2010 Ankara anneleri

kızlar gunaydın nerelerdesınız uyuyormusunuz mıskın mıskın benım mıskın ennu bıle huy degıstırdı aksamı zor etsın annem dıye sabahın kör yarısında uyanıyo kucamda sımdıkte

canım günaydın benim doktorumda türkan hanımdı valla ben çok memnun kaldım ilgili bir doktordu sorduğun sorulara çok açıklayıcı cevaplar veriyodu tavsiye ederim

günaydın ayy çook geçmiş olsun bebişlerimizi Allah korusun.

Kızlar hiç doğum fotoğrafçısı tutanınız oldu mu? Medicana'ya gittim.. hastane çok güzel, herkes ilgili gibi.. hemen aklımdaki soruları sıraladım. doğum odaları tek kişilikmiş, yeni doğan ünitesi varmış. hastanenin kendi doğum fotoğrafçısı yokmuş, dışarıdan fotografçı getirmek istersen alıyorlarmış ama şimdilik, 1-2 güne kadar artık almayacağız dediler, hijyen açısından böyle bir karar almışlar.. Hatta bırakın fotoğrafçıyı eşler ya da anneler bile giremeyecek artık doğuma dediler.. ya ben doğum fotografçısı istiyordum hevesim kırıldı yaaa

masallah hergun kafana takcak bıseyler buluyon doguma hazırlıka gıt orda var dogum fotografcısı fılan
ha kızımın resımlerıne bakabıldınmı

masallah hergun kafana takcak bıseyler buluyon doguma hazırlıka gıt orda var dogum fotografcısı fılan
ha kızımın resımlerıne bakabıldınmı

gerçekten doğru söylüyorsun.. cok cok takıntılı biri oldum ben

kızının resimlerini zor olsa da buldum.. hatta yorum bile yaptım.. çok tatlı maaşallah :) Allah bağışlasın... Bikinisini çççok beğendim..

hadı dogur kız olarsa sanada alarık
okudum okudum merak etme

arkadasım adınne senın

aşmısın dogum korkusunu masallah
demekkı 2 yı dusunuyosun

böyle ol pozitif

yok korku baki bende
güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sadece.. böyle güzel bebekleri görünce biraz geçiyo korkum... 2.yi de istiyorum ben.. çokk seviyorum cocukları birlikte büyürler ne güzel :)

herkese selam ay bi gün giremedim okuycak ne çok şey birikmiş valla tek tek alıntı yapmaktansa toptan yazayım en iyisi
1- güvende doğum fotocusu var
2- canım allah korumuş oğluşlarınızı dikkat etmek lazım valla ben hiç kendime güvenemediğim için beşiğinde yatırıorum nolur nolmaz diye
3- kızının fotoları buldum çok tatlı maşallah pikinili hanım :)

slm kızlar kimse yok mu ayyy nezaman girsem kimseyi bulamıyorum benim bebiş uyuyunca girebiliyorum kızlar ayak bileklerimde şiddetli ağrılar vardı doktora gittim hamillelikte oluşan birşeymiş iltihap oluşmuş oda ayak sinirlerine baskı yapıyormış emzirdiğim için ilaç falan vermedi masj yap ılık suda beklet dedi ama geçmiyo böyle sıkıntı yaşayan var mı?aranızda

tesekkurler tupıcım adın ne
gecmıs olsun demo
sarımsak ılhıhba bırebırdır yogurt fılzn sık tuket bu aralar

slm meltem kızılayda oturuyorum ama burdakı kaızlar hep eryaman tarafındalar sanırım:)

slm meltem kızılayda oturuyorum ama burdakı kaızlar hep eryaman tarafındalar sanırım:)

OLSUN NE FARK EDER
BEN TA CEBECIYE ESKI ARKADASLARIMI GÖRMEYE GIDIYORUM
BEBEGIMLE DAHA DUR BULUSMAYA SENIN EVE GELIRIZ TEM ORTA NASIL OLSA
SAKA BI YANA KENDINDEN BAHSET BIRAZ
HOSGELDIN ARAMIZA TOPİGIN KURUCUSU BEN DEGILIM KI EN ÇOK BEN GIRIYOM ONDAN HERAL:enbuyukkk:

selam kızlaaar uzuuun zamandır bakmıyodum buraya mart anneleri topiğine bakmaktan unutuyorum burayı özür herkes iyidir inşallah

dlkkcr bebişin nasıl oldu çok geçmiş olsun geçenlerde de benim oğlum düştü yataktan ama çok korktum yaa elim ayağım titredi o da çok ağladı yavrum ama bişey olmadı çok şükür

geçen hafta ist'a gittim geldim annemler taşındı bakırköye off ne sıcak öyle yaa sırtımın teri kurumadı hiç, valla ankara'nın havası çok güzel oraya bakarak hele bizim ev klimalı kalır
sevilaaay ne zaman buluşcaz ayy görüşemiyoruz bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…