selam kızlaaar uzuuun zamandır bakmıyodum buraya mart anneleri topiğine bakmaktan unutuyorum burayı özürherkes iyidir inşallah
dlkkcr bebişin nasıl oldu çok geçmiş olsun geçenlerde de benim oğlum düştü yataktan ama çok korktum yaa elim ayağım titredi o da çok ağladı yavrum ama bişey olmadı çok şükür
geçen hafta ist'a gittim geldim annemler taşındı bakırköye off ne sıcak öyle yaa sırtımın teri kurumadı hiç, valla ankara'nın havası çok güzel oraya bakarak hele bizim ev klimalı kalır
sevilaaay ne zaman buluşcaz ayy görüşemiyoruz bayadır
çok iyi maşallah,teşekkürler...Bende çok korktum,uyku sersemi tekme falan attım sandım çocuğa.Allah korudu da birşey olmadı..
tesekkurler tupıcım adın ne
gecmıs olsun demo
sarımsak ılhıhba bırebırdır yogurt fılzn sık tuket bu aralar
kızlar gunaydın
gelen gıden yok bu topıge ıstanbul topıgı 2 gunde bızı gectı valla
bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz
tugçecim merhaba ben 5.ayın sonunda oturtacam dr umuz öyle söyledi diye ...bence erken canım ya...sonuçta ne kadar gec olursa bence o kadar iyi düşünüyorum...
Bana da doktorum 5.ayın sonunda oturtmaya başla dedi. Benm kızım da üçüncü ayın içinde ayaklarını basıyor doktorum ona da 6. aya kadar kesinikle bastırma dedi sizler de mi bastırmadınız kızlar?
tuğçe şekerim adım ne zaman girsem kimse olmuyor yahu kızlar ya benim kuzum diş çıkarıyor daha 4,5 aylığız nasıl huysuz bu aralar
bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz
günaydın meltemcim....kızını gördüm çok şeker maşallah.....bi oglum var düşünmüyo degilim...:)))) evet haklısın istanbullular gecti bizi...giren bir şey yazıp cıkıyo yazdıgını okuyup cevap vermiyo dolayısıyla ilerlemiyo topik....
Bana da doktorum 5.ayın sonunda oturtmaya başla dedi. Benm kızım da üçüncü ayın içinde ayaklarını basıyor doktorum ona da 6. aya kadar kesinikle bastırma dedi sizler de mi bastırmadınız kızlar?
meltemmmm hoşgeldinnnn....
hosbulduk dünürcugum ama nerdesın
mrblar kızlar bende oğluşumda 5,5 aylık ben oturtuyorum basmaya gelince ben bastırmıyorum ama kaynanam sağolsun çok bastırıyo hatta yürütmeye bile çalışıyo ya bebekten dolayı arada girebiliyorum
bazen bu büyükler pek bi işgüzar oluyor....bence uyarmalıısn sonuçta yaptıgı iyi bişey degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?