2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Mervecim canım çok sağol... aramış kadar oldun inan .. eksik olma.. Evet, eşime karşı çok ayıp oldu.. Ki eşim onlara karşı çok kibar ve çok ilgili oldu hep.. Hadi bana kızdınız, burası onun da evi, ona barı ayıp etmeyin de sabahı bekleyin değilmi.. Neyse yaa, bu benim hayatımın özeti oldu( Yılları devirdim, sıkıntı stres, sırf bu yüzden bebek sahibi olamadım senelerce.. Şimdi allahım yanımda olsun bebişime ve bana yardım etsin, onun tesellisi yeter.. Napayım, hayat bu.. Acısıyla tatlısıyla.. Kötü zamana denk geldi.. Sonumuz hayırlı olur inşallah.. bebeğim beni affetsin eğer üzdüysem onu.

Mervecim özelden sana mesaj atıcam az sonra bakarsan sevinirim tatlım

canım ya o kadar ii anlıyorum ki seni bazen bende yaşıyorum çünkü annemin aşırı ilgisinden dolayı alınıyo bana eşimde arada kalıo zor ya ne biliim zor yani hele bu dönemde allah hepimize kolaylık versin

quality

konuyu hemen değiştiriyorummmm:) canım sen tedavini hangi merlezde oldun? bende ankara dayım merak ettim:)

quality

konuyu hemen değiştiriyorummmm:) canım sen tedavini hangi merlezde oldun? bende ankara dayım merak ettim:)

:)) Centrum klinikte oldum canım... Ben bir ara sana mesaj yazmıştım burada ama atladın sanırım, görüşelim falan diye.

Merhaba kızlar,

Ben takip etmeye çalışıyorum ama işler nedeniyle sürekli yazamıyorum. Daha çok okuyorum yazdıklarınızı. Biz cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gitcez. ınşallah duyarız. Onun dışında perşembe ve cuma izin aldım. Büyükadaya gitcez.Hava güzel olur inşallah. Ben adalara hiç gitmedim. Merak ediyorum.
Kızlar moral çok önemli. Moralinizi bozmayın. Her şey düzelir. Sıkmayın canınızı.

arkadaşım öğleden sonrada yazdım sana ama görmedin sanırım
ne olur takma kafana bu gerçektn onların ayıbı ve hepimizin ailesinin zaman zaman yaptığı bişey
bence en yakın tanıdığınızı ara onlar arasın bi annenlri sonraa sana heber versinler
olmaz mı

ay evet cnm bende evlilik yıldönümüz için bişiler ayarlicam bu akşam bakalım nasıl olcak

hay allahım.. bu yaşlılar da çocuk gibi oluyorlar gerçekten.. takma kafana sen.. herşey yoluna girecek merak etme canım..

Akadaşlar ben uyumaya çalışacağım biraz.. çok yorgun hissettim kendimi.. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakım.. Öptüm hepinizi

iyiyim cnm saolasın o kadar kaynatmışsınız ki anca okudum aileleri çok takmayın kafaya kızlar bende annemle çok yakın oturuyorum bazen tartışıyoruz normalde her sabah beni arar uyandırır kahvaltıya çağırır biliyo çünkü uyanmasam akşama aç acına yatarım bazen aramıyo anlıyorum küstüğünü olabiliyor böyle şeyler takmayın boşuna moralinizi bozmayın lütfen

ay evet cnm bende evlilik yıldönümüz için bişiler ayarlicam bu akşam bakalım nasıl olcak

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm akşama süprizler var o zaman ne güzel bizim yıldönümümüzde 30 aralık inşallah o tarihte doğar bebişimde bizede o hediye olur doktorum erken alıcaz bebeği demişti bakalım tarih denk gelicekmi?

walla bu aralar bizi alttan almaları lazım başka çareleri yok sıkıtıyı çeken anneliği en zor şekilde elde eden biziz

annem diyoki annelik çok zor dedim ki bende siz iki öpüştünüz çocuğunuz oldu biz ne ızdıraplar çektik hergün insanın kendine iğne yapması bile ne kötü bişey

cnm bizimde haftaya pazartesi 24 ü ben bu hafta sonu için plan yaptım ama eşim masraflı bulabilir o yüzden sölemedim doktordan çıkınca direk planladığım yere gidicez cumartesi kontrol var çünkü inşallah hayır haberler alırız geçen sene ilk evlilik yıldönümümüzdü ve biz patoloji raporu beklediğimiz için aşırı stresliydik herkes namaz kılıp dua ediyodu hayırlı bişiler çıksın diye bu sene güzel olsun istiyorum bende

evt cnm bencede bizim hamileliğimiz doğumumuz bebeğimizi büyütmemiz bile onlardan başka olacak bunları bi düşünseler zaten herşey güzel olacak ama hala ilgi bekleyen onlar

evt cnm bencede bizim hamileliğimiz doğumumuz bebeğimizi büyütmemiz bile onlardan başka olacak bunları bi düşünseler zaten herşey güzel olacak ama hala ilgi bekleyen onlar

bnm annem ilgi beklemiyo allahtan çok ilgi gösteriyo bende ondan bunalıyorum bana gelio hiç oturmuyo kadın hizmetçim gibi bende üzlüyorum otur diyorum dinlemiyo ve beni huzrusuz ediyo sağolsun dünyanın en ii annesi o yüzden bnm gibi huysuza fazla gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…