2010 Ankara anneleri

kızzz meltem okadar yazıyomda msn den 2 gündür niye bi cevap yazmayyonnnn şabuk söle manaaaaakafamçokkarıştı

bende bende 2010 annesiyim hemde en tazesi 15.09.2010 da doktorumuz tolga ecemiş yardımıyla bir erkek bebek dünyaya getirdim.Sizlerden öğrenmek isteğim bebeğinizin sağlık kontrollerini hangi doktor ve hastanede yaptırıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim...

evet canım sen evden cıkarken cagrı at bana 12 30 ıyı uyar bana benı nasıl tanıycan yakama kırmızı karanfılmı takam kırmızı gulmu

[/Fgül tak mümkünse sırnaşık şeysırnaşık şey kucağında bebek olunca tanırım ya,meltem müsait olunca beni çaldır bişey söylücem.

hastaneden geldiğimde 5'i geçiyodu çoook yoruldum
kalçasındaki kıkırdak için gitmiştim ne oluşmaz kıkırdaksa hala tam olarak oluşmamış
gitmişken bıngıdağını da sorayım dedim çünkü bana göre normalden geniş gibi geliyordu dr'a sordum gerçekten de öyleymiş
bi de güyaa her sağlık ocağı kontrolünde bakıyolar
hemen kan ve idrar tahlilleriyle sol el bilekten röntgen istedi, raşitizm'den şüphelendi
röntgen sonucuna göre raşitizm değilmiş
kan tahlilinin bi kısmı yarın çıkacak
idrar için örnek veremedik kalça ultrasonu çekilecek diye torbayı geç yapıştırmıştım
yapıştırdıktan sonra 1.5 saatten fazla bekledim ama sıpanın yapmayacağı tuttu
yarın sabah tekrar gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz

ayy hepsini tekrar yazamam diye öbür konudan kopyala yapıştır yaptım aklinialirimsmile
meltem sana kötü haber haşhaşlı tatlıyı yapamayacağım çünkü hastaneden direkt gelcem oraya tabi gelebilirsem fisfisfis

merhaba bende 2010 nisan da anne oldum ankarada yaşıyorum

ikiniz de hoşgeldiniz kendi isimlerinizi ve de bebişlerinizin isimlerini bi de oturduğunuz yerleri de alırsaaaak daha samimi olma şansımız var ne dersiniz?? opuyorumnanaktan a.s.

kızlar iyi akşamlar....giremiyorum uzun zamandır....malum üçüzlerim.....öncelikle herkesin gecmiş bayramını kutlarım....bizde bayramda tatil faslımızı sonlandırıp ankaraya döndük...hava degişimine baglı biraz ateşlendi benimkiler...şükür şimdi iyiler....umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir...kocaman öpüyorum hepinizi....bu arada yeni katılanlara hoşgeldiniz aramıza diyorum....

kızlar bı heyecan bı heyecan bende annatamam valla
sevılayı jaleyı dılegı
ve mınık bebıslerı cagan arda eren
merak ve heyecanlıyım

merhaba kaydirigubbakcemile5
sevda ben. 27 nisan 2010 da dünyaya geldi Kızım:) adı ASYA..
mamak ta oturuyorum..
sevgiler....

Kızlar eminim şimdi belinayda kaynatıp çaylarınızı yudumluyorsunuzdur, ne güzelsenağlama
ben de aranızda olmayı çok isterdim ama yatılı misafirlerim geliyor , yarın eşimin arkadaşının nişanı var onun için, hazırlık yapıyorum ben de inşallah diğer buluşmalara katılabilirim...

evet aynen dediğin gibiydi goncacım keşke sen de olsaydın
kendi adıma çok güzel bi gündü
şimdi sevilay evini toparlıyodur heralde kaydirigubbakcemile3
çok da dağıtmadık ama olsun
ikramlar harikaydı ellerine sağlık arkadaşımın
bebişlerin resimlerini çektim, usb kablom ist'da kalmasaydı hemen yüklerdim pc' ye
ama ilk fırsatta yüklerim
güzel bi gündü en kısa zamanda tekrarlanması ümidiyle opuyorumnanaktan

merhaba kaydirigubbakcemile5
sevda ben. 27 nisan 2010 da dünyaya geldi Kızım:) adı ASYA..
mamak ta oturuyorum..
sevgiler....
hos geldın aramıza mamagın neresındesın
ben meltem kızım 8 nısan dogumlu fatma bennu
12 yasında bıda kızım var
oooooooooooo çok guzeldı
senınde kulaklarını çınlatık

Sevilay ellerine sağlık arkadaşımmmm a.s.

jale ve dılek ve sevılay
ıyıkı tanısmısız
çok guzel bı gundu,
bebe cıyıktıları harıç
lutfen bebelerınızı evde bırakın gelın bıda

aaa evet iyi fikir kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :jeyyar:

benım fıkırlerım hep ıyıdır
tesekkur ederım begendıgın için

aaaaaa sevılay sana tesekkur etmeyı unuttum
ellerıne saglık cok ugrasmısın
bebelerınede tesekkur et senı uzmedıklerı ıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…