2010 Anneleri burada toplanalm:)

bende 2010 da anne olackalrdanım.Rabbim insallah saglıklı bebişlerimizi elimize verirrrr....Kısmetsse mart annesi olucam..7 hafta 4 günlük bebişmmm....

kısmetse ınş bende subat ama coğul old ıçın sanırım ocak olur ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhabalar bende şubat annesiyim 10+5 deyim.kısmetse şubat 5 gibi dogum

Merhaba kızlar bende 8+4 günlük hamileyim kımetse 23 şubat da anne olacağım bende:):)

selam kızlar bende geldim aranıza
4+4 mart annesi olacağım nasip olursa
tüm hamiş arkadaşlara tebrikler
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli hamilelik dönemi ve mutlu bir son diliyorum.Allah o güzel duyguyu bizlere de nasip etsin inşallah...

:Saruboceq:kızlar allahım nasip ederse bende 2010 mart annesi olucam.ne güzel bişey bu duygu yasositososito.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin inşaallaaaahhhhhhh meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleride göstersinnn:Saruboceq:...

arkadaşlar merhaba.bende bugüm öğrendim hamile olduğumu.nasip olursa 2010 mart annesi olacağım galiba.

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim ben de 2010 mart annesi olucam Allah kısmet ederse inşallah :)))

kızlar merhaba bende evlendim 4.seneden sonra 2010 mart annesi olacağım inş. şuan 7 hafta 2 günlük hamişimm :sm_cool: çok mutluyum.Allah herkese nasip etsin inş. :Saruboceq:

selam arkadaslar bende 2010 mart annesı olucam 7+2 haftalıgım...benım hıc bulantım yok acaip takıldım neden olmuyo dıye sızın varmı....

merhaba kızlar bende 2010 annesi adayıyım. gerçi ben anneyimde bu arada bir kızım var. şu an 5 haftalık hamileyim. ne zaman doğum olacağını henüz bilemiyorum üçüz olduğu için...normalde bende martta doğum yapacaktım tek olsaydı.

allah kucagına aldıgın günleri gösterir inş bende 2010 annesi olmak istiyorum ama yumurtalıklarım yavas calışıyormuş tedavi oluyorum allah bizede nasip eder o günleri inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…