2010 Ankara anneleri

herkese slm bende nisan ayında doğum yaptım :) hem de evlilik yıldönümümde :)) sağlıkla huzurla büyüsün inşallah meleklerimiz umarım onların daha güzel bi dünyaları olur sevgiler :)

herkese slm bende nisan ayında doğum yaptım :) hem de evlilik yıldönümümde :)) sağlıkla huzurla büyüsün inşallah meleklerimiz umarım onların daha güzel bi dünyaları olur sevgiler :)

güle güle büyüt bebeğini, inşallah ya meleklerimizin bebeklerimizin çok güzel dünyaları olur

arkadaşlar mrb benimde 5 aylık oğlum var ankarada oturuyorm
aramıza hos geldın
allah damatlıklarınıda göstertsın ınsallah
merhaba kızlarrr hepinize mutlu haftalarrr bugün benim dogum günüm .İYİKİ DOGDUM GÖRDÜNMÜ BAK 29 OLDUMMMMMMMMMMMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ıyıkı dogdun yenı yasın sana saglıkmutluluk ve bol para getırsın
gule gule buyut bebegını aramıza hos geldın nısan annelerınede gel beklerız
selamlar,kimse yok galiba ?

var ben varım kızlar tatılım bıttı dun dondum ankaraya kızım kapkara olmus bronzlasmıs denızıde çok sevdı

ben varımm ama bu defa da sen yoksun
uyku saatım canım 21 den snr gırmem genellıkle gunduz göruselım bebegım
slm kızlar nasılsınız meltemcim hoşgeldin nasıl geçti tatilin

hosbuldum sevılaycım cok güzel geçtı bennuya yaradı denızden çıkmadı yesıl bıkınısıyle çok harıkaydı kapkara olmus kızım
gelırken uyumadı otobusun klıması hasta ettı öksuruyo bıraz dr göturum pedıtus surup verdi tatıldeyken eve hırsız girmis işte böle

geçmiş olsun arkadaşım yaz olunca ister istemez hasta oluyorlar işte terdi rüzgardı derken
hırsızda allahtan siz yokken girmiş cana geleceğine mala gelsin boşver
ya bizde denize gideceğiz bakalım küçük hanımla da ben biraz korkuyorum ilk defa bu kadar uzun yola gideceğimiz için bi de ek gıdaya da başladık otelde sorun olmaz umarım önereceğiniz bir şeyler var mı bayanlar ne götüreyim denize nasıl sokayım hangi güneş kremini alayım ??? of ne çok sorum varmış ya

kızlar benim dr um kız cocuklarının 2 yaşına kadar denize girmemesi gerektigini söyledi...bende yazlıktayım kızları hiç denize götürmüyoruz...isterseniz dr unuza bi danışın...

selam millet
meltemcim çok geçmiş olsun hem kızın için hemde hırsızlık olayı için.

bizde oğlumla bu haftasonu gidiyoruz tatile :dance: bakalım nasıl bir tatil olucak
güzelim bizim doktor çok yüksek faktörlü alma dedi güneş kremini o yüzden ben 30 faktörlük bübchen güneş kremini aldım. içinde paraben olmamasına dikkat ettim ben.ayrıca küçük bir çocuk havuzu edine bilirsin en azından içine deniz suyu doldurup gölgede oynatabilirsin ufaklığı. kolay gelsin

meltemcim hoşgeldin...sevindim tatilinin iyi gecmesine....bebeginede gecmiş olsun canım

kızlar benim dr um kız cocuklarının 2 yaşına kadar denize girmemesi gerektigini söyledi...bende yazlıktayım kızları hiç denize götürmüyoruz...isterseniz dr unuza bi danışın...

kızlar çok tesekkurler hırsız apt kapı kapı bunlar nerde dıye soruyomus akraasıyız deyıp üst kata çıkmıslar
ben amasrada dr sordum denıze gırdırıyorum dıye agzına su kaçırma günese dıkkat et dedı
yıgenımın yüzü yanmıstı ekım ayında dr 50 faktörlü kremı 2 yıl boyunca kullanın dedı ben onu kullandım
hemde karnı tokken 10 15 dakka soktum snr emzırıp uyuttum bayagı uyudu uyanınca tekrar soktum havaya göre zaten gun bıtıyo su yoruyor ya bayagı uyuyordu

çıkarçıkmaz gıydır rüzgardan koru bişeycikler olmaz

KIZLAR HEPINIZI BIRDEN GÖRDUGUME ÇOK SEVINDIM
BEN ORUÇ TUTMAYI DUSUNUYORUM YA SİZ

canım doktora sordum bi sakıncası yok dedi sokabilirmişiz valla çocuk havuzu fikri süper teşekkür ederim
ben oruç tutmayacağım biraz aç kalsam tansiyonum düşüveriyor hemen bu sıcaklarda dikkat et canım ama iftardan sahura bol bol su iç ki rahat tut

iyi geceler kızlarr hepinize hayırlı ramazanlar oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin meltemcim sen emzirdiğin halde tutuyorsun heralde benim bebeğim emmediği için ben tutuyorum ama zor dayandım susuzluğa valla bu arada tatile giden arkadaşlar bebişleriniz çok uslu heralde yolda ben hafta sonu eşimin memleketine gittim kırşehire bi günlüğüne rezil oldum valla dönüşte akşam saat 9 da kırıkkaleden geçerken arabayı park edip yolun kenarında battaniyeyle bebek salladık biberronlar mamalar hep arabanın üzerindeydi millet bizim halimize acıdı valla hayatta bu çocukla tatile filan gidilmezmiş onu anladımm rezillikti valla bu sene beni ev paklarr seneye inş biraz büyür ve böle huysuz olmazsa o zaman güzel bi tatil yaparım bu seneninde acısını çıkartırımmm

Bu sene tutamıcam,sütüm azalır diye korkuyorum
azalmıyo artıyo ama sen bılırsın

selınaycıgım ben emzırıyorum ama sutum oldugu halde ek gıda verıyorum ona guvendım hatta mama alırım ıdare ederım dıyodum sıcaklarda vucudum susuz kalmasın dıye bol su içtım oda sut olmus seftalı verdım baska bısey vermedım dun masallah ıyıydı sutum sorun olmadı ötekılerdende var bıssuru borcum nasıl ödencek tutayım barı
evet seneye ınsalllah yaparsın bı tatıl

evt canım hamilelikte tutmadım 1 ayy geçen sene onun borcu var daha öbürtürlüde tutulmuyo borçlar kalıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…