geçmıs olsun ınsallah bısey çıkmaz 4 gunun ılk 2 gunu arızalıydı kk4 gündür uğrayan olmamış ama yine de selam vereyim bi gören olur heralde 2 haftadır memleketteydim cmt gecesi döndük dün oğluşumu hastaneye götürdüm kalça ultrasonu için ağustos 20'de tekrar gitcez 2 aylıkken gitmiştik ilk, 3.5 aylıkken tekrar bakalım demişti götürdüm kıkırdak yapı tam oluşmamış dedi 1 ay sonra yine gel dedi işte dün yine götürdüm 4.5 aylık hala oluşmamış diyo ağustos 20 de gel dedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz
ya ınsan bı derkı ben gelmıycem merak etmeyın telaslandık vallaherkeze merhaba yeniden ben yokken baya arkamdan nerde bu topiğin kurucusu diye merak edilmiş. burdayım bir yere gittiğim yok ama söylemiştim kpss sınavına çalışıyorum diye o yüzden çok giremedim. sınavdan hemen sonrada yatılı misafirim vardı 1 hafta boyunca, birde bizim aslan parçası sünnet oldu onunla uğraştık o yüzden çok giremedim. ama artık daha sık girmeye çalışıcam.
sayılmazsın desek ne ala saymıssın artık kendınıosgeldın aramızaslm kıslarr bende 2010 annesiyim 6+6 günlük hamileyim
2010 annesi sayılırım dimi:)))
hepinize merhaba kızlar...topigimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum....uzun zamandır yoktum benim yaramazlar biraz rahatsızdı onlarla ugraştım,sonrada annemle yazlıga geldik ancak zaman bulabildim...bu arada bi ara yazmıştım ama mesajım silinmiş sanırım...hepinizi cok öpüyorum hoşcakalın....
hepinize merhaba kızlar...topigimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum....uzun zamandır yoktum benim yaramazlar biraz rahatsızdı onlarla ugraştım,sonrada annemle yazlıga geldik ancak zaman bulabildim...bu arada bi ara yazmıştım ama mesajım silinmiş sanırım...hepinizi cok öpüyorum hoşcakalın....
Gazi üniversitesi mesleki eğitim de okuyorum.Annem ve kayınvalidem burada olmalarına rağmen bakmak istemediler bebeğime.Zaten eşimde istemiyor,herşey evlenene kadarmış anlayacağın.Oğlum büyüyene kadar evdeyim gibi görünüyor.Oğlum çok huysuz gündüzleri hiç uyumaz ama gece uykusu çok iyi maşallah.Bu arada oğlumun adı Muhammed Eren...
aaaaa çok geçmiş olsuuun hayrını göremesin inşallah elleri kırılsın şerefsizin kandil günü beddua ettiriyolar yaakızlar amasrayageldık hırsızgırmıs laptopumu çalmıs artık bılgısayar alana kadargırememm
bırz daha burdayımarada gırerım,
slm kızlar bende 2010 annesıyım 15 temmuzda dogdu bıtanem kızım. oyuzden yenı gordum topıgı.. bende kızılayda oturuyorum bebıslerı bıraz buyutelım gezmelere baslayalım ne dersınız:)
canım gule gule büyüt bebegınıslm kızlar bende 2010 annesıyım 15 temmuzda dogdu bıtanem kızım. oyuzden yenı gordum topıgı.. bende kızılayda oturuyorum bebıslerı bıraz buyutelım gezmelere baslayalım ne dersınız:)
benim kızkardeşim de bu yıl mezun oldu mesleki eğitim'den
Allah yardımcın olsun işin zor gibi
aaaaa çok geçmiş olsuuun hayrını göremesin inşallah elleri kırılsın şerefsizin kandil günü beddua ettiriyolar yaa
görmesın göremesın ınsallah
minişlere de çok geçmiş olsun üçü birden mi hastalandı
ayyy daha minicik çok şükür ele gelecek kadar büyüttüm ben 5 aylık oldu sayılır artıkın opuyorumnanaktan
bu arada ben de çok isterim buluşmayı
bu arada kızıma bıkını aldımdenızede bayılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooo
by by 2 3 gun yokum ben amasrada kalcam
oğlumun adı onur dünya tatlısı eryamanda oturuyorum
democum aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin....bana yakın sayılırsın bende ümitköyde oturuyorum...şu anda annemle üçüzlerle yazlıktayım....agustos sonu dönücem...ogluşunu öp benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?