve maddi problemler yüzünden ara vermem gerekecek:)))) o yüzden inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah....

kız ınsan bu ıyılıgı kendı calısanına yapmazmı_?hem ızın vermekte zorluk cekıosun hemde maastan kesıorsunnnnn:)
hakkında hayırlısı olsun ınşşşşşş
pozıtıf olursunda maaşlarıda ıznıde kendılerın olsun :))))))))hayırlı haberlerını beklıoruz

yumurta toplama işlemi nasıldı..anestesimi yaptılar

Back
X