2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

nbr kızlar ay açıyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum :)))) ya ne çok konu bulmuşsunuz böyle buğün ben buğün çok yoğunum ve sinirliyim işlerden dolayı bakalım 1 saat sonra dr arayıp test sonuçlarımı alıcam o zaman belki düzelirim .)) bu arada 2 li ve 3 lü bütün ne gerekiyorsa hepsini bende yaptırıcam testlerimin çok önemli bence.öpüldünüz şekerlerrrropuyorumnanaktan

bizde seni öptüm cicim ayrıca sinirli olma bebeişte sinirli olur hem sen istemesende gökmen bey yapıo sormuyo bile 3lüyü bilmem ama ikiliyi yapıo

cnm ya sen öle isteyim koymuşsun neden değiştirdin benim yüzümden..

ama sölemedende edemicem tabi bu çok daha güzel enerjik ve neşeli oldu tıpkı siz gibi nerelisin cnm sen eşin nereli

ben kocaeli izmitliyim tatlım.. eşimde balıkesir balyalı. ailesi hala orda.. o burda bana ve aileme emanet.. hanımköylü oldu anlayacağın.. :)

ben kocaeli izmitliyim tatlım.. eşimde balıkesir balyalı. ailesi hala orda.. o burda bana ve aileme emanet.. hanımköylü oldu anlayacağın.. :)

bımm güzelmiş bende istanbulluyum 7 kuşak eşimde artvinli ama ailesi yalovada yaşıyo bende eşimi istanbula aldım dediğin gibi bizimkide hanımköylü oldu

benim köyüm yok çok özenirim köyü olanlara varmı senin köyün diye sordum memleketini keşke olsa çocuğumu şöle yeşilliklere götürsem

ya kızlar dr serkreteri ile konuştum sonuçları dr şuan işlemdeymiş sadece şey demiş herşey iyi ama kansızlık sorunu var 3 aydan sonra kan hapına başlatıcam demiş ama ben gökmen beyi arayıp konuşucam çıkınca( kansızlığa ne yapmalıyım şu günlerde acaba bilen varmı dr sorucam

cnm biliyosun aynı doktora gidiyoruz bende kan hapına başlamıştım serdar hoca başla demirin düşük kansızlığın var demişti mide bulantısından öldüm gökmen hoca mide bulantın haptan hemen kes o hapı şu an kansızlığının bebeğe bi zararı yok 3 aydan sonra başlicam kan haplarına ve takviye vitaminlere dedi ama illaki bişey yapmak istiyosan çekirdekli siyah üzüzm ye ama çekirdeklerinin çıtırdatarak

benimde köyü yok.. okula giderken hep özenirdim arkadaşlara anlatırlardı.. işte köye gittik, gezdik.. ama benim köyüm yok ki.. ama eşimin var ben de çocuğumu yaz tatillerinde orayagötürcem inşallah...

evet canım benimde ilk aklıma gelen şey siyah üzüm oldu öyle yapıcam artık:))) bu arada ben ankara kalecik eşim sivas bizim köyümüz var gelin sizi oraya götüreyim

Valla benim de ailemin köyü yoktu, eşimin var, annesi babası hala oturuyor, ıstanbul'a da yakın sayılır, zırt pırt gitmemiz gerekiyor, bayram seyran tatil matil kalmıyor insana. Ben hiç istemiyorum köye filan gitmeyi, evliliğimizin ilk senesinde ne güzel yurt dışındaydık, ama dönünce bekliyorlar. Tek bir pazar günü tatilim var, şirketimiz bayramları tam vermiyor, bir de bu koşullarda oraya gidince delleniyorum doğrusu. Şimdi çocuk olunca daha da sık gel git diyecekler kavga çıkacak kesin. Naapiyim sevmiyorum, kötü gelinim ben((

ya biz rahata alışmışız ya köy hayatı biraz sıkıcı geliyor bize.. 2 günden sonra bende çok sıkılıyorum. 2dir tatil dönüşü uğruyoruz birde biz.. tatil köyünden sonra orası esir kampı gibi geliyor.. zaman geçmiyo.. bi de ben evimde olmayı seviyorum.. giy şortu, yat kanepeye aç tv yi ... allah değme keyfime...

Aynen ben de öyle, bir de bizim ailemiz çok kalabalık değil, evimize de pek misafir gelmezdi, en önemli şey bizim eğitimimizdi, evin kalabalık olması pek istenmezdi kafamız karışır diye. Bir de bizim aile hiç müdahaleci değildir, kimsenin girdiğine çıktığına giydiğine giymediğine, hangi konuda ne düşündüğüne karışılmaz, kimse kimseye kendi şeklini vermeye çalışmaz. Her zaman her şeyin en iyisini çocuklar bilir ve onlar istedikleri gibi yaparlar, bir araya gelince zülfüyare dokunmayan şeyler konuşulur, kimseye "şunu şöyle yap, bunu böyle yap, ayıp, günah, el alem ne der, cık cık" filan denmez, aksine anne baba biz daha iyi biliriz diye doğruları bize sorar filan. Bana "ben büyüğüm ben en iyisini bilirim, ben büyüğüm büyüğe yanında derli toplu durularak saygı gösterilir" gibi şeyler fena basıyor. Köy güzel belki ama ben bunu görecek gözde olamıyorum gidince. Çocuğumun da benim yetiştiğim gibi özgür yetişmesini istiyorum, köy hayatımıza ne kadar çok girerse o özgürlük ortamı o kadar zedelenecek ve bu konuda çıkacak bütün olası tartışmaların suçlusu ve sorumlusu ben olacağım gibi duruyor maalesef((

canım benceanlattıkların köyle değil kişilerle alakalı bir durum bence .

özgürlük deyince benimde aklıma şehrin gürültüsü ve stresinden uzak köy hayatı geliyor.Köyde yaşamak istemem ama küçük modern bir sahil kasabasında yaşamak isterdim.mustakil evimin bahçesinde yetiştirdiğim organik sebzelerle büyütsek çocuklarımızı güzel olmaz mı?

canım benceanlattıkların köyle değil kişilerle alakalı bir durum bence .

öyle tabii, ama kötü niyet yok neyse ki, yine de bana çok zor geliyor bazı konular, adetler, alışkanlıklar. Benim alıştığım hayatta akrabanın biri bir yerde öbürü öbür kentte filan olduğu için hem görüşme sıklığı hem de görüşüldüğünde o görüşmenin içeriği daha seyrek oluyordu. Yani az görüştüğü insana kimse "niye bunu giydin, niye İstanbul'da anadolu yakasında oturuyorsunuz ki, niye bunu aldın bunu sattın" vs demez, öyle bir yakınlığı olmaz. Ama orada hayat koşullarından dolayı biz hariç herkes birbiriyle çok görüşüp birbirinin hayatına çok müdahil olduğu için onlara normal geliyor, biz gittiğimizde bize de aynı muhabbetler tekrarlanıyor, kötü niyet yok tabii ama ben çok yadırgıyorum, cevap vermekte güçlük çekiyorum. Mesela insanlar ilk torun olduğu için bebek kız ise kayınvalidemin erkek ise kayınpederin ismini koymamız gerektiğini söylüyorlar. Ben asla böyle birşey yapmam, 70 sene öncesinin ismini neden çocuğuma koyayım, bunu o ortamda anlatamayacağım için bocalıyorum, sonra kızıyorum bunu bana insanlar ne hakla söyleyebiliyorlar, kime ne ki filan diye. Eğer çocuğu çok götürürsem bu iki farklı tarzın arasında ezilmesini de istemiyorum. Bir idare yolu bulacağız artık.

arkadaşlarrrr bebişlerimin keselerini gordum evet çoğul konusuyorum cunku ikizlerim geliyooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek: keselerımızı gorduuk kalp atıslarınıda nasıpse cumartesi gormeye gıdeceğiz rabbım herkese nasıp etsın bızımde tamamına erdırsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende köy hayatına olmadığı için özenirim ama şöle bi durum var gidincede istanbulu özlerim orası öle

ya bilgecim aynı bizim gibisiniz demek sizde bizdede öle olurdu hep çocuktur büyüğün lafını dinlicek denmez hepimiz bi birey olarak söz sahibi olurduk ailemizde kararlarımız birlikte alırdık halada öledir hatta iki erkekten sonra ben gelince benim nazımla oynayan bi ailem olmuştur ama ben hep olgun bi çocuk oldum o sebepten şımarmadım hiç ama eşimin ailesinde anne tam otorite köyde yaşamıyolar hatta bi sitede villada orutuyolar ama zihniyet dediği gibi arkadaşaın mesela annem (kayınvaldem) le ilk zamanlar anlaşamadık o alışmış kızlarının her dediğini yapmasına bende alışmışım özgür olmaya takıştık ama ben çat diye sölerim hiç lafımı esirgemem o bana alıştı ben ona şimdi anne kız gibiyiz. görümcelerimde 3 tane abla gibiler biraz küçük görümcem cinstir ama hiçbirisinin çenesi bana yetmez ben ilk zamanlar hep eşime anlatırdım şöle böle diye oda bana merve ben her zaman yanınada olmuyorum o yüzden haklı olduğunda saygı çerçevesinde lafını esirgeme ezidirme kimseye kendini dedi çünkü ben hep alttan aldım ama patladım şimdi alıştık herkes yıllardır tanışıyo gibi mesela önceden kayınvaldem yalovaya gezmeye gideceğim zaman bende geliim der peşime takılırdı şimdi ben çıkıyorum diorum pat diye iniyorum oda alıştı benim vırt vırt kendi başıma bişey yapmama karışmıyo artık şimdi eşim iş seyhati için şehir dışına gittiğnde ben onların yanına gidiyorum kalmaya 2 hafta yalovada bahçeyle ilgileniyorum çiçeklerde falan çocuklar var görümcelerimin kayınvaldemle geziyoruz bana şimdi aşırı ilgileri batıyo kanser olduğumda ailem kadar ağlayıp yıprattılar kendilerini bi gün bile ya çocuğuu olmazsa bu kızın diye endişe ettiklerini hissetmedim sen ii ol dediler hep....şimdi bana tek batan şey tahta kaşıkları bulaşık makinasına koyma kızım bakteri yapar terlik giy yavrum üşütme,aman kola içme zararlı bunlar kaldı sadece artık rahat batıyo yani bana

ama öle annenin adı koyulucak ababnın adı olcak alllah kavga sebebi karıştırırım ortalığı walla

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda ya sonunda ikiz geldi topiğe yaşasın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda ya sonunda ikiz geldi topiğe yaşasın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

saol canım ya bende cok mutluyum ya sen şu ultroson resmını bıdaha koysana karsılaştıracagım kendımınkıyleolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…