2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yok benim annem hiç bişeyime dokunmuyor onunda hastalıkları fln var ama yapsa hiç olmazsa çamaşır fln yardım edebilir günlük kendine yaptığı işler nede olsa ama yapmıyor evime bile gelmiyo beni çağırıyor işte tek faydası gündüz yemeği orda yiyorum sadece akşam yemeği yapıyorum bu aralarda temizlikçi arıyoruz deli gibi ama bulamadık yakında ev evlikten çıkıcak valla

Kuzucukların anneleri, uyudum uyandım kendime gelmişim...Hepiniz destek oldunuz, çok ama çok teşekkür ederim... Gelbebekcim Canım yazdıklarını okudum dün öğlen ama cevap yazmayı unuttum sanırım tatlım sana, kusura bakma... Pretty cim sana da teşekkür ederim desteğinden dolayı..

Çok haklısınız, maalesef aileler yapıyor isteyerek veya istemeyerek.. ama sonunda üzüntüler çok can sıkıyor... Bu da geçer demekten başka bişey kalmıyor elde...

Tüm bu yaşadıklarımdan elde kalan eşim.. Allah razı olsun, tüm aksiliğini bıraktı, iki gündür etrafımda pervane oldu:)))) Her olumsuz olayın ardından bir güzel şey oluyor işte... Endişesinden mi, korkularından mı yoksa hala bebeğimizin varlığına alışamasından mı bilemiyorum, duygusal ihmalleri vardı, çok şükür dünden beri sarılıyor, kokluyor, nasıl benim sıpam bakim bile diyor.. E tabi bunlar bana çok ama çok iyi geldi...

Annemle babama gelince de eşime rica ettim, ara bi dedim.. Akşam aradı, çok şükür evlerine ulaşmışlar... Artık içim rahat.. Ne zaman isterse o zaman barışsınlar, ya da hiç barışmasınlar... Sağlıkları yerinde olsun da ben birşekilde çekip çeviririm artık..

Gecenin bi yarısı uyanıyorum işte böyle:))) sizde de varmı uyku düzensizliği??

ayyy 30 kasım yanlış yazmışım :)

canım benim doğumgünüm de 29 kasım:)) tedaviye bir ay erken başlasaymışım bebeğim bana doğum günü hediyesi olabilirdi, aynıgün dünyaya getirebilirdim.. Ne hoş olurdu aslında. Babası da ehvahlar olsun kıskanıo dururdu zemuszemus

Bu arada mervecim Allah nice nice yıllarda mutlulukla sağlıkla kutlamayı nasip etsin. yıldönümünüz kutlu olsun.

Mervecimmm 18 mayıs senin evlilik yıldönümün demek, Şeniz

Allah ömür boyu bebişinizle mutluluk sağlık, huzur versin inşallah!
özelden sana bie şarkı gönderiyorum mutlaka dinle olur mu canım?opuyorumnanaktan

Ama ben bi şey dicem 18 mayıs benim de doğum günüm yaaaaa opuyorumnanaktan

amaaaan boşvercicim ya bulana kadar sakın elini bişeye sürme
merve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
güzel bi gece geçirmeniz dileğiyle..

canım bende hiç deliksiz uyku uyumuyorum hiç bişey olmaa iki kere tuvalete kalkıyorum zaten

günaydın kızlarrrr
günaydın fıstık şarkı için sonsuz teşekkürler
Bu arada mervecim Allah nice nice yıllarda mutlulukla sağlıkla kutlamayı nasip etsin. yıldönümünüz kutlu olsun.
kızlar bi yanlış anlaşılma var bnm evlilik yıldönümüm bu pazartesi derken 24 mayısı kasdetmiştim ben..o yüzden bu hafta sonuna plan yaptım ama yinede ii dilekleriniz içi teşekkürler fıstıklar

iyiki doğdun meral

iyiyki doğdun meral

doğum günün kutlu olsun

en anlamlı doğum günün bu olsa gerek iki kişisin çünkü

bebeiş sana hediye gelmiş

a.s.

iyiki doğdun meral

iyiyki doğdun meral

doğum günün kutlu olsun

en anlamlı doğum günün bu olsa gerek iki kişisin çünkü

bebeiş sana hediye gelmiş

a.s.

teşekkür ederim canım a.s.

gerçekten anlamlı oldu, :teytey:

Rabbim bize bağışlar inşallah :Saruboceq:

şarkını beğenmişsindir umarım, erken hediye olur :1hug:

çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti, hepimiz adına çok şükür

bekleyen tüm arkadaşlarımız da kavuşur meleklerine inşallah

slm kızlar yazdıklarınızı okudumda halime şükrettim.ben transferden sonra anneme geldim ve sadece haftasonları eve gıdıyorum.annem hiç bişeye elimi sürdürmüyor çok ii bakıyor bize saolsun .eşimde evde hafta sonu yapıyor işlerimi ya bu tarz destekler şart çünkü biz neler çekiyoruz .biraz nazlanmayı hakediyoruz.

en iyisini yapıyorsun güzelcim.. boşver işi gücü.. sen miniklere iyi bak yeter..

kızlarrrr, sakinsiniz bugün, bayram nedeniyle herhalde. Bu vesileyle hepimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun:)))

yarın dr gidicem şu koyu renk akıntı aklımı kurcalıyor hem biraz kasıklarımda sancıda var korkuyorum dr gökmen beye telefon ettim dedi bişey yok ama çok endişeleniyorsan yarın gel bakalım dedi...

yarın dr gidicem şu koyu renk akıntı aklımı kurcalıyor hem biraz kasıklarımda sancıda var korkuyorum dr gökmen beye telefon ettim dedi bişey yok ama çok endişeleniyorsan yarın gel bakalım dedi...

Nasıl bir akıntı canım. Kaç haftalık seninki? Hala ilaç kullanıyormusun? Geçen perşembe beenimde bi kanamam oldu, doktor hematom var dedi, Ama çok şükür şimdi herşey yolunda. Kafaya takma eminim kötü bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…