Kızlaaar yükledim resimleri, bakabilrisiniz:))
allahhhıııımm işte taaammm bilgeee
yüzünde yazıor hatunun ben biliorum diorrrr:):)
sıkarıım ben o yanaklarııııı ayyyyyyy çok sevdddddddddimm
kocişinle travel and living halinizde bayıldımmalkisalkisalkis
bana bi söylermisin nolurr kuzum sen nerrden ne mezunusun şantiyelerde ne işin var aslın da mühendis misin ben kimimmmmm:1shok::1shok:
Yok şekercim ben mühendis değilim ama son 15 yıldır onların içindeyim. Ortadoğu Teknik Uluslar mezunuyum. Şantiye de tamamen kaderin getirdiği bir acaiplik. Büyük inşaat şirketlerinde iş hukuku ve idaresi alanında çalıştım. Türkiye'ye dönünce maalesef bu alan burada sökmedi, satınalmacılık yapıyorum.
hiç böyle bi mantık değil bu zeynepela hiç uzaklara gitmeye gerek yok bulantı konusu bundan 2 hafta önce bi arkadaş tarafından sorulmuşgelbebek bir açıdan doğru olabilirsin ama insan yaşadığını paylaşıyor ve tabiki de olumlu olunacak zaman da var ama insan sıkıntısını paylaşmasın mı aaa onların bulantısı geçmiş o zaman ben söylemyiyeyim şöyle 50 sayfa geriyi okuyayım tamam mı desin bence doğru değil o zaman sonradan gelenler alınmasın mı nasıl bir mantık bu
kızlaar, bir iki aya kadar hepimiz gebelik haftasında eşitleneceğiz nasılsa. Yani demek istediğim gebeliklerimiz ilerledikçe yaşadıklarımız daha çok benzerlik gösterecek. İlk haftalarda radikal değişiklikler olduğu için ve endişe dozumuz yüksek olduğu için hep aynı konuları konuşuyor gibi olacağız belki ama örneğin ben 2-3 hafta sonra 2'li teste girdiğimde o sırada 6-8 haftalarını yaşayan arkadaşlar bu topiği takip ediyor olacaklar. O yüzden daha bilgili olacaklar. Şimdi en eski gebeliğe sahip arkadaşlar kese görme endişesi yaşarken bugün kese günü sayan arkadaşlar henüz tedavideydi ve bu topiği takip etmiyorlardı. Ama şimdi onlar da hepimiz gibi siteye neredeyse sadece bu topik için gireceklerinden herşeyi önceden biliyor olacaklar.
2-3 haftaya kadar hepimiz aynı konulardan konuşuyor olacağız merak etmeyin:)))
satın alma zorlu ve zevkli bi meslektir aslında ama insanın okuduğu branşı yapamaması kötü bi yandan dimi tabi isteyerek okudun mu onu bi:uhm:lmiyorum ama
anlayışın için teşekkür ederimcnm haklısın ama gelenede gelme diyemem ki bak geçen hafta kasım ayında bi arkadaş geldi benide ekleyin diye bende sen kasım ayı annesisin dedim küstü gitti
ayrıca dediğine katılıyorum çok bilinen şeyleri araştırmadan soran arkadaşlar var o yüzden insanların araştırmasıda lazım..buda burdan msj olsun ne diim artık
sana bende katılıyorum ama dediğim gibi gelen arkadaşlara gelme diyemeyiz onlar dediğin gibi geçmişten yada onlara daha yararlı olabilecek topiklerden yararlanabilirler bide şu var onlar bu entersan soruları sordukça bende şu topiğe bak bu topiğe bak diye yönlendiriyorum ve anlıyorlar zamanla oturucaktır merak etme
sonuçta bizde bi zamanlar yeniydik ve endişelerimiz vardı bunlar insanlar bebeğinin kalp atışlarını duyunca ve bazı sıkıntılarının atlatınca geçicek
en azından ben öle ümit ediyorum
hiç böyle bi mantık değil bu zeynepela hiç uzaklara gitmeye gerek yok bulantı konusu bundan 2 hafta önce bi arkadaş tarafından sorulmuş
ama 4 hafta önce de konuşulmuş bugün gene konuşuluor ben eminimki 1 hafta sonra gene konuşulacak hiç 50 sayfa gerlere gitmeye gerek yok
üstelik özellikle belirttim tüm bu zamanları bizler yaşadık çok da ii anlıorum bunu yaşayan arkadaşları ve elbette isteyen herkes gelebilir gelecekte ama bu durum bi süre sonra şuna sebep olacak herkes kendi haftasına yakın olan ile yakın olacak ve topikte kopukluk olacak bu olmadan çözelim istedim o kadar çünkü burda bazılarımız neredeyse 3 aydır birlikte aynı topikten transfer olduk yine bi grup bazılarımız da aynı topiklerden transfer oldular ve hepimiz kopmadan uzaklşmadan devam edebilmeyiz
tüm söylemek istediğim buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?