2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok şükür. Hala hematomda devam ediyor tabii. Dinlenmen gerekiyor dedi. Ama bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendiğim için çok mutlu oldum.

Ay inanmıyoruuum gizemlicim listemize bi ikiz daha eklenmiş hayırlı olsun yaaaa
evet cnm ya ben bayılıyorum ikiz bebeğe bereket oldu walla listede senin ikizler
ben henüz yemedim, ama içimden bir ses akşam giderken yenecek diyor :)
hımmmsanırım canımız dondurma çekti
kızlar biraz önce wc gittim afedersiniz ama akıntım sanki biraz koyulaşmış gibi gördüm böyle kahve falan değildi ama ne biliyim burda okuyorum şimdi içime bi kurt düştü(
şebnemcim hiç sıkma canını kızlarında dediği gibi bişeycik yok
kahverengi ve kırmızıdan nefret ediyorummmmmmmmklava:
alemsin kız walla çidem....ay ne biçim bi cümlecik oldu...kız çidem alemsin walla dicektim

ay çok sevindim canım listede hematoma sıkma canını kendiliğinden geçicek inşallah en kısa zamanda kurutucak bebeişler onları bende 1 yıldır var ameliytaımdan kaldı 7 cm di 4 cm de kaldı halada orda düşün yani

delikafadulden çıkdırttı beni ama:)))

canikom hangimiz sağlamız zaten kolaymı kendine çatır çutur iğne yapıp anne olmak boşver akıllıyım diyen çok var birazda çatlak olsun piyasa çıldırık olsun nolmuş dimi bebişlerde çıldırık olcak walla
laelaelaelaelae

gözün aydın güzelim... umarım dinlenmeni gerektiren durumda bir an önce kalkar ortadan.. huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..

akılları varsa analarına çekerler zaten:))))))))))))))delikafadulden

Kızlar Angel80 ile konuştum dün akşam, cumartesiden beri hastanedeydi. Dün konuştuğumuzda kanaması geçmişti ama kalkınca gene oluyormuş. Ama ultrasonda bebek de kese de sağlıklı görünüyormuş. Doktoru progestanı artırmış, fitillerin yanında bir de iğne olarak alıyormuş. Ayrıca eğer karıştırmıyorsam Pruloton Depot iğne oluyormuş.

Yatmak tek çare sanırım, benim de kanamam olduğunda yattığım zaman duruyordu, ayağa kalkınca eski yeni hepsi birden geliyordu.

Gizemlicim bilgilerimi vereyim dedim. SAT 7 Nisan, Muhtemel doğum tarihi 12 Ocak, Yaş 31, Kilo 63, Son durumda bugün pıt pıtları gördüm.

angelın ii olmasına sevindim yatsın bari bol bol

cnm sana özelden msj attım bi baksana

proluton depodu bende oluyorum ahftada bir ii bi ilaç ama bebek içinde ölse bile bebek düşmüyo

Selam kızlar.. Bugün anca girebildim nete.. Moralim hiç iyi değil.. Dün geceyi hiç uykusuz geçirdim, sabah hastaneye Clexan iğne için rapor çıkartmaya gittim.. Eve döndüm, komşum geldi, akşam olanlardan sonra beni merak etmiş... Ve annem ile babamdan haber yok, bu saate kadar, tellerini açmıyorlar(((((( Çok büyük bir buhran içindeyim.. Bebeğimi allaha emanet ettim, bu sıkıntının içinde, sığınacak başka bir dalım kalmadı((((((((((((

Canım üzme kendini. Düzelirsiniz nasıl olsa. Anlarlar onlarda durumu sakinleşince. Bazen arkadaşlar anne babadan daha anlayışlı olabiliyorlar. Boşver bunları sen kendini düşün. Zaman herşeyin ilacı.

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.2011|29|75|Pazartesi kalp atışı eyvahedigeldismile |

24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Minik kese görüldü |

26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

27|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |
28|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| ikizler geliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:|

29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Minik kese görüldü |

30|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı|

31|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

Canım üzme kendini. Düzelirsiniz nasıl olsa. Anlarlar onlarda durumu sakinleşince. Bazen arkadaşlar anne babadan daha anlayışlı olabiliyorlar. Boşver bunları sen kendini düşün. Zaman herşeyin ilacı.

Canım haklısın ama içime dert oldu, yaşlı adam gecenin bi yarısı çıktı evden.. Yol gidemez o saatte, taa Çanakkalede evleri. Bu saat oldu açmıyor telefonunu. Tansiyonu var, damarı tıkalı.. Yolda bişey gelir diye korkuyorum başlarına.. Bi haberdar olsam rahatlayacağım, isterlerse hiç konuşmasınlar benimle, ama iyi olduklarını bileyim yeter...

ya telin olsa aricaktım seni walla

off ya bu kadar sıkıntının içinde neden böle yaparlar bilmem ama

kendine gelsen ii olcak bu bebek senin için çok önemli ve ne zorluklarla geldi sana
böle aile desteğide olmaz olsun arama sende merak etme bişileri olsa çoktan duyulurdu yada numaranın başına kare 31 kare koy gizliden ara o zaman açarlar kesin seslerini duayr kaparsın yüzlerine en azından için rahat eder.ayrıca onlar böle kapris yaptığında senin üstlerine düşmene alışmışlarsa hep ilgi beklerlerbu sefer sen onları şaşırt ve dediğin gibi kendine gel topla kendini sıkıntı yok isteyen gider hem böle yaparak eşinede rezil ediyolar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…