hoşgeldin canım allah bebişini sağlıcakla kucagınıa almayı nasip etsin dogum korkuları ister istemez insanın kafasına yer ediyo ama hiç bunları düşünme emir bebeği kollarına alacagın zamanı düşün gurbette olmanda çok zordur eminim ama alışıyo zamanla insan kuzenin içinde çok üzüzldüm başınız sağolsun allah ailesine sabırlar versin eger anlatmak zor gelmezse neden kaybettiniz .benim 3 tane ogluşum var 3.bebişimi lokman hekim hastanesinde doguracaktım sürekli oraya gittim ama benim oglan biraz erken davranınca dünyayay gelmek için zekaria tahir burak hastanesinde dogum yaptım eger özel bi dr gideceksen bence dogum üzerine olan hastanelerden birine git etlik yada zekai tahir burak gibi sonuçta sürekli gittiğin dr dogumunada girebilir.ama özel hastanelerdende önerebilecegim medicana batıkent bilgitıp ve lokman hekim bunlara giden arkadaşlarda çok memnun tekrardan hoşgeldina.s.
mrb canım hoşgeldin bende zor bir hamilelik geçirdim hiç korkma bendede aynı korkular vardı ama bebişini kucağına alınca hepsi geçiyo ben medicana hastanesinde sezeryanla oldum gerçekten bana orda çok destek oldular şimdiden hayırlı doğumlar sana
tesekkurler
insallah
nerde oturuyon
sana sonra yazacam sımdı iftar
nısan bebeklerının fotolarında
orayada yazıyonya nısan annelerının altında
kızlar çok kötüyüm,oğlum yataktan düştü sabah,hemde yüzüstü düşmüş.Hep benim suçum emzirdikten sonra beşiğine koymadım,yanımda yatsın dedim ama tövbe bir daha yanımda yatırmıcam.Yerde hareketsiz yatınca öldü sandım,hala üzerimden atamadım korkuyu mafoldumben
Merhaba,
Ben de 2010'un son annelerinden biri olacağım sanırım.. 22 Aralık'ta bir oğlum olacak.26 yaşındayım. Mesa Koru'da oturuyorum. Şubat ayında evlendim ve Ankara'ya geldik eşimin işi nedeniyle. Buralarda hiç tanıdığımız yok mafoldumben Zor bir hamilelik geçiriyorum, tiroid eksikliği, demir eksikliği, geçmeyen mide bulantıları.. bir de üstüne doğum korkusu.. kuzenimi 25 yaşında doğumda kaybettik bu korkuyu üzerimden atamıyorum.. sizler tecrübelisiniz doğumu nerelerde yaptınız? iyi bir doktor hastane öneriniz var mı?
Çok dertli bir giriş oldu galiba
kızlar çok kötüyüm,oğlum yataktan düştü sabah,hemde yüzüstü düşmüş.Hep benim suçum emzirdikten sonra beşiğine koymadım,yanımda yatsın dedim ama tövbe bir daha yanımda yatırmıcam.Yerde hareketsiz yatınca öldü sandım,hala üzerimden atamadım korkuyu mafoldumben
Merhaba,
Ben de 2010'un son annelerinden biri olacağım sanırım.. 22 Aralık'ta bir oğlum olacak.26 yaşındayım. Mesa Koru'da oturuyorum. Şubat ayında evlendim ve Ankara'ya geldik eşimin işi nedeniyle. Buralarda hiç tanıdığımız yok mafoldumben Zor bir hamilelik geçiriyorum, tiroid eksikliği, demir eksikliği, geçmeyen mide bulantıları.. bir de üstüne doğum korkusu.. kuzenimi 25 yaşında doğumda kaybettik bu korkuyu üzerimden atamıyorum.. sizler tecrübelisiniz doğumu nerelerde yaptınız? iyi bir doktor hastane öneriniz var mı?
Öncelikle hoşbulduk... Allah oğullarını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. :) Kuzenim özel bir hastanede sezeryanla doğum yapacaktı doğum başladıktan sonra bize hiç bir şey söylemeden Taksim ilk yardıma göndermişler, biz haber beklerken sizin hastanız Taksim'e gönderildi dediler, sonra apar topar oraya gittik narkozu çok verilmiş. bize gizli kalp vardı hastanızda dediler.. madem böyle bir durum vardı neden tespit edilmedi ve önlem alınmadı sorusunu ise cevapsız bıraktılar.. bu yüzden sezeryandan cok korkuyorum, normal doğum istiyorum ama kendimi çok şartlamamaya çalışıyorum olur da son anda bir terslik çıkar ve sezeryan derlerse naparım bilmiyorum.. senağlama aileden uzakta olmak gerçekten zor.. hemen hemen her haftasonu İstanbul'a gidiyorum ama artık yavaş yavaş zor geliyor bu kilolarla yolculuk yapmak.. bu akşam Medicana'ya gideceğim, önerilerin için çook teşekkürler,[/QUO
şuna bak ya insan hayatı nekadar ucuzz tekrar başınuız sağolsun tabiki normal dogum gibisi yok ama sezeryandanda bu kadar korkma ben 3 oğlumusda sez<eryanlı yaptım ama şimdi narkoz almadan epidural yada spinal anesteziyle de sezeryan olabiliyorsun ama inş normal dogum yaparsın medicanada türkan hanımı çok övüyolar burdaki arkadaşlar ayrıca annemde ona ameliyatını yaptırdı oda çok memnun hastanede süper temiz lüks görüşmek üzere canım
geçen haftada benimki aynı şekilde düştü eşim işe giderken bak bebeği yanından al düşebilir hiç yerinde durmuyo dedi bu yastık filan koyduk ama yanlarına bi ara dalmışım ve oğlumun çığlıklarıyla uyandımm yavrum benim yataktan aşagıya düşmüş yerde halıda yoktu parkenin üzerine yüzüstü ben kesin kafası kolu kırıldı dedim ama allahıma şükür kucagıma alınca hemen sustu o kotkuyu bende çok iyi bilirim oyüzden geçmiş olsun canımm
Merhaba,
basın sagolsun arkadasımÖncelikle hoşbulduk... Allah oğullarını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. :) Kuzenim özel bir hastanede sezeryanla doğum yapacaktı doğum başladıktan sonra bize hiç bir şey söylemeden Taksim ilk yardıma göndermişler, biz haber beklerken sizin hastanız Taksim'e gönderildi dediler, sonra apar topar oraya gittik narkozu çok verilmiş. bize gizli kalp vardı hastanızda dediler.. madem böyle bir durum vardı neden tespit edilmedi ve önlem alınmadı sorusunu ise cevapsız bıraktılar.. bu yüzden sezeryandan cok korkuyorum, normal doğum istiyorum ama kendimi çok şartlamamaya çalışıyorum olur da son anda bir terslik çıkar ve sezeryan derlerse naparım bilmiyorum.. senağlama aileden uzakta olmak gerçekten zor.. hemen hemen her haftasonu İstanbul'a gidiyorum ama artık yavaş yavaş zor geliyor bu kilolarla yolculuk yapmak.. bu akşam Medicana'ya gideceğim, önerilerin için çook teşekkürler,
aylara göre paylasımBen de bakmak istiyorum ama bulamadımnisan bebekleri diye gruplarda da albümlerde de aradım çıkmadı.. ben mi beceremedim acaba?:kedi:
bırsey olmaz ötekılerı bende dusurmustum sesız kalması neye ugradıgını anlayamadıgındankızlar çok kötüyüm,oğlum yataktan düştü sabah,hemde yüzüstü düşmüş.Hep benim suçum emzirdikten sonra beşiğine koymadım,yanımda yatsın dedim ama tövbe bir daha yanımda yatırmıcam.Yerde hareketsiz yatınca öldü sandım,hala üzerimden atamadım korkuyu mafoldumben
aynı bende senın gıbıydım aslında kımselere göstermeyecek kadar buldumcuk oldumMELTEMM KIZIN ÇOK TATLIRABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN. BÖYLE GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM ALLAH OĞLUŞLARIMA CAN BEDEN SAĞLIĞI VERSİNDE KEŞKE BENİMDE BİZ KIZIM OLSAYDI DİYEE ÇOK TATLI YAAA
teşekkürler canım,çok kötü bir duygu,bizimki bir süre kımıldamadı 5-10 saniye sonra ağlamaya başaldı.Şimdi eşimi bekliyorum,doktora götürücez.Bir anormallik yok ama yinede içim rahat etsin.Yastık falan kar etmiyor ki,tekmeleyip onuda düşürüyor.Döne döne kendini aşağıya atmayı başardı sonunda oğlum,böyle olacağı belliydi.Benim eşimde uyuma sakın düşebilir dedi ama yorgunluktan benimde içim geçmiş,düşme sesini duyunca uyandım..
birşeyi yokmuş çok şükür,fışkırır tarzda kusması,vücudunda hassasiyet,kaskatı kesilerek ağlaması olursa getirin dedi ama inşallah olmaz.
aman iyi en azından içiniz rahatlamıştırrr bununla geçmiş olsun canımm
canım cok geçmiş olsun daha dikkatli olursun bundan sonra....allah korumuş....
birşeyi yokmuş çok şükür,fışkırır tarzda kusması,vücudunda hassasiyet,kaskatı kesilerek ağlaması olursa getirin dedi ama inşallah olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?