Pellycim cok sagol;-)) Masallah hem sana hem de bebisine;-))
Gercekten belirti olsa bir turlu olmasa bir turlu. Az once ilk olarak IVF hemsiresini aradim "kendimi hamile gibi hissetmiyorum" dedim. Karnima dokunamiyordum simdi yuz ustu yatabilirim dedim, goguslerime dokunamiyordum artik acimiyorlar dedim, siskinlik vardi o da gitti dedim, bulantidan eser kalmadi dedim ne olur usg ye alin beni dedim;-)) Bana tebrikler ilk trimester in sonuna geliyorsun dedi;-)) Ayy bayilacam;-))) Gel istersen bhcg ni kontrol edelim dedi. Zaten iki gun once dogum kliniginde yaptilar bazi testleri onlari ararim dedim ben de. Bu asamada bhcg mi olurmus anlamadim ya neyse...
Sonra iste kadin/dogum klinigindeki hemsireleri aradim o da test sonuclarima gore herseyin normal oldugunu hamileligim ilerledigini belirtilerin yok olmasinin normal oldugunu soyledi. Haftaya randevun var zaten hic bir sey icin endiselenme garanti veremem ama hersey yolunda dedi. Gene usg yok yani;-))) Ben diyorum ya cani usg ceken beni dusunsun;-)) Burda gunun gelmedikce, kanaman olmadikca aksi takdirde catlasanda patlasanda gel bir usg ye sokalim seni demiyorlar;-)) LoL..
Doppler aldiracaklar bana o olacak;-))
Benimde 2' li test tarihleri 28 Mayis ve 7 Haziran bakalim hakkimizda hayirlisi;-)))
ay cnm ya şimdi diyorum iyiki trdeyim ben patlardım benimde hiç belirtim olmadı baş ağrısı sık wc hariç ama allahtan içimde şüpe oldumu ultrason için herhangi biyere gidebiliyorum bide steteskopum var arada kanıma koyup dinliyorum bide bazen kendimi yordummu dnliyorum bebişimin de kalbi daha net duyuluyor senin ki daha büyük cnm bi tansiyon aleti al dinle gerçekten duyuluyo doktorada sordum onayladı yada melek sesleri diye bi alet var sipariş verebilirsen onu al içinide rahat tut bebişin seni asla bırakmaz
cnm gözüna aydın en sonunda duydun bak bi sorun yokmuş çok şükür ....allahıma çok şükürler olsun ki sonunda duydum kalp atışını bu nasıl güzel bir duyguymuş arkadaşlar şu an dünyanın en mutlu insanıyım sanki ......:)
o kadar zor bir süreçti benimki biliyorsunuz 15 gün kanamam oldu ve sonunda hepsi bittii bu şikayetlerimin hatta önümüzdeki hafta işe başlıyacağımmmm şu an 6+6 yız arkadaşlar
cnm yat dinlen sende sakın kalkma gökmen biraz pipiriklidir belki rapora öle yazması gerekiyodu vs. sen canını sıkma sakın bebiş ii olucak bak görmerhaba kızlar canım biraz sıkkın kanamam yok sadece koyu akıntım vardı oda buğün geçti ama sancım var buğün dr gittim bebeğime baktı iyi dedi buscapan verdi kalp atışlarınıda duydum ama sonra dr bana 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi ya rapordada düşük tehlikesi yazıyor sordum önemli bişeymi hayır değil ama dinlen stresten uzak kal kendini dinlendir dedi haziran 1 de tekrar gidicem ayyyyyyy çıldrıcam yaaa ya bişey olursa bebeğime
aramıza hoş geldin cnm bilgilerini verde senide listeye ekliimmerhaba bayanlar nasılsınız benide aranıza alın haziranın 1 kese görmeye çagırdı doktorum çok başım agrıyor dönem dönem birde ilaçların hepisine devam dedi dr. şimdilik . gizemli nasılsın? bebiş nasıl?
ohh ohh kanama geçsinde mide bulantısına razıyız dimi cnm bizde seni sorduk geçen gün ya nerelerde diyegünaydın kızlar kaç gündür gelemedim hep yatıyordum bugün doktor kontrolüm var. hiç kanamam olmadı çok şükür ama çok fena mide bulantım var bişey yiyemiyorum . umarım hepiniz bomba gibisinizdie. sizleri özledim kızlar...
gebelik çubuğunu....
eşim zor bela buldu masa üstüne kaydetti ama ben yapıştırılacak yere yapıştıramıyom
bu arada midem bulanıyo sizin kaçıncı hafta başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?