yaaaaa off çok iğrenç bi durum ya nolcak halin tuzlu krakerfalan ye bari
benimde kasıklarımda ağrı var çok korkuyorum bişey olur diye devamlı tuvalete gidiyorum
kanama varmı diye
SEBOO kullanıcısından alıntı
kızlar buğün midem feci bulanıyor duramıyorum.((((
canım peynir ekmek yemeye çalış, yağlı yeme, iyi gelmişti bana
aynenn benim de kasık ağrım var bir de su gibi akıntı geliyor progestandan galiba ayy kan mı diye koşuyorum günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum:çok üzgünüm:
hepimiz bir panik olmuşuz :roflol: :roflol: :roflol: kafamçokkarıştı
nolcak halimiz :uhm: sinirler hormonlar endişelerbaya bi etkilendik sempatiksalakcinni
inşallah bebişlerimiz bizden daha sakin ve sağlıklıdırlar,
içerden bağırıyolardır, anneeeee ben iyiyim diye:asigim:
Rabbim hepimizi bebeişlerimizi korusun , bize bağışlasın onları sağlıkla, O'nun herşeye gücü yeter.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlaarrrr günaydııııııınnnn.
yeni annelerimiz varmış hoşgelmişler. Allah bu mutluluklarını daim etsin, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Benim hiç bulantım olmadı, sadece çok açken kokulara karşı duyarlı oldum, biraz da midem yatıştırılmak ihtiyacı hissetti o kadar. Bunun ne anlama geldiğini araştırdım biraz, bulantıların varlığı da çokluğu da bir şeye delalet değilmiş. Kadınların 1/4'ü bulantı yaşamadan geçirirlermiş. Bulantının çokluğu da bebeğin daha sağlıklı olduğu ya da riskinin olduğu anlamına gelmezmiş. Görünen o ki, bulantı varsa çekeceğiz, yoksa şükredeceğiz:)))
arkadaşım bilgeee ben sana tam anlamıyla BA-YI-LI-YO-RUUUMMMM
böyle bişey olamaz yaaa sen böyle ciddi ciddi yazmışsın ya eminin gerçekten de sinirin bozuluor ki seni çok iyi anlıorum
ama ben tüm bu yazdıklarına inanılmaz gülddddddüüüüm aynı zamandaa
cümlelerin altında yatan kinayeye gözümün önünde canlanan surat ifadene
harikasın yaaaa :dance::dance:delikafadulden
hem çok güldürüosun hem de bi sorunda tamamen bilimsel netlikle rahatlatıosun pelin gibi o da çok uğraştı benimle sağ olsun sen de öyle..
bak senden özellikle hergün buna benzer bi konuda yorum yapmanı rica edicem ki keyfim yerine gelsinnhihoyyyt
yada başka hikayelerde anlatabilirsin
bu arada fotoğrafını koysana bilgeee lütfeeennn bir de nerden mezunsun çok merak ettim:)
herkese günaydınnnn:))
kızlaarrrr günaydııııııınnnn.
yeni annelerimiz varmış hoşgelmişler. Allah bu mutluluklarını daim etsin, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Benim hiç bulantım olmadı, sadece çok açken kokulara karşı duyarlı oldum, biraz da midem yatıştırılmak ihtiyacı hissetti o kadar. Bunun ne anlama geldiğini araştırdım biraz, bulantıların varlığı da çokluğu da bir şeye delalet değilmiş. Kadınların 1/4'ü bulantı yaşamadan geçirirlermiş. Bulantının çokluğu da bebeğin daha sağlıklı olduğu ya da riskinin olduğu anlamına gelmezmiş. Görünen o ki, bulantı varsa çekeceğiz, yoksa şükredeceğiz:)))
aynen öle bilgecim başa gelen çekilir walla yapacak bişey yok
ya sevgili goggle kurdu benim kasıklarımda ince sancılar var bende kendimi rahmim genişliyordur diye avutuyorum ama ölemidir sence
iyiyim mervecim sen nasılsın
arka arkaya büyütüoruz hadi bakalım
ne zaman gideceksin doktora tekrar
sağolun canlarım denicem dediklerinizi. zeynep canım ben 9+2 haftalığım hiç mide bulantım olmadı bu zamana kadar dün gece fena oldum hala devam ediyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?