Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrıkler calecım sendende bu beklenırdı zatıteşekkür ederimopuyorumnanaktan
heeerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
ayy kızlar dün arabayla sincana gittim geldim :hooray: çok eğlenceliydi emirlerden 3 kişi aldım 2 araba gittik diğer arabayı da eşimin teyze kızı kullanıyodu (o da benim gibi acemi) ama onun eşi vardı yanında, benim yanımdakiler şoför değildi ilk defa yanımda eşim olmadan gitmiş oldum sincana
iş çıkışı eşim de oraya geldi beraber döndük ama yine ben kullandım :lepi:
ah keske oynamayı bılsemde oynasamsl kzlar naılsınz geçmiş bayramınız kutlu olsunnn cumrtsi günü beni oğlanlrın sünt düüüüüün vahhpinizi bekliyorumm bu aralar pek sık girmiyce idare edin beniiii meltemkız özllike sen ggggglirsinn düğğğğnee oynarık el:teytey::teytey::teytey:
Herkese merhabalar!...benimde 1 aylık bi oğlum 3,5 yaşında bi kızım var.yenimahallede oturuyorum...
:enbuyukkk:
ah arkadasım kalp lkalbe karsıdır demısler ben sana özelden msj yazdım ama yollayamadım goncacım bennu durmadı kapatmıslar yazdıklarımda sılınmıs
hemde 3 4 gun önce yazdım
sen de gel dıye
gel canım benım zatı gelmesenızde ben sıncandakılere tek tek gıtcem
msn mıde yazacam sana yada sen yaz bana özelden
sık sık giremiyorum ben de kızlar. İşe başladım hazeli babaneye bırakıyorum sabah, öğleden sonra da alıyorum eve gel yemek yap, etrafı topla derken yorucu oluyor bayağı siteye girmeye fırsat bulamıy. Ben sana özelden msn vereyim gerçi pek giremiyorum ama. Günü ve yeri söylersiniz , gelmeyi çok istiyorum bana uygun olursa inşallah.
masallah alah bagıslasınHerkese merhabalar!...benimde 1 aylık bi oğlum 3,5 yaşında bi kızım var.yenimahallede oturuyorum...
koca evdeydı pc dokunamadım malesefMeltemmmm nerdesin?
sık sık giremiyorum ben de kızlar. İşe başladım hazeli babaneye bırakıyorum sabah, öğleden sonra da alıyorum eve gel yemek yap, etrafı topla derken yorucu oluyor bayağı siteye girmeye fırsat bulamıy. Ben sana özelden msn vereyim gerçi pek giremiyorum ama. Günü ve yeri söylersiniz , gelmeyi çok istiyorum bana uygun olursa inşallah.
goncacım daha sık gırmeye calıs
özluyoruz valla
kızlar alllah tek olanlara yardım etsın
bugun hıc bır iş yapmadım
8 den 10 a kadar kızımla ugrastım yedır gıydır az bı ara kk takıldım emzırdım uyuttum
11 de kahvaltıyı hazırlıyom ana bızım enık aleynanın kucanda kahvaltıdan snr hatun bırılerının kucagında bulasıkları yıkadım
yemegını sadece bennunun koydum ocaga
yedırdım banyo yaptırdım 3 bucuga kadar yanında yattım uyudu
aldım oynattım yedırdım uyutmaya calıs uyumaz 8 de zorla uyuttum 6 da kalkar sabaha ahanda sımdı burdayı 20 25 saat hıc bır iş yapmadım
yalnız olanlar napıyosa
allah yardımcınız olsun
bana daraldıgım yerde aleyna yardım edıyo
haaaa bu arada hamıle komsuma tarhana pişşirdim
tabıkı bennu zırlar aleyna bakmaya çalısır
bu arada kendımde tarhana kardım nasıl yapacaksam allah buyuktur
kızlar alllah tek olanlara yardım etsın
bugun hıc bır iş yapmadım
8 den 10 a kadar kızımla ugrastım yedır gıydır az bı ara kk takıldım emzırdım uyuttum
11 de kahvaltıyı hazırlıyom ana bızım enık aleynanın kucanda kahvaltıdan snr hatun bırılerının kucagında bulasıkları yıkadım
yemegını sadece bennunun koydum ocaga
yedırdım banyo yaptırdım 3 bucuga kadar yanında yattım uyudu
aldım oynattım yedırdım uyutmaya calıs uyumaz 8 de zorla uyuttum 6 da kalkar sabaha ahanda sımdı burdayı 20 25 saat hıc bır iş yapmadım
yalnız olanlar napıyosa
allah yardımcınız olsun
bana daraldıgım yerde aleyna yardım edıyo
haaaa bu arada hamıle komsuma tarhana pişşirdim
tabıkı bennu zırlar aleyna bakmaya çalısır
bu arada kendımde tarhana kardım nasıl yapacaksam allah buyuktur
evet allah bana yardım etsin, biraz da sabır versin :)
Meltemcim ne hamaratsın sen tarhana karmalar falan oh ne güzel, benim de olsa senin gibi komşum![]()
kızlar nerelerdesınız ya
tarhanamı yaptım sagolsun komsularımla
allah razı olsun babasıyla aleynada bennuya baktı
tabı aleyna bennuyu yataga koymus dusmus bıde yalan söyluyo babasıda ıyıce kızdı vazgecemedı su yalan huyundan
rabbım agız tadıyla gule gule yemek nasıp etsın