ya telin olsa aricaktım seni walla
off ya bu kadar sıkıntının içinde neden böle yaparlar bilmem ama
kendine gelsen ii olcak bu bebek senin için çok önemli ve ne zorluklarla geldi sana
böle aile desteğide olmaz olsun arama sende merak etme bişileri olsa çoktan duyulurdu yada numaranın başına kare 31 kare koy gizliden ara o zaman açarlar kesin seslerini duayr kaparsın yüzlerine en azından için rahat eder.ayrıca onlar böle kapris yaptığında senin üstlerine düşmene alışmışlarsa hep ilgi beklerlerbu sefer sen onları şaşırt ve dediğin gibi kendine gel topla kendini sıkıntı yok isteyen gider hem böle yaparak eşinede rezil ediyolar seni
Mervecim canım çok sağol... aramış kadar oldun inan .. eksik olma.. Evet, eşime karşı çok ayıp oldu.. Ki eşim onlara karşı çok kibar ve çok ilgili oldu hep.. Hadi bana kızdınız, burası onun da evi, ona barı ayıp etmeyin de sabahı bekleyin değilmi.. Neyse yaa, bu benim hayatımın özeti oldu( Yılları devirdim, sıkıntı stres, sırf bu yüzden bebek sahibi olamadım senelerce.. Şimdi allahım yanımda olsun bebişime ve bana yardım etsin, onun tesellisi yeter.. Napayım, hayat bu.. Acısıyla tatlısıyla.. Kötü zamana denk geldi.. Sonumuz hayırlı olur inşallah.. bebeğim beni affetsin eğer üzdüysem onu.
Mervecim özelden sana mesaj atıcam az sonra bakarsan sevinirim tatlım
canım ya o kadar ii anlıyorum ki seni bazen bende yaşıyorum çünkü annemin aşırı ilgisinden dolayı alınıyo bana eşimde arada kalıo zor ya ne biliim zor yani hele bu dönemde allah hepimize kolaylık versin
quality
konuyu hemen değiştiriyorummmm:) canım sen tedavini hangi merlezde oldun? bende ankara dayım merak ettim:)
:)) Centrum klinikte oldum canım... Ben bir ara sana mesaj yazmıştım burada ama atladın sanırım, görüşelim falan diye.
Selam kızlar.. Bugün anca girebildim nete.. Moralim hiç iyi değil.. Dün geceyi hiç uykusuz geçirdim, sabah hastaneye Clexan iğne için rapor çıkartmaya gittim.. Eve döndüm, komşum geldi, akşam olanlardan sonra beni merak etmiş... Ve annem ile babamdan haber yok, bu saate kadar, tellerini açmıyorlar(((((( Çok büyük bir buhran içindeyim.. Bebeğimi allaha emanet ettim, bu sıkıntının içinde, sığınacak başka bir dalım kalmadı ((((((((((((
Merhaba kızlar,
Ben takip etmeye çalışıyorum ama işler nedeniyle sürekli yazamıyorum. Daha çok okuyorum yazdıklarınızı. Biz cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gitcez. İnşallah duyarız. Onun dışında perşembe ve cuma izin aldım. Büyükadaya gitcez.Hava güzel olur inşallah. Ben adalara hiç gitmedim. Merak ediyorum.
Kızlar moral çok önemli. Moralinizi bozmayın. Her şey düzelir. Sıkmayın canınızı.
Selam kızlar.. Bugün anca girebildim nete.. Moralim hiç iyi değil.. Dün geceyi hiç uykusuz geçirdim, sabah hastaneye Clexan iğne için rapor çıkartmaya gittim.. Eve döndüm, komşum geldi, akşam olanlardan sonra beni merak etmiş... Ve annem ile babamdan haber yok, bu saate kadar, tellerini açmıyorlar(((((( Çok büyük bir buhran içindeyim.. Bebeğimi allaha emanet ettim, bu sıkıntının içinde, sığınacak başka bir dalım kalmadı ((((((((((((
Akadaşlar ben uyumaya çalışacağım biraz.. çok yorgun hissettim kendimi.. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakım.. Öptüm hepinizi
ay evet cnm bende evlilik yıldönümüz için bişiler ayarlicam bu akşam bakalım nasıl olcak
iyiyim cnm saolasın o kadar kaynatmışsınız ki anca okudum aileleri çok takmayın kafaya kızlar bende annemle çok yakın oturuyorum bazen tartışıyoruz normalde her sabah beni arar uyandırır kahvaltıya çağırır biliyo çünkü uyanmasam akşama aç acına yatarım bazen aramıyo anlıyorum küstüğünü olabiliyor böyle şeyler takmayın boşuna moralinizi bozmayın lütfen
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm akşama süprizler var o zaman ne güzel bizim yıldönümümüzde 30 aralık inşallah o tarihte doğar bebişimde bizede o hediye olur doktorum erken alıcaz bebeği demişti bakalım tarih denk gelicekmi?
walla bu aralar bizi alttan almaları lazım başka çareleri yok sıkıtıyı çeken anneliği en zor şekilde elde eden biziz
annem diyoki annelik çok zor dedim ki bende siz iki öpüştünüz çocuğunuz oldu biz ne ızdıraplar çektik hergün insanın kendine iğne yapması bile ne kötü bişey
evt cnm bencede bizim hamileliğimiz doğumumuz bebeğimizi büyütmemiz bile onlardan başka olacak bunları bi düşünseler zaten herşey güzel olacak ama hala ilgi bekleyen onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?