valla ben 3 gün yattım canım maydonoz kesinlikle yasak asla azına sürmüyorsun kimi nane ve tavuk eti de yenmiyor diyo benim deoktorum sadece maydonoz dedi ama ben sağlama alıp tavuk ve nanede yemedim antep fıstığı ve kabak çekirdeği yedim iyi geliyor diyolar birda asla gebelik geçekleşene kadar kabız olmamalısın bunun içinde kurukayısı al hergün bikaçtane ye sakın tuvalette ıkınayım deme yapamıyosan yapma bırak ıkınmak düşüğe sebep oluyo 3. günüde atlatınca yavaş yavaş hareketlerle günlük yaşamına dönebilirsin tabiki günlük yaşamın içinde temizlik yapmak çoooooooook uzun süre ayakta durmak yok biraz yürü dinlen mesela dışarımı çıktın bbiraz gez otur bi 10 dakka dinle sonra bida kaalk öle yavaş yavaş ama herşey kendini yatağa bağlama işlemi unut kendine eğlenceli bişliler bul
Çalışıyorum ben oturuyorum sürekli iş yerinde izin alsammı test yapasıya diye düşündüm yoksa çalışsammı.Sürekli oturmanın 9 saat falan zararı olurmu ki.Tedavi başladıgından beri 3 lt falan su içiyorum kabız olmam normaldede tavsiyeler için teşekkür ederim.