• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

vede bıze tuplen ılgılı tavsıye edebılecegın bişi varmı dınlenme yeme ıcme bakımından neler yaptın 12 gun boyunca......stres varmıydı yoksa cokmu rahattın

yaş 31..yumurtalık rezervim düşüktü..eşimin morfolojisinde ufak tefek problemler vardı..3 kez aşılama yaptırdık ama olmadı. ilk tüp bebek denememizde oldu çok şükür:))

transfer sonrası iki gün dinlendim yatağa saplanıp kalmadım.. 3. gün çok fena soğuk algınlığına yakalandım..hapşırık, öksürük, boğaz ağrısı, kusma(ateş yoktu)...4-5 günde kendime geldim..endişelendim açıkçası hastalık yüzünden tutmaz diye ama çok şükür tuttu:))

Ne yapabilirdim canim.
Transfer eder etmez doktor kalkip normal hayatina devam edebilirsin dedi.
Yola çikicam dedim birsey olmaz dedi.
Bir saatlik mesafede evimiz.
Evde dinleniyorum. Süreki oturup uzaniyorum.
Insallah bebeklerim benimle;

canım hastanemle evim arası 2.5 saat takma kafanı özel arabayla gittiysen evine o sorun yaratmaz ama dediğim gibi evde en az 3 gün yat dinlen iyice

ama canım hiçmi belirti olmaz..sanki içime embriyo koymamışlar gibiyim yani..

kaç gün oldu 6. gün bu gün...

burda okuduğum o kasık ağrıları o lekelenme v.s. hiçbişeyyyyy

bide bebeğin tutunmadıysa onu nerden anlıcazki..yada tutunduysa..yani hiçbişekilde anlayamazmıyız...

kelebekcim bu hani bazı arkadaşlarda belirtiler oluyoya göğüs şişliği kasık veya karın ağrısı mide bulantısı canım bunlar çatlatma iğnesi varya işte onun yan etkilerinde var herkezin bünyesi farklı olduğu için kiminde yan etki yapıyo böle çeşitli şeler oluyo kiminede hiiiiiiiiiç dokunmuyo sen ve ben gibi sanki sıradan bi zaman mış gibi geçiyo ben hep yazıyodum sanki transferden geçmedim kalkıp hoplayıp zıplamak istiyorum diyordum yani çıkan belirtiler çıksada çıkmasada hamilelikle alakası yok normal bir gebelikte bile 6-7 haftalıkken çoğu insanda belirtiler anca bailıyor ki bizim kiler daha yumurta anca kalp atışı bile belli değilki bi belirti versin çocuklar

yaş 31..yumurtalık rezervim düşüktü..eşimin morfolojisinde ufak tefek problemler vardı..3 kez aşılama yaptırdık ama olmadı. ilk tüp bebek denememizde oldu çok şükür:))

maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım hastanemle evim arası 2.5 saat takma kafanı özel arabayla gittiysen evine o sorun yaratmaz ama dediğim gibi evde en az 3 gün yat dinlen iyice

Kafaya takmiyorum.
Kendi arabamizla gittik esim dikkat etti ama bazen yollarda çukur olabiliyordu.
Simdi dinleniyorum ama karnimda çok kôtü agrilarim var sancilarim karnim sis gazim var.
Adet sancisi gibi batip duruyor.

Kafaya takmiyorum.
Kendi arabamizla gittik esim dikkat etti ama bazen yollarda çukur olabiliyordu.
Simdi dinleniyorum ama karnimda çok kôtü agrilarim var sancilarim karnim sis gazim var.
Adet sancisi gibi batip duruyor.

canım çatlatma iğnesi herkezde farklı tepki gösteriyor doktorun söledimi bilmiyorum ama kendini hamile gibi hissedebilirsin iğne yüzünden iğnenin yan etkileri var herkezde aynı olmuyor ama bazılarımızda oluyor etki miden bulana bilir göğsün şişebilir karnın ve kasığın ağrıyabilir bunlar iğneden dolayı hıııııııı bakarsın yarın bu ağrında geçer hiiiiiiiiç bi sıkıntında olmayabilir test gününekadar yani herşey normal çooooooook kanaman gelmediği sürece tasalanma bu arada yollarda hep çukurlar oluyo buna yapcak bişiyok ama eminim eşin o çukurlardan mumkün olduğunca yavaş geçmiştir bununda bi zararı olcağını sanmıyorum canım :))))))))))))) inşallah artık geriyede birtek iyi haberini almak kalır

canım çatlatma iğnesi herkezde farklı tepki gösteriyor doktorun söledimi bilmiyorum ama kendini hamile gibi hissedebilirsin iğne yüzünden iğnenin yan etkileri var herkezde aynı olmuyor ama bazılarımızda oluyor etki miden bulana bilir göğsün şişebilir karnın ve kasığın ağrıyabilir bunlar iğneden dolayı hıııııııı bakarsın yarın bu ağrında geçer hiiiiiiiiç bi sıkıntında olmayabilir test gününekadar yani herşey normal çooooooook kanaman gelmediği sürece tasalanma bu arada yollarda hep çukurlar oluyo buna yapcak bişiyok ama eminim eşin o çukurlardan mumkün olduğunca yavaş geçmiştir bununda bi zararı olcağını sanmıyorum canım :))))))))))))) inşallah artık geriyede birtek iyi haberini almak kalır

Bende yumurta toplama islemine bagliyorum.
Halen yumurtaliklarimda agri oluyor ara ara bazen çok siddetli bazen geçiyor.
Transferim daha taze bir gün.
Kendimde belirti falan aramiyorum sadece rahatsizim.
Bunuda atlatirim insallah :dance:
Esim ellinde gelenini yapti kendi dikkatli oldu ama bazen ellinde degildi. :1:
Dedigin gibi güzel haber almak nasip olur. Beklemekten baska çaremiz yok.

Kızlar dün yumurtalar toplandı, ben dünden beri evi süpürdüm, makineyle iki halı yıkadım, yerleri viledayla sildim, bir sürü de abur cubur yedimmmakannehir Valla bana bir şey olmaz da bebiş gelirse onu bunu boşverin, hiçbiri işe yaramıyor demek ki sempatiksalakcinni Ama şu progynex beni davul gibi yaptı, iğne batırsalar infilak edicem !

merhaba arkadaşlar sonunda adet oldum randevum pazrtesi başlıyorum hayırlısıyla rabbim inşallah hepimize nasip eder

hamile arkadaşları tebrik ederim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim içnde dua etmeyi unutmayın olur mu:Saruboceq:

Bende yumurta toplama islemine bagliyorum.
Halen yumurtaliklarimda agri oluyor ara ara bazen çok siddetli bazen geçiyor.
Transferim daha taze bir gün.
Kendimde belirti falan aramiyorum sadece rahatsizim.
Bunuda atlatirim insallah :dance:
Esim ellinde gelenini yapti kendi dikkatli oldu ama bazen ellinde degildi. :1:
Dedigin gibi güzel haber almak nasip olur. Beklemekten baska çaremiz yok.

evet canım zaten yumurtaları büyüttülerya sonra topladılar onun etkisi var ama daha sonra belirti olabilir diyorum şimdikini demiyorum .......inşallah tez zamanda güzel haber alın hepiniz

Son düzenleme:
merhaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın transfer yapıldığında rahim içi tabaka kalınlığı fazlaydı. bu durumda olup hamile kalan var mı

Back
X