2010 Ankara anneleri

Öncelikle hoşbulduk... Allah oğullarını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. :) Kuzenim özel bir hastanede sezeryanla doğum yapacaktı doğum başladıktan sonra bize hiç bir şey söylemeden Taksim ilk yardıma göndermişler, biz haber beklerken sizin hastanız Taksim'e gönderildi dediler, sonra apar topar oraya gittik narkozu çok verilmiş. bize gizli kalp vardı hastanızda dediler.. madem böyle bir durum vardı neden tespit edilmedi ve önlem alınmadı sorusunu ise cevapsız bıraktılar.. bu yüzden sezeryandan cok korkuyorum, normal doğum istiyorum ama kendimi çok şartlamamaya çalışıyorum olur da son anda bir terslik çıkar ve sezeryan derlerse naparım bilmiyorum.. senağlama aileden uzakta olmak gerçekten zor.. hemen hemen her haftasonu İstanbul'a gidiyorum ama artık yavaş yavaş zor geliyor bu kilolarla yolculuk yapmak.. bu akşam Medicana'ya gideceğim, önerilerin için çook teşekkürler,

Hoşbulduk canım, :)

Zaten oğluşumu, onu göreceğim o anı hayal edip kötü düşünmemeye çalışıyorumm.. tek tesellim bu şu sıralar.. Medicana'da hangi doktordu, Türkan Hanım iyi diye duydum ona gitmeyi düşünüyorum, hiç bilgin var mı?

tesekkurler

insallah

nerde oturuyon

sana sonra yazacam sımdı iftar

nısan bebeklerının fotolarında
orayada yazıyonya nısan annelerının altında

Ben de bakmak istiyorum ama bulamadım nisan bebekleri diye gruplarda da albümlerde de aradım çıkmadı.. ben mi beceremedim acaba?:kedi:

kızlar çok kötüyüm,oğlum yataktan düştü sabah,hemde yüzüstü düşmüş.Hep benim suçum emzirdikten sonra beşiğine koymadım,yanımda yatsın dedim ama tövbe bir daha yanımda yatırmıcam.Yerde hareketsiz yatınca öldü sandım,hala üzerimden atamadım korkuyu mafoldumben

Çok geçmiş olsun....

canım öncelikle hoşgeldin aramıza....saglıkla bebegine kucagına alırsın inşallah...bende ümitköydeyim angoraya yakın oturuyorum....dogum olayı için acıkcası düşüncem özel hastanelere güvenmemek yönünde çünkü işin içinden cıkamadıklarında hemen devlet hastanesine yönlendiriyorlar...devlet hastanelerininde hijyen vb bir sürü sorunları var....yinede aklında bikaç hastane olsun hepsi hakkında fikir edin....

canım cok geçmiş olsun daha dikkatli olursun bundan sonra....allah korumuş....

Ben Gülhane de yaptım ama çok memnun kaldım açıkçası,doktorlar ve hemşireler çok ilgiliydi.Bebeğim iri doğduğu için biraz zorlandım ama oğlumu kucağıma aldığımda çektiğim bütün acıları unuttum.Benimde hamileliğim çok zor geçti,6 aya kadar şiddetli mide bulantılarım vardı,kendi evime bile giremiyordum,su bile içemiyordum,kan kustuğum bile oldu.Çevremdeki herkes doğumu o kadar kötü anlatmıştı ki bana,sürekli nasıl doğurcam diye düşünmekten bıkmıştım ama o kadar da zor değilmiş.Hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah bebeğini :Saruboceq:

geçen haftada benimki aynı şekilde düştü eşim işe giderken bak bebeği yanından al düşebilir hiç yerinde durmuyo dedi bu yastık filan koyduk ama yanlarına bi ara dalmışım ve oğlumun çığlıklarıyla uyandımm yavrum benim yataktan aşagıya düşmüş yerde halıda yoktu parkenin üzerine yüzüstü ben kesin kafası kolu kırıldı dedim ama allahıma şükür kucagıma alınca hemen sustu o kotkuyu bende çok iyi bilirim oyüzden geçmiş olsun canımm

MELTEMM KIZIN ÇOK TATLI RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN. BÖYLE GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM ALLAH OĞLUŞLARIMA CAN BEDEN SAĞLIĞI VERSİNDE KEŞKE BENİMDE BİZ KIZIM OLSAYDI DİYEE ÇOK TATLI YAAA

teşekkürler canım,çok kötü bir duygu,bizimki bir süre kımıldamadı 5-10 saniye sonra ağlamaya başaldı.Şimdi eşimi bekliyorum,doktora götürücez.Bir anormallik yok ama yinede içim rahat etsin.Yastık falan kar etmiyor ki,tekmeleyip onuda düşürüyor.Döne döne kendini aşağıya atmayı başardı sonunda oğlum,böyle olacağı belliydi.Benim eşimde uyuma sakın düşebilir dedi ama yorgunluktan benimde içim geçmiş,düşme sesini duyunca uyandım..

merhaba aramıza hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. benim bir oğlum var mart ayında doğum yaptım. doktorum cüneyt genç ti ve mesa hastanesinde doğum yaptım. kesinlikle tavsiye ederim. hem cüneyt bey hastanın psikolojisinide çok iyi anlayıp ona uygun bir şekilde yaklaşabiliyor yani seni rahatlatabileceğini düşünüyorum.

basın sagolsun arkadasım
ama korkma ben hamıleyken komsumuz ank gazı hast memur ıkız dogum yaptı ama narkozu fazla vemısler ölumden döndu hemde kendı calıstıgı hastanesınde bende dogum için yattı 2 gun sınra banada sezeryan demesınlermı ay sankı azrail gelmıs canımı alacak senın hesap basladımmı aglamaya o ılk dogumumdu ve bır okadarda kolay oldu 00 30 da narkoz aldım 00 50 de ayılmıstım 20 dakkada
ve 3 sezeryanımı yaptım ne varsa kaderde çıkar kasıga
azraıle rabbı su yenı damadın canını al demıs daha gerdege gırmeden azraılde nasıl olur daha çok genc sebebı nolacakkı demıs sen al canını ben sebep bulurum demıs ve damat elını kesen bardak yüzünden kan kaybından ölmus yanı bosyere kendını strese sokma hele bebegını rabbım saglıklı hayırlı dogumlar versın canım bu arada kuzenının bebegı yasıyormu
Ben de bakmak istiyorum ama bulamadım nisan bebekleri diye gruplarda da albümlerde de aradım çıkmadı.. ben mi beceremedim acaba?:kedi:
aylara göre paylasım
nısan annelerı
2010 nısan bebeklerının fotoları
4o0 kusuruncu sayfa

bırsey olmaz ötekılerı bende dusurmustum sesız kalması neye ugradıgını anlayamadıgından

MELTEMM KIZIN ÇOK TATLI RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN. BÖYLE GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM ALLAH OĞLUŞLARIMA CAN BEDEN SAĞLIĞI VERSİNDE KEŞKE BENİMDE BİZ KIZIM OLSAYDI DİYEE ÇOK TATLI YAAA
aynı bende senın gıbıydım aslında kımselere göstermeyecek kadar buldumcuk oldum
görmemısın bı kızı olmus
2 oglum dogdugunda basımdan kaynar su dökulmustu çunku baska istemıyodum ve yıne oglan olmustu
kaynanama kızım olcaktı saclarını keçı baglıycaktım dedım gelınlerınınkını baglarsın demıstı
ama rabbım bır nıkah daha yazmıs bıde bennuyla aleynayı yazmıs
aleynayıda kız dıye evlendın nasıl olsa benım kızım olmaz barı bu kızı kaçırmayım dedım allah onun hatırına bennuyu verdı bana kazık kadar kız keçı baglanmıyokı saçları hos o arada baglıyo ama yarın öbur gun hıç baglayamıycak

bennud a benım yanımda yatıyo kendını ferah tut 1 kere oldu dıye hep olcak halı yokya
bununla gecmıs olsun

birşeyi yokmuş çok şükür,fışkırır tarzda kusması,vücudunda hassasiyet,kaskatı kesilerek ağlaması olursa getirin dedi ama inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…