nasıl oldu şimdik... şeker kız candy oldum :)
nbr kızlar ay açıyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum :)))) ya ne çok konu bulmuşsunuz böyle buğün ben buğün çok yoğunum ve sinirliyim işlerden dolayı bakalım 1 saat sonra dr arayıp test sonuçlarımı alıcam o zaman belki düzelirim .)) bu arada 2 li ve 3 lü bütün ne gerekiyorsa hepsini bende yaptırıcam testlerimin çok önemli bence.öpüldünüz şekerlerrrropuyorumnanaktan
cnm ya sen öle isteyim koymuşsun neden değiştirdin benim yüzümden..
ama sölemedende edemicem tabi bu çok daha güzel enerjik ve neşeli oldu tıpkı siz gibi nerelisin cnm sen eşin nereli
ben kocaeli izmitliyim tatlım.. eşimde balıkesir balyalı. ailesi hala orda.. o burda bana ve aileme emanet.. hanımköylü oldu anlayacağın.. :)
ya kızlar dr serkreteri ile konuştum sonuçları dr şuan işlemdeymiş sadece şey demiş herşey iyi ama kansızlık sorunu var 3 aydan sonra kan hapına başlatıcam demiş ama ben gökmen beyi arayıp konuşucam çıkınca( kansızlığa ne yapmalıyım şu günlerde acaba bilen varmı dr sorucam
bımm güzelmiş bende istanbulluyum 7 kuşak eşimde artvinli ama ailesi yalovada yaşıyo bende eşimi istanbula aldım dediğin gibi bizimkide hanımköylü oldu
benim köyüm yok çok özenirim köyü olanlara varmı senin köyün diye sordum memleketini keşke olsa çocuğumu şöle yeşilliklere götürsem
Valla benim de ailemin köyü yoktu, eşimin var, annesi babası hala oturuyor, İstanbul'a da yakın sayılır, zırt pırt gitmemiz gerekiyor, bayram seyran tatil matil kalmıyor insana. Ben hiç istemiyorum köye filan gitmeyi, evliliğimizin ilk senesinde ne güzel yurt dışındaydık, ama dönünce bekliyorlar. Tek bir pazar günü tatilim var, şirketimiz bayramları tam vermiyor, bir de bu koşullarda oraya gidince delleniyorum doğrusu. Şimdi çocuk olunca daha da sık gel git diyecekler kavga çıkacak kesin. Naapiyim sevmiyorum, kötü gelinim ben((
ya biz rahata alışmışız ya köy hayatı biraz sıkıcı geliyor bize.. 2 günden sonra bende çok sıkılıyorum. 2dir tatil dönüşü uğruyoruz birde biz.. tatil köyünden sonra orası esir kampı gibi geliyor.. zaman geçmiyo.. bi de ben evimde olmayı seviyorum.. giy şortu, yat kanepeye aç tv yi ... allah değme keyfime...
Aynen ben de öyle, bir de bizim ailemiz çok kalabalık değil, evimize de pek misafir gelmezdi, en önemli şey bizim eğitimimizdi, evin kalabalık olması pek istenmezdi kafamız karışır diye. Bir de bizim aile hiç müdahaleci değildir, kimsenin girdiğine çıktığına giydiğine giymediğine, hangi konuda ne düşündüğüne karışılmaz, kimse kimseye kendi şeklini vermeye çalışmaz. Her zaman her şeyin en iyisini çocuklar bilir ve onlar istedikleri gibi yaparlar, bir araya gelince zülfüyare dokunmayan şeyler konuşulur, kimseye "şunu şöyle yap, bunu böyle yap, ayıp, günah, el alem ne der, cık cık" filan denmez, aksine anne baba biz daha iyi biliriz diye doğruları bize sorar filan. Bana "ben büyüğüm ben en iyisini bilirim, ben büyüğüm büyüğe yanında derli toplu durularak saygı gösterilir" gibi şeyler fena basıyor. Köy güzel belki ama ben bunu görecek gözde olamıyorum gidince. Çocuğumun da benim yetiştiğim gibi özgür yetişmesini istiyorum, köy hayatımıza ne kadar çok girerse o özgürlük ortamı o kadar zedelenecek ve bu konuda çıkacak bütün olası tartışmaların suçlusu ve sorumlusu ben olacağım gibi duruyor maalesef((
canım benceanlattıkların köyle değil kişilerle alakalı bir durum bence .
arkadaşlarrrr bebişlerimin keselerini gordum evet çoğul konusuyorum cunku ikizlerim geliyooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek: keselerımızı gorduuk kalp atıslarınıda nasıpse cumartesi gormeye gıdeceğiz rabbım herkese nasıp etsın bızımde tamamına erdırsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda ya sonunda ikiz geldi topiğe yaşasın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?