• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Benden bir gün önce oldu transferin benimde 15inde cuma günü oldu.
Belirti var mi sende su an ? Kendini nasil hissediyorsun.

hiç bir belirtim yok aslında , hafif kasık ağrılarım ve gögüs şişkinliği var , onlarda ilaçlardan zaten, herkesde olan şeyler a.s belirtin varmı senin , bi de senin test günün ne zaman bana doktor çarşamba günü demişti dayanamadım tabii,,

hiç bir belirtim yok aslında , hafif kasık ağrılarım ve gögüs şişkinliği var , onlarda ilaçlardan zaten, herkesde olan şeyler a.s belirtin varmı senin , bi de senin test günün ne zaman bana doktor çarşamba günü demişti dayanamadım tabii,,

Benim test günü cuma transferden 14 gün sonra yani.
Daha bir hafta var nasil geçecek bilmiyorum.
Benim kasiklarimda sizi var birde adet sancim var her an adet olacakmisim gibi korkuyorum. Gögüslerimde sis ve agriyor. Karnimda yumurta toplama isleminden beri sis.

Benim test günü cuma transferden 14 gün sonra yani.
Daha bir hafta var nasil geçecek bilmiyorum.
Benim kasiklarimda sizi var birde adet sancim var her an adet olacakmisim gibi korkuyorum. Gögüslerimde sis ve agriyor. Karnimda yumurta toplama isleminden beri sis.

evet canım aynıları bende de var, yumurta toplama işleminden beri,, bende çarşamba günü testi tekrar yapacam inş değerlerim yükselir, :Saruboceq:

evet canım aynıları bende de var, yumurta toplama işleminden beri,, bende çarşamba günü testi tekrar yapacam inş değerlerim yükselir, :Saruboceq:

Insallah canim kat kat katlanir degerin.
Içini rahat tut hamilesin allah devamini getirsin.
Darisi bana kaydirigubbakcemile4
Ben korkuyorum hastalanirim diye adet sancim yogun.

Insallah canim kat kat katlanir degerin.
Içini rahat tut hamilesin allah devamini getirsin.
Darisi bana kaydirigubbakcemile4
Ben korkuyorum hastalanirim diye adet sancim yogun.

inş , iyi dileklerin için saol , aklına kötü şeyler getirme, olumlu düşün, inş seninde güzel haberlerini alacaz,,zemuszemus

doktorumla konuştum 2 tane transfer yapacak acaba biraz daha zorlayıp döllenen 3 yumurtayı koydursammı diyorum sempatiksalakcinni

Güzel 2 tane sanslisin türkiye'de yasaya göre herkese bir tane transfer edilirken sana 2 tane ve sen 3cüyû istiyorsun. Bilmem sormakla fayda var doktor kabul eder mi bilmem;

Güzel 2 tane sanslisin türkiye'de yasaya göre herkese bir tane transfer edilirken sana 2 tane ve sen 3cüyû istiyorsun. Bilmem sormakla fayda var doktor kabul eder mi bilmem;

yok kız 2 tane koyduğuna şükür diyorum ben şaka yapıyorum 3.falan derken tabiki şanslıyım herkese 1 tane koyulurken bana 2 tane trasfer edilecek doktorumdan yana şanslıyım:lepi:

kızlar bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım,9günüm ve değerim 61 çıktı, hamile olup olmadığım belli değilmiş ama verilen ilaçların etkisiyle olabilirmiş. kafam karıştı bu konuda bilgi verebilecek olan varmı:teselli:

ara döndemde catlatma iğnesi vurulmadıysan kesin hamilesin canım hayırlı ugurlu olsun

kızlar bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım,9günüm ve değerim 61 çıktı, hamile olup olmadığım belli değilmiş ama verilen ilaçların etkisiyle olabilirmiş. kafam karıştı bu konuda bilgi verebilecek olan varmı:teselli:

canım kimyasal gebelik olabiliyor bu yüzden test yaptırmayın diyorlar benim doktorum 11, günde testimi yaptı değerim 51 çıktı hemen sevinmiyoruz kendimizide salmıyoruz dedi 15, gün tekrar bi test alıyoruz değerin katlanıyomu düşüyormu dedi yani bence sende hemen sevinme inşallah tutmuştur tabikide sen yinede sabret hiç test yaptırmadın farzet

ara döndemde catlatma iğnesi vurulmadıysan kesin hamilesin canım hayırlı ugurlu olsun
sadece transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım, sonra hiç iğne kullanmadım ,,

nurcan canım bende çarşamba gününü bekliyorum sevinmek için inş yükselir değerim, bu değerde kötü değil en azından moralim bozulmadısositososito, ama ümitlenmedim de, bir kaç gün daha sabretmek en iyisiymiş,,

sadece transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım, sonra hiç iğne kullanmadım ,,

nurcan canım bende çarşamba gününü bekliyorum sevinmek için inş yükselir değerim, bu değerde kötü değil en azından moralim bozulmadısositososito, ama ümitlenmedim de, bir kaç gün daha sabretmek en iyisiymiş,,

canım değerin güzel inşallahta yükselir bizde inan çok sevniriz ama üzülmeni istemem ümitlenmemene sevindim inşallah çarşamba günü tam anlamıyla sevinrsin

Back
X