ohh ellerine sağlık eminim güzel olmuştur tarhanan
-------------------------
ben haftasonu kırıkkale'deydim düğün vardı dün akşam geldik
herkes iyidir inşallah
sevilay nasıl geçti sünnet düğününüz yorgunluğu atamadın heralde üzerinden
slm kızlarrr sünnet bitti hastalıklar başladı çok güzel geçti düğünümüzzz hiç bir sorun olmadı polis filanda gelmedi gecenin 11 ne kadar çatlayana kadar oynadıkkk çok güzel bi duygu herkeze tavsiye ederim bu düğün işini insanın sevdiği dostlarla bir arada olması ailelerin bi arada olması ayy nebiliyim çok güzeldi yaaaa amma velakin düğün bittikten sonra ertesi gün ben bi hastalandım bogazlarım şişmiş faranjit olmuşum çağan 2 tane diş patlattı o öyle hasta bugünde aşı yaptırdımmm işte böle kızlar bu arada sizede uygunsa cumartesi beklerim pazar günleri eşim evde oluyo hafta içide okulumuz başladı artıkkk uygunsa haber verin özelden telefon ve adre verelimm
selam kızlarr nerelerdesiniz
kuzuma tarhana çorbası içirdim attım beşiğine bakalım ne zaman mızırdanacak
önceden kendi uyurdu şimdi illa başta ya beni emecek ya da yine kucakta emme pozisyonunda ağzında emziği tutcam öyle uyuyacak
sıpa yaa hem beceremiyo emzik emmeyi hem de emmek istiyoklava: ben elimle tutarsam öyle uyuyup kalıyo yoksa fırlatıyo ağzından
afıyet olsun kuzucuga
yaa bu arada buluşmamız ne zaman bayramdan sonra 2 hafta içinde olsun diyodunuz :uhm: konuşalım artıkın
bana uyarslm kızlarrr sünnet bitti hastalıklar başladı çok güzel geçti düğünümüzzz hiç bir sorun olmadı polis filanda gelmedi gecenin 11 ne kadar çatlayana kadar oynadıkkk çok güzel bi duygu herkeze tavsiye ederim bu düğün işini insanın sevdiği dostlarla bir arada olması ailelerin bi arada olması ayy nebiliyim çok güzeldi yaaaa amma velakin düğün bittikten sonra ertesi gün ben bi hastalandım bogazlarım şişmiş faranjit olmuşum çağan 2 tane diş patlattı o öyle hasta bugünde aşı yaptırdımmm işte böle kızlar bu arada sizede uygunsa cumartesi beklerim pazar günleri eşim evde oluyo hafta içide okulumuz başladı artıkkk uygunsa haber verin özelden telefon ve adre verelimm
ben haftasonu gelemeeeeem senağlama
cuma olmaz mııı
hem cmt meltem dilek'e gidecekmiş
nasıl yapsak ki yaa
bana uyar
tel verıyom
123456789
adresem
ayıldım sok bayıldım apt
no 9 evde yokuz
pazar harıc hergun gelerım
ama sen gırmeyınce bende dılege gıdeyım dedım
nerden duydun kız
ben her yere gelerım sız ayarlayın ama dılegın esıde evde ctesı bız gıtcez dıye yollayacaktı
ama gelemez sanırım
heyooo buluşuyoruuuuzz :dance: hihoyyyt
buluşma yerimiz sevilay'ın evi
gelenler: jale-meltem-dilek
gonca'dan haber bekliyorum
----------------------------------------
sevilay emel'le konuşmayı unutma
tamam o zaman kızlar cuma günü bendesinizzz ama bu kadarmı HEYYYY ANKARA ANNELERİ NEREDESİNİZ HAYDİ BULUŞMAYA SON 2 GÜNNN HEPİNİZİ BEKLİYORUM .... bu arada jalecim haftayada lise arkadaşlarım bana gelecek aylık buşmamız vardıya zannedersem emel gelemez ama yinede söylerim ona kızlar özelden msj ve tel yollarımmm okeyy ay çok heyecanlandımmm inş bi aksilik çıkmazzzz hepinizi öpüyorummm
ohooo msjları yeni gördüm malum çok giremiyorum. Eşimle bir konuşayım bu durumu okul çıkışı eşim evde olursa bırakır beni de inşallah. Çok istiyorum bu buluşmaya katılmayı bakalım nasıl olacak inşallah eşimi ikna edebilirm ben de.
ohooo msjları yeni gördüm malum çok giremiyorum. Eşimle bir konuşayım bu durumu okul çıkışı eşim evde olursa bırakır beni de inşallah. Çok istiyorum bu buluşmaya katılmayı bakalım nasıl olacak inşallah eşimi ikna edebilirm ben de.
bence ikna etmeye çalış eşiniiii eminimm çok güzel vakit geçirecez hem bebişlerimizde arkadaş olacakkkk
Sevilay adresini yollasana bana canım,kızlar bir arkadaşım daha gelecek benimle haberiniz olsun
nıye 2010 annesımı degılse aramızda işi ne
yada acıl hamıle kalsın dogursun yada gelsın gelsın bebelere bakar
hattta erene bakar sende sevılaya yardım edersın
bende otururum
hanı ben bebelı karıyam ya
bende var adres
kacta alcan benı kız gerı kocan getırcek demı bebek arabasını almıcam
benım koca evde bugun pek gıremem sen yaz ben okurum msn yazma
sevılay panık yapma bı makarna haslar yerız
olmadı bulgur pılavı yaparık
yok üni. arkadaşım,daha evli bile değilkaçta buluşcaz bilmiyorum ki canım,eğer 1 gibi buluşursak 12:30 gibi iş bankasının önünden alalım seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?