Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test gününü bekleyen arkadaşlar inş hamiş haberlerini alırızzemuszemus
dün hastaneden aradıklarında 16 taneden 11 i işleme girip 8 tanesi embriyo oldu demişledi, bugün de arayıp 11 ininde döllendiğini ve yarın sabah transferimin yapılacağını söylediler. çok şaşırdım,:1shok
nurcan, esra, özlem, zen23 hepinize çok teşekkür ederim. İnşaallah güzel haberleri vermek de nasip olur. Ya ama siz lokal mi ,genel mi diye konuşuyorsunuz, ben ikisini de almayacağım. Rahim filminde çok acım olmadı gerçi, ben de dayanırım herhalde dedim.Neyse ben yine de içimi ferah tutayım eyvahedigeldismile
beni yumurta toplamada tamamen uyuttular uyanınca kalkıp gezmeğe gittim rahim filmi çektirene bunlar vız gelir korkma
Rahim filminde adet sancısı gibi bir ağrım oldu, tek tüpüm kapalı olmasına ve belki açılır diye daha basınçlı sıvı verdikleri halde. Sadece bir ağrı kesici iğne yaptılar. Zaten ona güvendim ben de. Cuma akşam yazarım artık hislerimi kaydirigubbakcemile3
ok bekliyoruz iyi haberlerini canım Allah kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin işlemi
Amin umutlubirben.
Merhaba nasilsin ben sana özelden yazdim ama cevap gelmedi.
Bu arada benim yumurtalar yarin sabah toplaniyor yani çarsamba sabahi hafta sonuda transfer gerçeklesir insallah.
Derincim benim test günümde ekim 18. inşallah önce sen sonra da ben sevinçli haberleri paylaşırız buradan... Allah tüp bebek sürecindeki herkesin yüzünü güldürsün inşallah....
inşallah güzel haberlerle gelirsinsin derincim ve eylemgarip arkanızdan da bizler güzel haber alırız inş.delikafadulden
kızlar pazar günü transferim oldu ..2 embriyoyla...
21 ekim test günüm
21 ekim test günüm
21 ekim test günüm