2010 Anneleri burada toplanalm:)

bende buraya 2010 mart annesi olucam inşallah diye yazmıştım ama kızlar beni listeden çıkartın

bebeğimi geçen çarşamba aldılar benden minik kalbi durduğu için....

Cennete uçtu meleğim...

bende buraya 2010 mart annesi olucam inşallah diye yazmıştım ama kızlar beni listeden çıkartın

Cennete uçtu meleğim...

canım üzülme .allah bolsabır versin.yeniden anne olunca herşeyi unutacaksın

canım üzülme .allah bolsabır versin.yeniden anne olunca herşeyi unutacaksın

amin canım inşallah hayırlısı ile ve sağlıkla bir melek daha yollar Rabbim

bana ve isteyen herkese

bir süre hem bedenen hemden manen dinlenmek istiyorum sonra gene olur inşallah

Cennete uçtu meleğim...

canım, geçmiş olsun... Allahın takdiri, herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

merhaba ben de 2010 mart anne adayıyım. 9+4 günlüğüm. 2 gündür sağ kasığımda ve sağ bacağımda hafif bir ağrı oldu. benzer sorunlar yaşayanlar var mı? Ayrıca hamilelikle ilgili hiçbir şikayetim yok. sizlerinde yazdığı gibi canım yemek yemek istemiyor.
Allah herkesi hayırlısıyla tamamına erdirsin. çok stresli bir süreç.

slm arkadaşlar,bende 2010 anne adayıyım,bebeğim inşlh nisan gibi doğacak hayırlısı ile:)))

selam arkdaslar bende 2010 nısan annesıyım
ALLAHIM SAGLIKLA HAYIRLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN IHSALLAH

bende bendeeeee 2010 ocak annesi olacağım inş.
benim bebek çok sulu gözlü olacak ya .
sizde benim gibi çok duygusal oldunuzmu.aşırı duygusalım
herşeye ağlar oldum yaa:sinifsinif:senağlama

sorma maksimen ben de çok duygusalım, bende ocak annesi olcam sanırım haftalarımız bir birine yakın. kendi kendime kaldığım zamanlarda özellikle çok duygusal oluyorum...
enson 26 sında gittim doktora beni 1 ay sonra çağırdı, önceden 1-2 haftada bir gidiyodum, bebeğimi ultrasonda görmek çok iyi geliyordu. o zaman bile özlüyodum bebeğimi, şimdi 1 ay nasıl dayanıcam yaaa...

canım, geçmiş olsun... Allahın takdiri, herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

ay_she geçmiş olsun canım üzülme inşallah en kısa sürede sağlıklıca bidaha olur.

sağolun kızlar amin inşallah önümüzdeki yaza doğru bir tane daha deneriz heralde.

Ama o önce gelmek isterse kendi bilir burdayız biz.

bebiş çok güzel bişey Allah olmayan ve isteyen herkese nasib etsin inşallah

hayırlısıyla ve sağlıkla tabii ki burdaki bütün arkadaşlarıma da kolay ve rahat doğumlar dilerim.

Cennete uçtu meleğim...

çok geçmiş olsun canım alah sabır versin :Saruboceq:
sakın üzülme umutsuzluğa düşme allahım inşallah hayırlısından yine nasip eder :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…