2010 Ankara anneleri

dün akşam gitme ihtimalim vardı ama eşimin patronu bugün için izin vermemiş yani öğlene kadar çalışacak o geldikten sonra Kırıkkale'ye gitmek üzere yola çıkcaz
gece misafirlerim vardı istanbul'daki teyze oğlu ve kaynım aileleriyle Kırıkkale'ye gidiyorlardı arabada ufak bi arıza olmuş o yüzden önce buraya gelip arabayı yaptırdılar saat 05:30 falandı geldiklerinde 40-45 dk önce de gittiler
ben de eşimi bekliyorum o gelince biz de çıkcaz yola Allah izin verirse
haşhaşlı tatlım da fırında kayınvalideme 2 tepsi yapıyorum ikramlık eminim çok sevinecek seviyorum be kayınvalidemi
opuyorumnanaktan

afferım benım canım arkadasım calecım
sende yarın öbur gun kaynana olcan ektıgını bıcersın

canımm saoalsınn ince düşüncen için...çok mutevazısısn..bayarmaını kutluyorum bu arada....opuyorumnanaktan

[ rica eederim.hanfendisempatiksalakcinni[/QUOTE]

denız cım bu hanfendı sıtem dolu degıl degılmı ben öyle anlamak istıyorum ve sıtem olarak anlamıyorum

hhhhhheyyyyyy ankaranın guzel annelerı tatıl bıttı ne yatıp duruyosunuz uyanın uyanın
guzel bır gun bızı bekler

canımm saoalsınn ince düşüncen için...çok mutevazısısn..bayarmaını kutluyorum bu arada....opuyorumnanaktan

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

heeerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
ayy kızlar dün arabayla sincana gittim geldim :hooray: çok eğlenceliydi emirlerden 3 kişi aldım 2 araba gittik diğer arabayı da eşimin teyze kızı kullanıyodu (o da benim gibi acemi) ama onun eşi vardı yanında, benim yanımdakiler şoför değildi ilk defa yanımda eşim olmadan gitmiş oldum sincana
iş çıkışı eşim de oraya geldi beraber döndük ama yine ben kullandım :lepi:

alkisalkisalkis:1closedeyes:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…