ayyy 30 kasım yanlış yazmışım :)
amaaaan boşvercicim ya bulana kadar sakın elini bişeye sürmeyok benim annem hiç bişeyime dokunmuyor onunda hastalıkları fln var ama yapsa hiç olmazsa çamaşır fln yardım edebilir günlük kendine yaptığı işler nede olsa ama yapmıyor evime bile gelmiyo beni çağırıyor işte tek faydası gündüz yemeği orda yiyorum sadece akşam yemeği yapıyorum bu aralarda temizlikçi arıyoruz deli gibi ama bulamadık yakında ev evlikten çıkıcak valla
merve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
güzel bi gece geçirmeniz dileğiyle..
canım bende hiç deliksiz uyku uyumuyorum hiç bişey olmaa iki kere tuvalete kalkıyorum zatenKuzucukların anneleri, uyudum uyandım kendime gelmişim...Hepiniz destek oldunuz, çok ama çok teşekkür ederim... Gelbebekcim Canım yazdıklarını okudum dün öğlen ama cevap yazmayı unuttum sanırım tatlım sana, kusura bakma... Pretty cim sana da teşekkür ederim desteğinden dolayı..
Gecenin bi yarısı uyanıyorum işte böyle:))) sizde de varmı uyku düzensizliği??
günaydın fıstık şarkı için sonsuz teşekkürlergünaydın kızlarrrr
Mervecimmm 18 mayıs senin evlilik yıldönümün demek, Şeniz
Allah ömür boyu bebişinizle mutluluk sağlık, huzur versin inşallah!
özelden sana bie şarkı gönderiyorum mutlaka dinle olur mu canım?opuyorumnanaktan
Ama ben bi şey dicem 18 mayıs benim de doğum günüm yaaaaa opuyorumnanaktan
kızlar bi yanlış anlaşılma var bnm evlilik yıldönümüm bu pazartesi derken 24 mayısı kasdetmiştim ben..o yüzden bu hafta sonuna plan yaptım ama yinede ii dilekleriniz içi teşekkürler fıstıklarBu arada mervecim Allah nice nice yıllarda mutlulukla sağlıkla kutlamayı nasip etsin. yıldönümünüz kutlu olsun.
iyiki doğdun meral
iyiyki doğdun meral
doğum günün kutlu olsun
en anlamlı doğum günün bu olsa gerek iki kişisin çünkü
bebeiş sana hediye gelmiş
a.s.
teşekkür ederim canım a.s.
gerçekten anlamlı oldu, :teytey:
Rabbim bize bağışlar inşallah :Saruboceq:
şarkını beğenmişsindir inşallah:1hug:
günaydın kızlarrrr
günaydın tatlışım.. doğum günün kutlu olsun.. Allah sana bebeğin, eşin ve tüm sevdiklerinle mutlu bir ömür nasip etsin inşallah..
günaydın sevgicim bebiş 7 haftalık olmuş gözün aydın
slm kızlar yazdıklarınızı okudumda halime şükrettim.ben transferden sonra anneme geldim ve sadece haftasonları eve gıdıyorum.annem hiç bişeye elimi sürdürmüyor çok ii bakıyor bize saolsun .eşimde evde hafta sonu yapıyor işlerimi ya bu tarz destekler şart çünkü biz neler çekiyoruz .biraz nazlanmayı hakediyoruz.
yarın dr gidicem şu koyu renk akıntı aklımı kurcalıyor hem biraz kasıklarımda sancıda var korkuyorum dr gökmen beye telefon ettim dedi bişey yok ama çok endişeleniyorsan yarın gel bakalım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?