• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

bizim devlet karşılıyor, maddi olarak sıkıntımız var yoksa özel en iyisi tabii, bende şimdiye kadar memnunum, ege üniv deki doktorlarda çok iyi ilgileniyorlar, güler yüzlüler, ama özel gibi olmaz,,yerimseniben

ben istanbul gatada yaptırdım çoooooooooooooooooooooooooooook memnunum devlet karşılıyo ama tutmasaydıda benim bebek memnun kalırdım çünkü doktorlarıda hemşireleride melek gibiydi ne yazıkki ben son hastalarındandım tüp bebek bölümü eksik kadro yüzünden kapatılıyo ben burdaki ilgi alakayı özelde bile görmemiştim ama işte böle güzel yerleri kapatıyolar bizleri kötü yerlere mahkum bırakıyolar yada özel hastanelere paran varsa tabi

canım nasıl olsun ben daha gripten kurtulamadım bebekle ilgilide daha tık yok hiç bi belirti hissetmiyorum

Geçmnişler olsun canım ya bol sıvı,bol vitamin.Bende az daha sinüzitimi ilerletiodum:1:yata yata hasta olan tek dünya insanı olcamkaydirigubbakcemile3Doktor randevun ne zaman canım?

Geçmnişler olsun canım ya bol sıvı,bol vitamin.Bende az daha sinüzitimi ilerletiodum:1:yata yata hasta olan tek dünya insanı olcamkaydirigubbakcemile3Doktor randevun ne zaman canım?

çarşamba günü randevum valla sıvı tüketiyorum meyve yiyorum ama kafam çok ağrıyo davul gibi en ufak bi hareketimde zoonkluyo ilaç ta yasak:((((((((

Ah canım:(Allah sabır ve şifa versin.O halde çarşamba sabırsızlanarak haber bekliycem sendee:))))))

Günaydın canım. Bilmiyorum neden tutmadı. Bi açıklama yapılmadı malisef.Yaşımda ilerledi. Yumurtalarımda çok olmuyor artık. Bide sayılı sperm olunca. zaten 2 embriyo oluştu. Oda tutmadı. herşeye yeniden başlayacağız. Doktor dediki temmuz ayında 9 tüp bebek tedavisi oldu. 2si negatif birisi de ben. İnşallah bi dahaki sefere.

Yaşın kaçki canım.Benimde yumurta sayım azmış ama zaten bi tane koyucaklar çok olsa neki saglıklı bi tane yeter diye düşünüyorum.Gerçekten 9 taneden 2 tanesimi negatif olmuştur inşallah bu sefer pozitif sonucu alırsın canım tabi bende pozitif sonucu almak istiyorum artık.Bi an önce hayırlısıyla olsa diyorum toplama ve transferden çok korkuyorum çok dayanıksızım ben acıya karşı.Yumurta toplama işlemini nasıl yapıyolar yada transferi tamamen uyuyomusun?Acı hissediyomusun.Bide tedavin başladıktan sonra söledimi sana şu gün toplarız falan diye bana daha bişey demedi bugün 6.ignemi yapıcam nezaman toplıycaklar acaba.

Son düzenleme:
Yaşın kaçki canım.Benimde yumurta sayım azmış ama zaten bi tane koyucaklar çok olsa neki saglıklı bi tane yeter diye düşünüyorum.Gerçekten 9 taneden 2 tanesimi negatif olmuştur inşallah bu sefer pozitif sonucu alırsın canım tabi bende pozitif sonucu almak istiyorum artık.Bi an önce hayırlısıyla olsa diyorum toplama ve transferden çok korkuyorum çok dayanıksızım ben acıya karşı.Yumurta toplama işlemini nasıl yapıyolar yada transferi tamamen uyuyomusun?Acı hissediyomusun.Bide tedavin başladıktan sonra söledimi sana şu gün toplarız falan diye bana daha bişey demedi bugün 6.ignemi yapıcam nezaman toplıycaklar acaba.

35 yaşındayım canım.7 tane olgun yumurtam vardı. 5 tanesini döllediler. Zaten 2 tane kaliteli sperm vardı. Onlar dölledi yumurtayı. Bana öyle dediler ordakiler 2 negatif sonuç diye bilemiyorum.Toplama ve transferden korkma. O kadar çabuk oluyorki anlamıyorsun bile. Uyutmadılar ben duydum hep konuşulanları. Toplarken doktor alıp veriyordu içerden söylüyorlardı 1-2-3.... yumurta diye. Sohbet ettim hep transfer işlemi sırasında.Tranferde de bişey anlamadım. Ama idrara sıkışık olman gerekiyor. Onun için tranfer bitene kadar zor tuttum. Doktor gitmeden oracıkta işedim afedersin.Yumurtalarının gelişimine göre toplayacak 10.12 günde sanırım.

Bizde bir sonraki ay başlayacağız inşallah.Sen o aralar hamile olacaksın bana da moral verirsin hastane de inşallah.

Bizde bir sonraki ay başlayacağız inşallah.Sen o aralar hamile olacaksın bana da moral verirsin hastane de inşallah.

İnşallah canım.Sen hamile olucaksın deyince bile içim kıpır kıpır oldu inşallah ya ne güzel bi duygudur Allahım bizede nasip etsin o duyguyu yaşamayı.Yaşın çok geç degil inşallah olucak bu sefer.İçimi rahatlattın korkum vardı yumurta toplama transfer falan .

selam kızlarrr, öğleden sonra saat 2 de transferim olduuuu...hiç korkmayın 10 dakikada odaya dönmüştüm bile. hiç ağrı sızı yok. tranferi ultrasonda seyretmek çokk keyifliydi, idrara sıkışık olmak zorladı sadece, 40 dakika yattım sonra dayanamadım tuvalete gittim. inşallah hemen kalktım diye bir sorun olmaz. doktorum 20-30 dakika sonra kalkabilirsin demişti ama yine de içimde bir şüphe kaldı. sonra 2 saat ayaklarım dilerden kıvrılmış şekilde sırt üstü yattım, arabada da yatarak eve geldim. 3 gün yatak istirahati, eğilmek, yukarıya uzanma ayakta uzun süre kalmak yok. bol sıvı, kabız olmamaya çalış, ıkınmak yasak dedi doktorum.. bakalım bekleyiş başladı....inşallah minik bebeğim annesine tutunur, Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir...

selam kızlarrr, öğleden sonra saat 2 de transferim olduuuu...hiç korkmayın 10 dakikada odaya dönmüştüm bile. hiç ağrı sızı yok. tranferi ultrasonda seyretmek çokk keyifliydi, idrara sıkışık olmak zorladı sadece, 40 dakika yattım sonra dayanamadım tuvalete gittim. inşallah hemen kalktım diye bir sorun olmaz. doktorum 20-30 dakika sonra kalkabilirsin demişti ama yine de içimde bir şüphe kaldı. sonra 2 saat ayaklarım dilerden kıvrılmış şekilde sırt üstü yattım, arabada da yatarak eve geldim. 3 gün yatak istirahati, eğilmek, yukarıya uzanma ayakta uzun süre kalmak yok. bol sıvı, kabız olmamaya çalış, ıkınmak yasak dedi doktorum.. bakalım bekleyiş başladı....inşallah minik bebeğim annesine tutunur, Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir...

canım ya 10 dakkaya odadaydım dedinde benim doktorumun işlemi yapması 2-3 dakika sürdü ama yarım saat işlemi yaptığı sandalyede bacaklarım yukarı da başım aşşağıya doğru yatırdı doktorum ondan sonra yatağıma aldı ve 1.5 saatte öle yattım transferden sonra hemen kalkmak kötü diye biliyorum ben benim tuttu

canım öncelikle hayırlı olsun.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
bende transferden sonra hiç bekletmediler sedyeyle indirdiler artık dayanamıyorum dedim hemşireye tuv. yapıcam.sürgü getirdi yaptım bi 10 dak. falan sürdü okadar çok su içmişimki.neyse bende tedirgin oldum.birşey olurmu diye..allah şükür herşey yolunda gitti ve hamileyimmm.

bende transferden sonra hiç bekletmediler sedyeyle indirdiler artık dayanamıyorum dedim hemşireye tuv. yapıcam.sürgü getirdi yaptım bi 10 dak. falan sürdü okadar çok su içmişimki.neyse bende tedirgin oldum.birşey olurmu diye..allah şükür herşey yolunda gitti ve hamileyimmm.

gözün aydın canım ben pek bilmiyorum ondan dedim benim doktor tuvalete feelan yollamadı yarım saat istersen boşaltalım dedi ama onuda ben istemedim

Günaydın kızlar. hepinizin sonuçları pozitif olur inşallah. Ben transfer biter bitmez daha kalkmadan tuvalete bile gidemeden orda sürgüye yaptım. Diyorum acaba ondan mı tutmadı.Ama dayanamadım artık. O kadar su içmiştimki. Sonra 4 saat yattım ama yinde de olmadı.
Özlemciğim ben gibi su içme olayını fazla abartma transferden önce. Zaten doktor gelene kadar sıkışık oluyorsun.

İnşallah melegin sana tutunur canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım ya 10 dakkaya odadaydım dedinde benim doktorumun işlemi yapması 2-3 dakika sürdü ama yarım saat işlemi yaptığı sandalyede bacaklarım yukarı da başım aşşağıya doğru yatırdı doktorum ondan sonra yatağıma aldı ve 1.5 saatte öle yattım transferden sonra hemen kalkmak kötü diye biliyorum ben benim tuttu

Tebrikler canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin.

Tebrikler canım Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.Bizede pozitifi görmeyi nasip eder inşallah

Günaydın kızlar. hepinizin sonuçları pozitif olur inşallah. Ben transfer biter bitmez daha kalkmadan tuvalete bile gidemeden orda sürgüye yaptım. Diyorum acaba ondan mı tutmadı.Ama dayanamadım artık. O kadar su içmiştimki. Sonra 4 saat yattım ama yinde de olmadı.
Özlemciğim ben gibi su içme olayını fazla abartma transferden önce. Zaten doktor gelene kadar sıkışık oluyorsun.

Bende hiç duramam sıkışık.Ne kadar su içmiştinki.İçmem ben çok dayanamam yoksa herşey olabilir yani :1shok:.Canım inşallah bu sefer tutucak seninki içini ferah tut.

3 litre falan içtim canım. Bişey yoktu ama doktor gelene kadar öldüm. Onun için zaten o heyecanla tuvaletin olacak. İnşallah canım inşallah bu sefer hepimizn yüzü güler.

Back
X