Kızlar ben Ankara Üniversitesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Sizler hangi hastanelerde yapacaksınız? Doktor ve hastanelerimizi payaşalım...Rabbim sağlıklı ve sorunsuz doğumlar, bebişler nasip etsin inşallah hepimize :)
Ben de Ankara Üniversitesinde yapıcam.Doktorun kim? Doğumun ne zamana geliyor?
Kızlar ben Ankara Üniversitesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Sizler hangi hastanelerde yapacaksınız? Doktor ve hastanelerimizi payaşalım...Rabbim sağlıklı ve sorunsuz doğumlar, bebişler nasip etsin inşallah hepimize :)
kıslar bende temmuz annesi olucam inşallah bu aya kadar fatih hastanesi yüksel onaran ın takibindeydik. ama artık akropol hastanesi bülent beyle devam etmeye karar verdik. doğumumuda akropolde düşünüyoruz.
bülent bey alanında cok iyi bir doktor.bir cok arkadasım orda dogum yaptı ve cok memnunlar.insallah bende orda yapıcam kaydirigubbakcemile3
bende 2009 haziran annesiyim.uzun araştırmalarımın sonunda akrapol hastanesinde karar kılmıştım.hem diğer hastanelere göre fiyat farkı uygundu hemde bülent bey alanında gerçekten uzman bir dr. çok memnun kaldım.herkese tavsiye ediyorum.
dogumumda da çok ilgilendi bir gece kalmama ragmen hep yanıma geldi gitti.birde o gün dogum yapan tek bendim.hemşireler falan etrafımızda pervane olmuşlardı.kısacası ben umdugumun fazlasını bülent beyde buldum tavsiye ederim.
kilo konusunda herkese aynımı merak ediyorum.bana hep fazla kilo alma diye başımın etini yerdi.keşke onu daha fazla dinleseymişim.gerçekten dogumla 8kilo gitti gerisi bana hediye kaldı:)))
ben 5haziranda sezeryanla dogum yaptım.
kilo konusunda çok haklı bebek en fazla 4kilo oluyo.suyu falan toplasan 7kiloyu geçmiyo.
kalan anneye hediye:) genelde son iki ayda kilo alınıyo bende toplam 13kilo aldım.tabi önecsindede tontişdim.dr dedikleini dikkate al.fazla yemeyin.çocuk alıcagını alıyo zaten.
Allah yardımcın olsun.inşllh kolay bir dogumla sağlıkla bebeğini kucagına alırsın..
Kızlar ben de Mayıs annesi olucam Allah izin verirse.Akropol hastanesi Bülent beye gidiyorum ve doğumumu da ona yaptıracağım. Kilo konusunda kesinlikle çok haklı. 36.haftamdayım ve 8 kilo civarında aldım. Doğumdan sonra ona dua edeceğiz:) Çok su içirmesinin faydası olduğunu düşünüyorum ben. Allah hepimizi kurtarsın...
selam birsey sormak istiyorum dogum seklini belirlediniz mi sezeryan mı yoksa normal dogum mu olacak.
Öncelikle normal doğum düşünüyorum. Eğer olmazsa sezeryan olacak Allah'ın izniyle. Bu cuma kontrolüm var belki detaylarını konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?