2010 Ankara anneleri

çok iyi maşallah,teşekkürler...Bende çok korktum,uyku sersemi tekme falan attım sandım çocuğa.Allah korudu da birşey olmadı..

çok iyi maşallah,teşekkürler...Bende çok korktum,uyku sersemi tekme falan attım sandım çocuğa.Allah korudu da birşey olmadı..

bende senın kadar korktum dun bennuyu besıgıne yatırmısım bı uyandım yok dustu sandım
nısan annelerı topıgındeyım ben msn coklu konustuk kızlarla cok zevklı oldu
by by

tesekkurler tupıcım adın ne
gecmıs olsun demo
sarımsak ılhıhba bırebırdır yogurt fılzn sık tuket bu aralar

tuğçe şekerim adım ne zaman girsem kimse olmuyor yahu kızlar ya benim kuzum diş çıkarıyor daha 4,5 aylığız nasıl huysuz bu aralar

bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz

kızlar gunaydın
gelen gıden yok bu topıge ıstanbul topıgı 2 gunde bızı gectı valla

günaydın meltemcim....kızını gördüm çok şeker maşallah.....bi oglum var düşünmüyo degilim...:)))) evet haklısın istanbullular gecti bizi...giren bir şey yazıp cıkıyo yazdıgını okuyup cevap vermiyo dolayısıyla ilerlemiyo topik....

bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz

tugçecim merhaba ben 5.ayın sonunda oturtacam dr umuz öyle söyledi diye ...bence erken canım ya...sonuçta ne kadar gec olursa bence o kadar iyi düşünüyorum...

tugçecim merhaba ben 5.ayın sonunda oturtacam dr umuz öyle söyledi diye ...bence erken canım ya...sonuçta ne kadar gec olursa bence o kadar iyi düşünüyorum...

Bana da doktorum 5.ayın sonunda oturtmaya başla dedi. Benm kızım da üçüncü ayın içinde ayaklarını basıyor doktorum ona da 6. aya kadar kesinikle bastırma dedi sizler de mi bastırmadınız kızlar?

Bana da doktorum 5.ayın sonunda oturtmaya başla dedi. Benm kızım da üçüncü ayın içinde ayaklarını basıyor doktorum ona da 6. aya kadar kesinikle bastırma dedi sizler de mi bastırmadınız kızlar?

ben bastırmıyorum ya...aslında biraz meyilliler basmaya ama yinede bastırmıyorum...dr u dinlemekte fayda var...ama şey yapıyorum vücutlarını yaglayıp topuktan kalçaya dogru masaj yapıyorum dr tavsiyesi yine....her seferinde ogluşum rahatlayıp üstüme çiş yapıyor....bunu tavsiye ederim kemikleri üzerinde olumlu etkisi olur dene bence...

AAAYYYYYYYYY SONUNDA BASLADI KARSILIKLI KNUSMALAR
tugcecım memnun oldum
dısı cıktımıkı belkı cıkmamıstır sıcaklardan fılandır
8 nısan dogumlu benım kızım 5 dak desteklı oturtuyorum
oglumu gec oturttum 8 aylık oldugunda desteksız oturamıyodu

tuğçe şekerim adım ne zaman girsem kimse olmuyor yahu kızlar ya benim kuzum diş çıkarıyor daha 4,5 aylığız nasıl huysuz bu aralar

ben elınden tutup 5 6 adım attırıyorum
çaganamı dusunuyosun ama o kucuk
1 ay kızımdan

kızlar böyle sık sık gırın lutfen adınızı unutmayalım barı

evet meltemcim çaganıma düşünüyorum....çok şirin maşallah...görümcemde hamileymiş kızım olursa ogluna veririm diyor allah yazdıysa bozsun...almam onun kızınıda hiçbişeyinide...

hosbulduk dünürcugum ama nerdesın

valla canım gecen hafta eşim geldi yazlıga büütn düzenimiz degişti...o gelmeden önce bizim bi yemek düzeni falan vardı şimdi gelip gidip acık hava deniz acıktırıyo galiba ne yiycez ne yesek deyip duruyo annem garibimde onun gönlü olsun diye mutfaktan cıkmıyo kadın...bu tavşanlarda bakıcıyla bana kalıyo artık eskisi gibide uzun süre uyumuyolar pek giremiyorum girincede hemen cıkmak zorunda kalıyorum....

mrblar kızlar bende oğluşumda 5,5 aylık ben oturtuyorum basmaya gelince ben bastırmıyorum ama kaynanam sağolsun çok bastırıyo hatta yürütmeye bile çalışıyo ya bebekten dolayı arada girebiliyorum

bende memnun oldum :) dişten kaynaklanıo ağzının içinde küçük beyaz 3 tane pıtırcık var :) işin tuhafı önden de çıkarmıo bizimki iki yandan bi arkadan çıkıo dişleri
bende yavaş yavaş oturtayım diyorum zaten can atıyo bizimki oturmak için yatmayı hiç sevmeyen bir bebek
topuktan kalçaya masajı bende yapıorum zaten kuzum masaja bayılıo sanki gazı da daha kolay çıkarıyo gibi gewlio bana o zaman

mrblar kızlar bende oğluşumda 5,5 aylık ben oturtuyorum basmaya gelince ben bastırmıyorum ama kaynanam sağolsun çok bastırıyo hatta yürütmeye bile çalışıyo ya bebekten dolayı arada girebiliyorum

bazen bu büyükler pek bi işgüzar oluyor....bence uyarmalıısn sonuçta yaptıgı iyi bişey degil...

bazen bu büyükler pek bi işgüzar oluyor....bence uyarmalıısn sonuçta yaptıgı iyi bişey degil...

canım ben çok uyarıyorum ama birşey olmaz deyip duruyo ya da kendi kendine küser ah ah cahil bir insanla uğraşmak çok zor canım neysem senin bebişlerin keyfi nasıl benimki busıralar biraz huzursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…