zeynepte gelmedi bugün...
burdayım canım evet biraz gemişi okudum bakalım neler konuşmuşsunuz diye buğün biraz daha iyiyim ama hala midem bulanıyor şu bulantılar bir bitse ferahlıcamm başta yoktu ne çok sevinmiştim benimki sonradan başladı..:)))) (galiba dedi anneme bide bunu tattırıyım)
bu arada bir şey sorabilir miyim?
ben dondurmayı çok severim mevsimi de geldi,
doktoru zararlı diyen var mı merak ettim?şutarafagitti
canım dondurma zararlı değil ama bebeğede pek yararlı değil bence. bende yiyorum akşamları üstüne bir bardak ılık su iç mutlaka,benim farenjitim var kiminin bademcikleri hassaas oluyor o yüzden dr.her yaşta mutlaka ılık suyu öneriyor. benim eşimde içinde süt olduğu için bebeğe birazda olsa faydası vardır diye yememe itiraz etmiyor.
yok güzelim ya niye zararlı olsun ki.. bence değildir..
bence de değildir, yedim baya çünkü delikafadulden
canımcım hiçç sıkma canını senin vicdanın rahatsa bi problem yokKızlar ben çıktıktan sonra neredeyse 10 sayfa kayatmışsınız, ay oku oku bitiremedim:)
Bilgecim, bahçe işleri süper zevklidir ben ziraat mühendisiyim, çok uğraştım çiçek bostan işleri ile kendi evimin bahçesinde ama sadece:)))))) Ne yazık ki şimdi hiç bişey yapamıyorum.. Yazık çiçek fidelerim öldüler, çünkü ne sulayabildim be de çapalayabildim..Seneye artık kısmetse bebişimle yaparız:))
Kocişlere gelince.. Ya kızlar bende mi bir gariplik var, ben hiç istemiyorum yaa( Yazık adamcaz da kaderine razı gibi duruyor Ama şuna katılıyorum, bari sarılıp sevseler di mi... Bebişimizin üzerine bi ellerin koysalar.. yok, sanki karnıma dokununca bişey oluyr adama.. geçen tuttum elini göbişimin üzerien koydum, amaaaaan bir çekişi var görmelisinz, sanki adamı elektrik çarptı:))))))))) Onlar hala çözemediler herhalde kafalarında olayı.. Yaşayıp göreceğiz, başka yolu yok..
Bu arada bende evde durumlar hiç de iç açıcı değil, annemle babam gecenin bi yarısı kalktı gittiler. Aslında içim kan ağlıyor ama düşünmemeye çalışıyorum, yoksa fena olacağım,, Taşımıyor yüreğim(((((( Konuşayım dedim bugün akşam .. Bana karşı braz daha hassas olmanızı bekliyorum dedim.. Zaten hormonlar yeteri kadar yoruyor, siz bari biraz anlayış gösterin dedim. İş güç yapıp hayatımı kolaylaştırıyorsunuz tamam ama psikolojimi de alt üst ettiniz dedim... Başladı annem savunmaya.. Kafam almadı bi tuhaf oldum, çıktım üst komşuya gittim.. Bir de geldim ki toplamışlar eşyalarını gitmişler ((((((((((((((((((((((((((((((((((((
günaydın cnmcım sevgicim nasılsın bakalım
ne güzel şeyler yazmışsın saol cnm
ama bugün bnm hiç keyfim yok ya halsizim nedense
kıslarr bence havalardanaynen benimde hiç keyfim yok neden acaba.... kolumu kıpırdatmak dahi istemiyorumm( hayırdır inşallahh
burdayım kuzuuum benimde okuldan en yakın arkadaşım boşanıorda sabahtan beri o işin peşinde koşturduk hem canım sıkkın hem agresifim malesef..walla çidoş öleyiz galiba lülülülülülülülülülülülü
bu arada ezgide yok bugün ezgiiiiiiiiiiiiiiiiii nirdesin bacım
yok canım ben hiç öyle bişey duymadımbu arada bir şey sorabilir miyim?
ben dondurmayı çok severim mevsimi de geldi,
doktoru zararlı diyen var mı merak ettim?şutarafagitti
fıstık sen gelmişsincanım dondurma zararlı değil ama bebeğede pek yararlı değil bence. bende yiyorum akşamları üstüne bir bardak ılık su iç mutlaka,benim farenjitim var kiminin bademcikleri hassaas oluyor o yüzden dr.her yaşta mutlaka ılık suyu öneriyor. benim eşimde içinde süt olduğu için bebeğe birazda olsa faydası vardır diye yememe itiraz etmiyor.
kızlar biraz önce wc gittim afedersiniz ama akıntım sanki biraz koyulaşmış gibi gördüm böyle kahve falan değildi ama ne biliyim burda okuyorum şimdi içime bi kurt düştü(
kızlar biraz önce wc gittim afedersiniz ama akıntım sanki biraz koyulaşmış gibi gördüm böyle kahve falan değildi ama ne biliyim burda okuyorum şimdi içime bi kurt düştü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?