2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süpersin yaa hahahhah hiç gülceğim yoktu

lpg haahahahahahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ha ha ha ha ha :))))))))) benim kocam yapıyor bu espiriyi canım yaa, ben de çok sevdim:))) ama LPG ucuz ama seninki çok maliyetli oldu hanım diyor,,, gerçi diyor yatırım maliyeti yüksek, bir kere taktırdın mı sonrasını ucuza gidersin diyor:)))))))

süpermiş ya hiç duymamıştım walla değişik bi yaklaşım sevdim ben bunu akşam bende eşime yapıcam lpg baba diye

Öyle miiii, ben başka bir meşhur çift sanıyordum. Uzman TV diye bir site var, rakı nasıl içilir'den prostat ameliyatı nasıl yapılır'a kadar aklına gelen her türlü soruya cevap bulabileceğin garip bir yer. Orada dinledim. İnternet sitesi de bir hayli yüklü, birşey aradığımda sıkça karşıma çıkar, 20'li haftalarda şu ayrıntılı ultrason hikayesi için ona giderim diyordum ama daha iyisini buldum, bunu öğrendiğim iyi oldu.

sakın bilge sakın beni mahvettiler haklarında çok bişey demek istemiyorum çünkü hukuki yollardan hakkımı aricam ama illa birine gidiceksen kendi doktorum iidir hemde göztepede

sakın bilge sakın beni mahvettiler haklarında çok bişey demek istemiyorum çünkü hukuki yollardan hakkımı aricam ama illa birine gidiceksen kendi doktorum iidir hemde göztepede

Yok hani bu 4 boyutlu ultrason hikayeleri var ya, her merkezde olmuyor, gerçi benimkinde var mı bilmiyorum ama bazı doktorlar bu alanda uzman oluyor. Başka yerlerde takibini yaptıranlar sırf bu dört boyutlu için böyle doktorlara gidiyorlar. Haliyle onlar daha fazla tecrübe kazanmış oluyor. Ultrason yorumlamak da malum tecrübe işi. O yüzden zamanı gelince öyle çok gidilen birilerini bulayım demiştim. Yine burada bir başka topic'te insanların bahsettiği bir doktorla karşılaştım. Perinatalog ve Sorunlu gebelik uzmanıymış, aynen dediğim gibi başka yerlerde takip yaptıranlar ve aşırı kilolu ya da gebelik şekeri geçirenler vs. gidiyormuş. Dolayısıyla anomalileri çok gören bir adam. İkinci bir göz olarak öyle yapayım demiştim.

allahıma çok şükürler olsun ki sonunda duydum kalp atışını bu nasıl güzel bir duyguymuş arkadaşlar şu an dünyanın en mutlu insanıyım sanki ......:)
o kadar zor bir süreçti benimki biliyorsunuz 15 gün kanamam oldu ve sonunda hepsi bittii bu şikayetlerimin hatta önümüzdeki hafta işe başlıyacağımmmm şu an 6+6 yız arkadaşlar

Rabbim tamaına erdirsin canım olumunekankayizsmile

çok sevindim kaydirigubbakcemile5

Allah sağlıklar versin :asigim:

kızlar merhaba...
ben 30 nisanda transfer oldum bugün transferin 20. günü...
cumartesi 22. gün dr gideceğim sizce o gün kese belli olur mu?
hepinizi öptümmm

Patly'cim endişelenme :) Senin hiç değilse bulnatın olmuş. Benim en ufak belirtim olmadı. Herkes çok şanslı olduğumu söyledi bense bebeğim için endişelendim durdum. 12 haftamız bitti bugün. Ctesi günü gittiğimde bebeğim 2 gün ileride ve normaldi. 1 Haziran'da ense kalınlığı için gideceğim. Benim belirti diyebileceğim tek şey haftada 1-2 gün bütün gün süren başağrılarım. Havadan ve beslenme değişikliklerinde de olabilir tabi. Bazen ilaç almak zorunda kalıyorum. Günde 500 mg parasetamol zararlı değil çok şükür.
Karnım az da olsa çıktı. hamile pantalonları aldım. Arada tayt giyiyorum. İdare ediyorum ama giyecek birşeyler bulmak zor. Hamile kıyafetleri pahalı ama almaya zorunluyuz.
Neyse sen içini ferah tut. bebeğinle konuş her gün. Karnını sev. zemuszemus

Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Gözün aydın arkadaşım:))

Kızlar, bulunduğunuz yerde yeşim tekstil in mağazası varsa gidin... Şahane hamile kotları var.. Ve sadece 20 tl.. Ben bulunca inanamadım:))))

merhaba kızlar canım biraz sıkkın kanamam yok sadece koyu akıntım vardı oda buğün geçti ama sancım var buğün dr gittim bebeğime baktı iyi dedi buscapan verdi kalp atışlarınıda duydum ama sonra dr bana 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi ya rapordada düşük tehlikesi yazıyor sordum önemli bişeymi hayır değil ama dinlen stresten uzak kal kendini dinlendir dedi haziran 1 de tekrar gidicem ayyyyyyy çıldrıcam yaaa ya bişey olursa bebeğime

Pellycim cok sagol;-)) Masallah hem sana hem de bebisine;-))

Gercekten belirti olsa bir turlu olmasa bir turlu. Az once ilk olarak IVF hemsiresini aradim "kendimi hamile gibi hissetmiyorum" dedim. Karnima dokunamiyordum simdi yuz ustu yatabilirim dedim, goguslerime dokunamiyordum artik acimiyorlar dedim, siskinlik vardi o da gitti dedim, bulantidan eser kalmadi dedim ne olur usg ye alin beni dedim;-)) Bana tebrikler ilk trimester in sonuna geliyorsun dedi;-)) Ayy bayilacam;-))) Gel istersen bhcg ni kontrol edelim dedi. Zaten iki gun once dogum kliniginde yaptilar bazi testleri onlari ararim dedim ben de. Bu asamada bhcg mi olurmus anlamadim ya neyse...

Sonra iste kadin/dogum klinigindeki hemsireleri aradim o da test sonuclarima gore herseyin normal oldugunu hamileligim ilerledigini belirtilerin yok olmasinin normal oldugunu soyledi. Haftaya randevun var zaten hic bir sey icin endiselenme garanti veremem ama hersey yolunda dedi. Gene usg yok yani;-))) Ben diyorum ya cani usg ceken beni dusunsun;-)) Burda gunun gelmedikce, kanaman olmadikca aksi takdirde catlasanda patlasanda gel bir usg ye sokalim seni demiyorlar;-)) LoL..

Doppler aldiracaklar bana o olacak;-))

Benimde 2' li test tarihleri 28 Mayis ve 7 Haziran bakalim hakkimizda hayirlisi;-)))

merhaba bayanlar nasılsınız benide aranıza alın haziranın 1 kese görmeye çagırdı doktorum çok başım agrıyor dönem dönem birde ilaçların hepisine devam dedi dr. şimdilik . gizemli nasılsın? bebiş nasıl?

kızlar merhaba...
ben 30 nisanda transfer oldum bugün transferin 20. günü...
cumartesi 22. gün dr gideceğim sizce o gün kese belli olur mu?
hepinizi öptümmm

canım benimde trasferim 6 mayısta idi haziranın 1 de keseyi görelim dedi dr. sanırım öyle uygun gördüler demmekki görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…