evet cnm ya ben bayılıyorum ikiz bebeğe bereket oldu walla listede senin ikizlerAy inanmıyoruuum gizemlicim listemize bi ikiz daha eklenmiş hayırlı olsun yaaaa
hımmmsanırım canımız dondurma çektiben henüz yemedim, ama içimden bir ses akşam giderken yenecek diyor :)
şebnemcim hiç sıkma canını kızlarında dediği gibi bişeycik yokkızlar biraz önce wc gittim afedersiniz ama akıntım sanki biraz koyulaşmış gibi gördüm böyle kahve falan değildi ama ne biliyim burda okuyorum şimdi içime bi kurt düştü(
alemsin kız walla çidem....ay ne biçim bi cümlecik oldu...kız çidem alemsin walla dicektimkahverengi ve kırmızıdan nefret ediyorummmmmmmmklava:
Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok şükür. Hala hematomda devam ediyor tabii. Dinlenmen gerekiyor dedi. Ama bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendiğim için çok mutlu oldum.
delikafadulden çıkdırttı beni ama:)))
Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok şükür. Hala hematomda devam ediyor tabii. Dinlenmen gerekiyor dedi. Ama bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendiğim için çok mutlu oldum.
gözün aydın güzelim... umarım dinlenmeni gerektiren durumda bir an önce kalkar ortadan.. huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..
canikom hangimiz sağlamız zaten kolaymı kendine çatır çutur iğne yapıp anne olmak boşver akıllıyım diyen çok var birazda çatlak olsun piyasa çıldırık olsun nolmuş dimi bebişlerde çıldırık olcak walla
laelaelaelaelae
Kızlar Angel80 ile konuştum dün akşam, cumartesiden beri hastanedeydi. Dün konuştuğumuzda kanaması geçmişti ama kalkınca gene oluyormuş. Ama ultrasonda bebek de kese de sağlıklı görünüyormuş. Doktoru progestanı artırmış, fitillerin yanında bir de iğne olarak alıyormuş. Ayrıca eğer karıştırmıyorsam Pruloton Depot iğne oluyormuş.
Yatmak tek çare sanırım, benim de kanamam olduğunda yattığım zaman duruyordu, ayağa kalkınca eski yeni hepsi birden geliyordu.
Selam kızlar.. Bugün anca girebildim nete.. Moralim hiç iyi değil.. Dün geceyi hiç uykusuz geçirdim, sabah hastaneye Clexan iğne için rapor çıkartmaya gittim.. Eve döndüm, komşum geldi, akşam olanlardan sonra beni merak etmiş... Ve annem ile babamdan haber yok, bu saate kadar, tellerini açmıyorlar(((((( Çok büyük bir buhran içindeyim.. Bebeğimi allaha emanet ettim, bu sıkıntının içinde, sığınacak başka bir dalım kalmadı ((((((((((((
Canım üzme kendini. Düzelirsiniz nasıl olsa. Anlarlar onlarda durumu sakinleşince. Bazen arkadaşlar anne babadan daha anlayışlı olabiliyorlar. Boşver bunları sen kendini düşün. Zaman herşeyin ilacı.
Selam kızlar.. Bugün anca girebildim nete.. Moralim hiç iyi değil.. Dün geceyi hiç uykusuz geçirdim, sabah hastaneye Clexan iğne için rapor çıkartmaya gittim.. Eve döndüm, komşum geldi, akşam olanlardan sonra beni merak etmiş... Ve annem ile babamdan haber yok, bu saate kadar, tellerini açmıyorlar(((((( Çok büyük bir buhran içindeyim.. Bebeğimi allaha emanet ettim, bu sıkıntının içinde, sığınacak başka bir dalım kalmadı ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?