saol canım ya bende cok mutluyum ya sen şu ultroson resmını bıdaha koysana karsılaştıracagım kendımınkıyleolumunekankayizsmile
arkadaşlarrrr bebişlerimin keselerini gordum evet çoğul konusuyorum cunku ikizlerim geliyooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek: keselerımızı gorduuk kalp atıslarınıda nasıpse cumartesi gormeye gıdeceğiz rabbım herkese nasıp etsın bızımde tamamına erdırsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
saolun arkadaşlar benim içimde bi his vardı ama yıne de çok acayip oldum yaaa
saolun arkadaşlar benim içimde bi his vardı ama yıne de çok acayip oldum yaaa
saol canım ya bende cok mutluyum ya sen şu ultroson resmını bıdaha koysana karsılaştıracagım kendımınkıyleolumunekankayizsmile
bak yeni ticker yaptım sana hemen nasıl olmuş
koydum canım avatarıma bebeğimin ilk resmini
ya beni niye ağlatıyorsunmafoldumben çok sevindim eline emeğine sağlık canım benım
canım ya tam bebek nerde senın
arkadaşlarrrr bebişlerimin keselerini gordum evet çoğul konusuyorum cunku ikizlerim geliyooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek: keselerımızı gorduuk kalp atıslarınıda nasıpse cumartesi gormeye gıdeceğiz rabbım herkese nasıp etsın bızımde tamamına erdırsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim kistte varmış bişi olurmu yaaaa
benim kistte varmış bişi olurmu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?