Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bejancımm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz....kelebek canım sen de bugün mü yaptıracaksın test, kahverengi lekelenmeler geçti mi
kelebek ınş ıyıye ısarettır
bejanı bnde merak edıorum ınş gusel sonuclarlan gelırrrrr
bejanın msn si hala kapalı...
çok merak ettim yaa..neoldu acaba...işallah pozitiftir...
saat kaç oldu hala haber yok..
sabah erken test yaptıracaktı bildiğim kadarıylaa...[/QUOTE
canım devlet hastanelerinin bazıları standar saat veriyo benim yaptırsığım hastane mesela sabah 8 de verdim kanı ama öleden sonra 2 de sonuç aldım
canımın içi ben seni iğneye başladın biliyorum demek uzun protokol bide he vardır bi hayır canım ya olsun üzme canını Allahım inşallah sonunu güzel eder eşininde seninde yüzünü güldürür bu şans olayına takılma canımya ben çok araştırdım normalde zaten tüp bebeğin tutma oranı yüzde 40-50 oda çoooook istisnai ülkelerde yaşının genç olması avantaj ama doğru demiş inşallah bu üzüntülerin bu uğraşların sonuda güzel bitecek
esra canım benim doktorda yüzde 40 şans verdi üzülme bütün doktorlar galiba tüp bebekte bu şansı veriyor bende 22 kasımda adet olacağım ve başlayacağız inş.nurcan canım senin hamilelik nasıl gidiyor sen ne kadar ücret ödedin kaç aylık oldun canım bize 2145 tl ödeyeceksiniz dediler artı ilaç paraları dedi sigortalıyım
cok sagol canım benım ınşşşş dediğin gıbı olacaktır rabbım bebegını saglıklan kucagına alamyı nasp etsın sanada![]()
nurcan canım sizde ne gibi sorun vardı tüp bebeğ geçiş yaptınız canım çok oluyorum gaiba ama kusura bakma
canım inş.kalp atışını duyar sonrada kucağınıza alırsınız çok sevindim darısı bana ve isteyen herkese olsun abbim dualarımızı kabuletsin
kızlar malesef negatif sonuç 0.19 çıktı.kısmet değilmiş.insallah kelebek senin haberin beni mutlu eder.görüsürüz
kızlar malesef negatif sonuç 0.19 çıktı.kısmet değilmiş.insallah kelebek senin haberin beni mutlu eder.görüsürüz