(2010) Ankara'daki haziran anneleri hangi hastanelerde doğum yapmayı düşünüyoruz?

cok tesekkür ederim. hala normal ve sezeryanda fiyat farkı yok. bakalım ne olacak.

ben doktorumu kesinlikle tavsiye ederim...dr emine sernur yorulmaz...çoğu özel hastaneyle anlaşması var...netten araştırın..ben 5 dr değiştirdikten sonra onu tanıdım...iyi ki tanımışım.....hastane çağ hastanesiydi...çok memnun kaldığımı söyleyemem...ama ordan sadece otel hizmeti aldık zaten...asıl önemli olan dr ve ekibiydi bence

kızlar bende mayıs annesı olcam ınsallah.ben kecıoren hastanesıne gıdıyorum nurten hanım dr um.bende cok memnunum.dogum fıyatlarını merak edıyorum yazarsanız sevınırım.ben epıdural sezeryan ıstıyorum ve 1250 tl dedıler sızın hastaneler nasıl

sanırım calısıyorsunuz.akrapol hastanesinde fark olarak 750 tl alıyorlar.kesinlikle tavsiye ederim.daha 15 gün önce arkadasım orda dogum yaptı.bende haziran annesi olucam insallah bülent beye muayene oluıyorum ve gercekten cok iyi bir doktor.haziranda akrapolde dogum yapıcam netlestirmediyseniz 1 kere gidip bülent beye muayene olun derim.

bende mayıs annesı olucam ınsallah etlık lokman hekım hastanesıne gıdıyorum.normal dogum dusunuyorum 650 tl fark verıcez sezeryan olursa 950 mıs bu arda ssklıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…