Canım bende geçen lerde ilk denememi yaptım.sonuç negatifdi ne yazık ki

sakın bu belirti konusuna takma.bak özellikleee altını çiziyorumm sakıınnnkaydirigubbakcemile2benimle aynı belirtileri olan arkadaş aynı günlerde öğrendik sonucu o hamile ben değil.herkes şok olmuştu topicde.yani bu belirti sandıklarımız hep ilaçların etkileri.olmasıda olmamasıda bişi ifade etmez.ama moralini bozar oda tüp bebekde%15 gibi önemli bir oranda neticeyi etkiliyor canımcım.şimdi ikinci denemede nasip olursa ya da önümde boş geçmeyim diye bi aşılama var hiç bi şekilde takılmayacağım kesin kararlıyım.maksimum olmayacak ki olmadığını o duyguyuda yaşadım bi kere.Rabbim nasip ettiğinde bizde kavuşucaz.Ama bu belirti arama işi bu işin en tehlikeli bölümü bana göre.benim doktorum bunlara takılırsan forumlara girmeni yasak edicem dedi.o kadar mühim.yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin canım.çok zor bi süreç en zoruda beklemek

Ne olur olum lu düşün.çokda fokuslanmadan.ortalarda kalabilmek en zoru ama bebişler için başarıcaz.Dualarım seninle.Hayırlı haberlerinle bize umut ol inşallaaaahhhopuyorumnanaktan