2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kzılarrrr günaydınnnn sizler gece kuşu ben de sabah kuşu erkenden kalkarım hep böyleydim ama okula gidince giremiyordum şimdi evdeyim yaa ilk iş eşim gidince sizlere emrhaba demek zemuszemus

kzılarrrr günaydınnnn sizler gece kuşu ben de sabah kuşu erkenden kalkarım hep böyleydim ama okula gidince giremiyordum şimdi evdeyim yaa ilk iş eşim gidince sizlere emrhaba demek zemuszemus

günaydın fıstıklar...

günaydın kızlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

bende bulantılar baya geçti kafamçokkarıştı guclubacismile sırnaşık şey

sizde durumlar nasıl :CüvCüv:

Ayşecim bizden başka bütün hamileler uyuyo galiba:))

yok tatlım burdayım msn dede yazıyorm eşim gedi diyor saate bak yat bebekte uyusun diyorr:))))))) öldüm gülmekten herifimde kafayı yedi gece gece:))))))))

hoşgeldiniz gece kuşları mirmirmirmir bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah

şimdi de siz uyuyorsunuz galiba laelaelaelaelae

valla benim gece 12 de ilacım var onu zor bekliyorum sositososito

Kızlar ne zaman baŞlamıŞtı kı bulantılar ben de bazı Şeylerden tıksınme var ama Öyle Çıkarmıyorum halsız hıssedıyorum bır de bebıŞımın kalp atıŞını bır duysam ahh

ya ben çok iyi değilim aslında.. bu akşam bebeğimin sesini duymaya gidicem biliyorsunuz.. inanılmaz gerginim... bunları yazarken bile ağlıyorum şu an.. çok korkuyorum.. nolur benim ve bebeğim için dua edin..

ya ben çok iyi değilim aslında.. Bu akşam bebeğimin sesini duymaya gidicem biliyorsunuz.. Inanılmaz gerginim... Bunları yazarken bile ağlıyorum şu an.. çok korkuyorum.. Nolur benim ve bebeğim için dua edin..

canım yaa iyi ol lütfen sen ağlıyorum deyince ben de çok kötü oldum sabahtan beri boş gebelikleri okumuştum bir de bir sürü arkadaşımız da düşük yapmış ben de kaybetmekten çok korkuyorum bir de gece boyu boyun ağrımdan uyuyamadım dedim rabbim herşeye katlanırım bebeğimi koru sen de umutlu ol hem ne güzel bugün olmuş bak duyacaksın bence iyi haberlerle geleceksin beklemek çok zor ben taa haftaya kadar bekleyeceğim ses için

ya ben çok iyi değilim aslında.. bu akşam bebeğimin sesini duymaya gidicem biliyorsunuz.. inanılmaz gerginim... bunları yazarken bile ağlıyorum şu an.. çok korkuyorum.. nolur benim ve bebeğim için dua edin..
canım inşallah herşey yolunda gidecek, hihoyyyt hihoyyyt
doktoruna söyle de biraz incelesin elleri felan bellidir, şansın varsa hareket bile edebilirmiş.
Ama canım biz 7 haftalıkken gitmiştik, ancak o zaman tam duyulur demişti doktorumuz. opuyorumnanaktan

Kızlar ne zaman baŞlamıŞtı kİ bulantılar ben de bazı Şeylerden tİksİnme var ama Öyle Çıkarmıyorum halsİz hİssedİyorum bİr de bebİŞİmİn kalp atıŞını bİr duysam ahh

ben 7 haftalıkken tiksinmeye başladım, sonra bulantı oldu, reflü gibiydi.:bbo: kafamçokkarıştı

çok çeşit bir arada ve işte gaz yapan gıdaları acı, turşu onlarla arttığını farkettim, :dance:
ben de tek çeşit, yanına salata yoğurt filan yedim giderek azaldı,cokacimcoook
10.haftaya girmek üzereyim pek kalmadı bulantım, naniknanik

ben de çok korkuyorum aslında blantım azaldı, ağrı ve kanama felan da yok çok şükür
bu sefer diyorum bizim bebiş ne alemde, keşke içimizi görebilseydik kendimiz:1shok:

geldim cnm gizemli hayırlı olsun topigin inş bize ugur getirir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm listedeki gibi sizde bilgilerinizi yazın hemen ekliim hoş geldiniz
Topik 2 aylık olunca ileri hamileler ile yeni çıtırlar şeklinde oldu :) Konular çok dağılıyor gibi geldi bana.
cnm ben bu topiği yaparken bilerek iki aylık yaptım çünkü nisanda ve nisan ve mayıs ayında tüp bebek yaptırmak isteyenler topiğine giriyodum o yüzden de ordaki arkadaşların hepsiyle can yoldaşı oldum eğer bu topiği tek aylık yapsam diğer arkadaşlar gelemicekti..ayrıcada senin şu an yaşadıklarını 4 hafta sonra onlarda yaşicak o yüzden çok bi fark yok diye düşünüyorum zaten burdaki insanların çoğunun 2. yadad 3. gebeliği herkes bilinçli biri bişey sorduğu zaman herkes ileri hamile olsada yeni hamile olsada cvp yazabiliyo bazen değişik sorular soranlar oluyo onlarıda google amcaya yönlendiriyoruz..yani özeti bu durumun

günaydın canımmmmmm nasılsın bakiim
günaydın fıstıklar...

ah canım ya seni öle ii anlıyorum ki..bende o gün çok gergindim felaket bi görsen ama geçicek endişe etme ve öle olumsuz şeyleri okuma bende iki gündür ikili test dawn sendorumlu çocuklar onları okuyorum fena oluyorum yasakladım kendime artık sanada yasak klava:

ay süpersin ya gerçekten meralcim keşke keşke içimizi görebilseydik yada evde portatif bi usg cihazı olsaydı

canlarım teşekkür ederim beni rahatlatma çabalarınız için, ama ne bileyim işte.. bugün bi dönüm noktası.. herşey bugünden itibaren başlıyor.. ya bebeğimle devam edeceğim ya da onsuz..

canlarım teşekkür ederim beni rahatlatma çabalarınız için, ama ne bileyim işte.. bugün bi dönüm noktası.. herşey bugünden itibaren başlıyor.. ya bebeğimle devam edeceğim ya da onsuz..

cnm bugün kalp atışlarını duyman bi dönüm noktası evet ama ondan sonrada sıkıntılar bitmiyo hep aynı korku içimizde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…