puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süpersin yaa hahahhah hiç gülceğim yoktu
lpg haahahahahahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ha ha ha ha ha :))))))))) benim kocam yapıyor bu espiriyi canım yaa, ben de çok sevdim:))) ama LPG ucuz ama seninki çok maliyetli oldu hanım diyor,,, gerçi diyor yatırım maliyeti yüksek, bir kere taktırdın mı sonrasını ucuza gidersin diyor:)))))))
çok tatlıdır ya doktorcum benim ne zaman arasan açar hemen teli en geç yarın öğlene kadar yazar cevabını cnm mucx
saol cnm ii dileklerin için biz anneler böyleyiz nedense ii bişey olsa acaba bebei iyimi dioruz kötü bişey olsa neden böle dioruz onşarla iletişimiz başladığı zaman içimizde kıpırdadıklarını hissettiğimiz zaman daha rahat olucaz galiba...
canım ya benim ameliyatımı yanlış yapan hayatımı karartan karı koca kağan tülin kocatepe bide o kadar para verdim onlara o yüzden adlarını duyunca bile nefret ediyorum onlardan bi kez daha ama sitesi güzel...
Öyle miiii, ben başka bir meşhur çift sanıyordum. Uzman TV diye bir site var, rakı nasıl içilir'den prostat ameliyatı nasıl yapılır'a kadar aklına gelen her türlü soruya cevap bulabileceğin garip bir yer. Orada dinledim. İnternet sitesi de bir hayli yüklü, birşey aradığımda sıkça karşıma çıkar, 20'li haftalarda şu ayrıntılı ultrason hikayesi için ona giderim diyordum ama daha iyisini buldum, bunu öğrendiğim iyi oldu.
sakın bilge sakın beni mahvettiler haklarında çok bişey demek istemiyorum çünkü hukuki yollardan hakkımı aricam ama illa birine gidiceksen kendi doktorum iidir hemde göztepede
allahıma çok şükürler olsun ki sonunda duydum kalp atışını bu nasıl güzel bir duyguymuş arkadaşlar şu an dünyanın en mutlu insanıyım sanki ......:)
o kadar zor bir süreçti benimki biliyorsunuz 15 gün kanamam oldu ve sonunda hepsi bittii bu şikayetlerimin hatta önümüzdeki hafta işe başlıyacağımmmm şu an 6+6 yız arkadaşlar
Herkese Merhaba;
Gizemlicim ben de sizin ogle-ogleden sonraki yogun sohbet ortamina katilamiyorum ama okuyorum hepsini kalkinca. C.tesi kontrol var demek. Hadi gozun aydin bebisini gorursun masallah 9 haftalik olmussun;-))
Benim gibi gebeligi diger arkadaslara gore biraz daha ilerde olan arkadaslara sorum var. 10. haftadan itibaren masaalah bulantilar falan gitti. Karnim cok gergindi simdi mesela biraz daha iyi. Karnim hafif sis olmasa tamamen eski halime geri dondum diyecegim. Tamam iyi guzelde acaba bebekte iyi midir? Ne zormus vallahi iyi olsan bir turlu kotu olsan baska turlu;-((
allahıma çok şükürler olsun ki sonunda duydum kalp atışını bu nasıl güzel bir duyguymuş arkadaşlar şu an dünyanın en mutlu insanıyım sanki ......:)
o kadar zor bir süreçti benimki biliyorsunuz 15 gün kanamam oldu ve sonunda hepsi bittii bu şikayetlerimin hatta önümüzdeki hafta işe başlıyacağımmmm şu an 6+6 yız arkadaşlar
kızlar merhaba...
ben 30 nisanda transfer oldum bugün transferin 20. günü...
cumartesi 22. gün dr gideceğim sizce o gün kese belli olur mu?
hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?