• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kızlar moralmen çökmüş durumdayım inanın....az evvel yine kahverengi akıntım oldu..
yarından sonra test günüm...

bu ne yaa...bu neki şimdi...hastaneyi arasam yine normal dicekler...off Allahım ..işallah kötü bişey değildir..
düştümüki acaba..

tutunma kanaması olamaz gibi geliyor..çünkü bugün 9.gün yenimi tutunuyor ...hani ilk 3 günde yada 5 günde olsa neyse...

çok korkuyorum kızlar yaa.......

Kendine yer açıyordur orada sen merak etme canım yerimseniben Normal dediklerine göre sık karşılaştıkları bir durum demek ki. Sen bol bol dua et, başka şeylerle uğraş.

kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....

eylemciğim cokkk tebrik ederim.Allah kucagına almayıda nasip etsin insallllahhhhhhhhhhhh.hadi bakalım yarında insallah güzel haberi ben veririm sonra kelebekte sıra canımmm.benimde bu gün 10 günüm yarını dört gözle bekliyorum.eyvahedigeldismile

canlar hamiş olanlara hayırlı uğurlu olsun inş.allah kucağınıza almayıda nasip etsin bu yolda ilerleyenlerede allah sabırlar versin bende kasımda başlayacağım ilk tüp bebek denemem olacak
nurcan canım ordaysan sana bir sorum olacak önceki mesajlarında yazmışsın daha önce normal hamilelik yaşayanlar tüp bebekte daha şanslı oluyrlar diye bunu doktorunmu söyledi acaba benimde normal yolla 3 hamileliğim var gerçi 3 de düşükle sonuçlandı ama neyse cevap verirsen sevinirim.
kelebek canım sıkma bol dua oku canım allah sana versin bir an önce bebeğini

canlar hamiş olanlara hayırlı uğurlu olsun inş.allah kucağınıza almayıda nasip etsin bu yolda ilerleyenlerede allah sabırlar versin bende kasımda başlayacağım ilk tüp bebek denemem olacak
nurcan canım ordaysan sana bir sorum olacak önceki mesajlarında yazmışsın daha önce normal hamilelik yaşayanlar tüp bebekte daha şanslı oluyrlar diye bunu doktorunmu söyledi acaba benimde normal yolla 3 hamileliğim var gerçi 3 de düşükle sonuçlandı ama neyse cevap verirsen sevinirim.

Merhaba canım Allah yardımcın olsun. İnşallah Nurcanın dediği gibidir. Bence soruna göre değişiyor şans oranı da.. Ben daha önce hamilelik geçirdim artı şimdi bir kızım var. Ama tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. doktorumda bana olma ihtimali yüksek demişti. Bu işler sanırım kısmet işi.

kızlar bugün benim 9.günüm..dün akşam yine kahverengi leke geldi..hastaneyi aradım.zaten doktorla birebir görüşmek mümkün değil..onlar normal olduğunu söylediler.başkada bişey demediler..

.iki gündür kahverengi leke geliyor..çok sık değil ama bir kaç kere..
bu hemşirelere ne sorsan normal diyolar..ama ister istemez endişeleniyorum işte..işallah kötüye işaret değildir..

Benim de 9.günüm.hiç mi hiç belirtim yok.Bu da kötü.Kaçıncı gün transferiydi senin.Transfer günü de önemli...

kelebek canım bence endişe etme, kahverengi leke şeklinde ilaç geri geliyor. başka topiklerde kızlardan söz edenler olmuştu. ama çok endişe ediyorsan yarın kan tahlili yaptır, 10. gün olacak bir fikir verir bence. esra ve espoir iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız...

eylemgarip, hayırlı olsun, inşaallah çok sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirirsin, kuzucuğunu kucağına alırsın:emir_bebek:

kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....

inşallah canım ama testlere mutlaka devam et yükselip yükselmediğini gör hadi Allah kucağına almayı nasip etsin

eylem canım hayırlı olsun çok sevindim, böyle güzel haberleri almak bizlerede moral oluyor.

kelebek canım doktorlar zaten kanamanız olablir dediler bence kötü şeyler aklına getirme,inş seninde güzel haberlerini alırız.

jel kullandıktan sonra yatmak gerekiyormuş diyen arkadaşlarım yanılıyorlar. bende jel kullanıyorum hemşire bana demiştiki kullandıktan 1-2 dk sonra kalkıp evin içinde yürüyüş yap ilacın rahim tarafından emilmesi için yürüş yapman lazım. jel i kullandıktan sonra yatmayın dedi.

bugün transferimin 6.günü bende de hiç bir belirti yok,gögüslerim çok ağrıyor o da ilaçların yan etkisi zaten. hiç bişey hissetmiyorumda inş bebişim benimledir, 27 si test günüm sabırsızlıkla bekliyorum,,

Kızlar, benim transferim dün yapıldı(18 Ekim), ama kan testi 27'sinde yapılacak, yani 10. gününde. Erken değil mi acep? bilmiyorumkismile

canım doktorum söledi bende daha önce bi gebelik geçirdim bebeğim doğdu benim ama 2 gün yaşaya bildi düşük yapman önemli değil önemli olan rahminin bebek tutunmaya elverişli olması bikere tutununca orda yer oluyor zaten bünyende buna alışık oluyor oyüzden embrioyu kabul ediyor ama tabiki tutunmama ihtimalide var sadece hiç gebe kalamamış arkadaşlara nazaran şansımız daha yüksek bana doktorum öle dedi yani yaşın genç daha öncede gebe kalmışın seninki tutar büyük ihtimalle demişti hatta ama ben pek inanmamıştım tuttu sonrada hemşireylede konuştum aynısını söledi gebelik yaşayanlar daha rahat kalıyo dedi en azından hamile kala bildiğini biliyoruz dedi bide çünkü kimi insanlar hiçbir sorun olmasada eşindede kendindede ne yöntem denenirse denensin kalamaya biliyomuş rahimde tutunammıyomuş cabucak

Kızlar, benim transferim dün yapıldı(18 Ekim), ama kan testi 27'sinde yapılacak, yani 10. gününde. Erken değil mi acep? bilmiyorumkismile

canım dert etme kan testinde düşükte olsa çıkıyo idrar testinde çıkmıyo ....... sen kendine dikkat et dinlenm artık fazla oturma 3 gün genelde yat

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgilere inşallah hakkımızda hayırlısı oolur bende kasımda başlayacağım ama benim sıkıntım kilom biraz fazla olmazsa kilodan olmaz diye çok korkuyorum biraz kilo vermek istiyorum ama bu aralarda sanki yemek yemezsem mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum moralim bzulacakmış gibi geliyor bu aralarda morale çok ihityacımız var

eylemciğim cokkk tebrik ederim.allah kucagına almayıda nasip etsin insallllahhhhhhhhhhhh.hadi bakalım yarında insallah güzel haberi ben veririm sonra kelebekte sıra canımmm.benimde bu gün 10 günüm yarını dört gözle bekliyorum.eyvahedigeldismile

işallah hayatım...güzel haberlerini bekliyorummm

kelebek canım bence endişe etme, kahverengi leke şeklinde ilaç geri geliyor. Başka topiklerde kızlardan söz edenler olmuştu. Ama çok endişe ediyorsan yarın kan tahlili yaptır, 10. Gün olacak bir fikir verir bence. Esra ve espoir iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız...

kızlar kan tahlilini nerde yaptırıyosunuz..iş çıkışı devlet hastanesine gitsem yaparlarmı...özelde fiyatları 50 tl 100 tl filanmış heralde..

çok pahalı bee

kızlar kan tahlilini nerde yaptırıyosunuz..iş çıkışı devlet hastanesine gitsem yaparlarmı...özelde fiyatları 50 tl 100 tl filanmış heralde..

çok pahalı bee

evet sekerim benim hastane 100 civarı dedi baska bi hastane 38 dedi.kim ne tutturursa.ama ii yerde yapmak gerekir.Bu arada kelebeğim sabret bu günde yarın beraber yapalım olmaz mı canım:)yarın 2 mizde pozitifi görecegiz insallllahhhhhhholumunekankayizsmile

evet sekerim benim hastane 100 civarı dedi baska bi hastane 38 dedi.kim ne tutturursa.ama ii yerde yapmak gerekir.Bu arada kelebeğim sabret bu günde yarın beraber yapalım olmaz mı canım:)yarın 2 mizde pozitifi görecegiz insallllahhhhhhholumunekankayizsmile

işallah fıstığım işallah.....heyecan dorukta vallaaa...
bende ya bugün ya yarın yaptırırım heralde..duramıcam çünkü....

bugün yaptırsam perşembe gününe kadar ne değişecek az çok belli olur heralde vaziyet..sende bugün yaptırsana....

geçen idrar testlerimizde tek çizgiyi görmüştük..

işallah bu sefer pozitiflerle seviniriz...

bu arada 100,00 tl çok para yaa...hastanede yaptırıcam ben...doğumevinde akşam yaparlarmı acaba mesai bitiminde..bide doğru çıkacakmı tabii o var...

Back
X